1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Sports Complex Tam Bir Fiyasko

Default Ali Sami Yen Sports Complex Tam Bir Fiyasko

Arkadaşlar Galatasarayla oynarken 2. sezon ekim ayının sonunda bu stada geçiş yaptı tribünler 15k-20k arası doldu dedim eyvallah yeni stadyum okadarda fazla başarısı olmadı daha takımın dedim ama daha sonraları başarılara rağmen sadece derbi maçlarında ful çekti onun dışında gene aynı şekilde...Merak ettiğim oyunda bu ancak editörden mi çözülür yoksa zamanla artar mı kitle sayısı dicem ama daha ne kadar bekliceksem

Quote Originally Posted by snaru View Post
    Arkadaşlar Galatasarayla oynarken 2. sezon ekim ayının sonunda bu stada geçiş yaptı tribünler 15k-20k arası doldu dedim eyvallah yeni stadyum okadarda fazla başarısı olmadı daha takımın dedim ama daha sonraları başarılara rağmen sadece derbi maçlarında ful çekti onun dışında gene aynı şekilde...Merak ettiğim oyunda bu ancak editörden mi çözülür yoksa zamanla artar mı kitle sayısı dicem ama daha ne kadar bekliceksem
    Gerçekte de Öyle Değilmi Zaten ? Genelde Türk Takımlarının Stadları Önemli Maçlarda ve Derbilerde Full Dolar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben 2013 deyim; ligde ortalama 34bin seyirci geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Reputation'u iyice yükseltmeden ister boş kadroyla şamp. ligini al dolmaz stad. Reputation'un tavan yapıp yine dünyaca ünlü oyuncular alman lazım. Bu da Türk takımları için anca bir 6 senede falan oluyor.

bende 2011 yilindayim ve suan ~32000 seyirci ortalamasi yakaladim..seyirci özellikle avrupada basari ve yapmis oldugun yildiz transferler sonrasinda artis gösteriyor..

Bana da ligin finansal durumu kötü geldi daha iyi olabilir hep düşük oluyo

fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar

Nesil
    2003

Son yamayla düzeltilmişti bu sorun.

Mesaj Yetkileri