Cyzio
Sekopej
Fietra 10
LaigLeNoiR
Bu 4 büyük takımın çekişmeli mücadelesi başlıyor.Takip edin üzülmezsiniz
Kariyer Kurallarını Okuduk ve Kabul Ediyoruz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Cyzio
Sekopej
Fietra 10
LaigLeNoiR
Bu 4 büyük takımın çekişmeli mücadelesi başlıyor.Takip edin üzülmezsiniz
Kariyer Kurallarını Okuduk ve Kabul Ediyoruz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hadi başarılar bakalım herkese...
"YÜCE ATATÜRK"
Wowow herkese başarılar.Baya güzel kariyer olacak![]()
Başarılar herkese,zevkli kariyer olacağa benziyor,takip edeceğim![]()
Zevkli bir kariyer olacaktır..İyi olan kazansın![]()
Konu çok güzel olmuş
Hadi bakalım vira bismillah![]()
başarılar 4 kişi zor olabilir ve kasabilir ama olsun![]()
Başarılaraynen 4 kişi zor olur ama 4 katta zevkli olur
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Manchester'dan Jose Enrique atağı.
Newcastle'ın İspanyol sol bek'İ Jose Enrique 24 ay taksitle 7 Milyon Euro'ya Manu'lu oldu. Hayırlı olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hiç gerek yok hiçzaten kriz var Evra var oraya Jose ne yapacak kardeşim
yuuuh
![]()
Chelsea'de Govou Sesleri
Chelsea transferde ataga kalkarak Lyon'un yıldızı Govou'yu renklerine baglamak için harekete geçti..Oyuncunun transfere sıcak baktıgı ögrenilirken Lyon'un istediği yüksek bonservis bedelinin transferdeki tek sorun oldugu sızan bilgiler arasında..Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor..
Govou Chelsea'yi kaldıramaz ben olsam Ribery gibi daha üst düzey oyunculara yönelirdim.
4/4'lük kariyer maşallah, başarılar hepiniz. Bir yandan takibi keyifli ama birazda karışık olacak gibi![]()
Oy oy oy. Yeme de yanında yat kariyeri
Haydi bakalım Topçular!![]()
Arda Turan MANU'da...
Galatasaray'ın genç yıldızını kadromuza kattık.24 ayda 8 MN euroya...
Arsenal'den Orta Sahaya Takviye
![]()
![]()
![]()
Uzun vadede değil kısa vadede başarı istediklerini dile getiren Özışık, genç takımın tecrübelenmesi için ve günümüz futbolunda maçı kazanmak için orta sahanın güçlü olması gerektiği için bu transferleri gerçekleştirdiklerini belirtti. Diarra, Senna, Vukojevic ve Perrotta ile sözleşme imzalandı. 4 oyuncunun bonservisine tam 33 milyon Euro ödendi.
1 forvet oyuncusu daha alıp transferi kapatacağını da sözlerine ekledi genç teknik adam.
"YÜCE ATATÜRK"
Puan sıralamasında ilk 4 ün dışında kalan menejerin fm bilgisinden şüphe ederimşaka bir yana kariyerinizde başarılar.
İlsinho geldi.
Shakthar'ın yıldız oyuncusu sahanın her yerine oynayabiliyor.
Nani ve Tevez gitti.
Her iki oyuncu da Chelsea'ye transfer oldu.2 oyuncuya karşın Chelsea'den 23 Milyon Euro aldık.
THİERRY HENRY Bombası...
Forvet hattından Tevez'i de gönderen Manu bu bölgedeki boşluğu Barça'nın forveti Henry ile doldurdu.Birçok isimle görüşen ancak en son Henry'de karar kılan Manu yönetimi Barça'ya 18 milyon euro ödeyecek 24 ayda.
Başarılar, bu arada hangi Diarra bu bahsi geçen ? (Favori Manchester United)
Evet, Mahammadou Diarra.
"YÜCE ATATÜRK"
İngiltere Community Shield Kupası
İlk kupayı aldık.
Arsenal'den Rakiplerine Gözdağı
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 3.Tur maçında zayıf rakibini 4-0 ile geçen Arsenal rakiplerine gözdağı verdi. Kalecisi Almunia'nın hiç terlemediği maçta rakip kaleye hiç şut dahi atamadı. Maç sonu Özışık yaptığı açıklamada; "Bugün ortaya koyduğumuz performansı beğenmedim, vasat bir oyun sergiledik, bizim potansiyelimiz bu değil, bugün en az 10 gol atmalıydık. Bir kaç haftaya kendimizi bulacağız ve daha iyi olacağız." dedi.
Bu arada Arsenal'den Denilson, Djourou, Merida, Song ve Gibbs ayrıldı. Bu oyuncuların satışından kulübün kasasına 26 milyon dolar girdi.
"YÜCE ATATÜRK"
Bütün gençleri postalamışsın Milan modeli izliyoruz galiba Serkan abi![]()
Daha satamadığım gençler var.Onların gelişmesini bekleyene kadar bu kariyer biter. Satıp paraya çevirmek en iyisi.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Henry gelir gelmez başlamış şova![]()
Defans hattımız sağlam 2 tane de kaliteli bek aldık zaten oralarda da sıkıntı yok.Kale de sağlam.Hücum hattını Henry ile güçlendirdik.
Orta alanda çok düşünceliyim.Yardım istiyorum sizlerden arkadaşlarSağ kanatta Ronaldo var.Orası da sağlam.Orta alanda 2 mc ve 1 tane de sol kanat oynatıyoruz. Sol kanatta Arda ve Giggs var ama kaldırabilecekler mi bilmiyorum.2 tane MC için ise Hargreaves,Fletcher,Carrick,Anderson gibi isimler var.Orta alanı bu isimler kaldırır mı onu da bilemiyorum.Sol kanat mı Orta saha mı yoksa her iki mevkiiye de mi transfer yapsam
8 milyon euro bütçem kaldı.
Abi ortaya yapsan bence daha mantıklı solda Arda ve Giggs götürür bence..
Orta sahamla döverim seni Murat.İstersen satayım sana orta saha.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"