ÖSS nedeniyle FM'ye bugün başlıyorum ilk kariyerimi de sizlerle paylaşmak istedim takımım memleketim olan SAKARYASPOR !
İŞTE TRANSFERSİZ KADROMUZ ...
TRANSFERLER , HAZIRLIK KAMPI VE LİG MARATONU İLERDE
BİZDEN AYRILMAYIN
Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum
Last edited by Bursaspor : 20.Haziran.2009 at 02:14
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sevdanın Ligi Olmaz...!
Bekliyoruz şampiyonluğu..İnanıyoruz Vazgeçmiyoruz..
Kadro çok kaliteli bende Sakaryaspor ile çok kariyerr yaptım.Özgürcan Bank Asyanın çok çok üstünde bir oyuncu onu iyi kullanmaya bak.Diakhate genç ve DM de süper performans ortaya koyuyor.
Başarılar..Sakaryamızı çok iyi yerlere getirirsin inşallah..
Başarılar dilerim![]()
basarılar..
Başarılar Adaş umarım hedeflediğin başarılara ulaşırsın.
Başarılar.İnşallah özlediği günlere döndürürsün Sakarya'yı.
gelişmeleri bekliyoruz
başarılar
İnşallah kardeşim ....
İnşallah hedefimiz O'dur
Bekle bekle
İLK BOMBAMIZ
ROMAN ZOZULYA SAKARYASPOR'DA
Zozulya kulübümüze 6 milyar bonservis bedeli ile gelmiştir.Oyuncumuz yıllık yaklaşık 40 milyar kazanacaktır ve 4 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayız ...
kimdir bu yaprofili koyarmısın
OO bu transfer gerçekten çok iyi olmuş.Helal olsun![]()
Profilini koyarmısın Adaş baya yakışıklıMessi'yi andırıyor hafif
![]()
ZOZULYA'NIN PROFİLİ
Forvette oynuyor ben ilk olarak yedek tutucam genelde oynatırsam forvet arkasında oynatacam ...
İyi bir futbolcuya benziyor yaşı da genç tabiki bunu zaman gösterecek hazırlık kampında dene bence Adaş.
Basarılar. İlk senede TSL ye cıkmanı bekliyorum. Bu arada Zozulya transferi de güzel..
TariboWest
Güzel transfermiş..Erolun yerinde etkili olur inşallah![]()
Adaş hazırlık kampında deneyemedim sakattı
İnşallah benim hedefim ilksezonda çıkmak değil ilk sezonda para kazanıp 2.sezonda finansal olarak rahatlayıp çıkmak istiyorum ...
Sorun da orda işte Erol hazırlık kampının yıldızıydı
2.BOMBA
TANER TAKTAK SAKARYASPOR'DA
18 yaşındaki oyuncu 65 milyar bonservis bedeli ile kulübümüze katılmıştır.Oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladık.Taner takımımızdan yıllık 120 milyar alacaktır...
güzel transferler playoff garanti bu kadroyla diye düşünüyorum![]()
Daha transfer var dedin Adaş onları da merakla bekliyoruz.
Yaptığımız 2 transferi daha açıklayalım
VARAN 3
SERGİY FEDOROV SAKARYASPOR'DA
Kulübümüz ;Fedorov'la 2 yıllık sözleşme imzalamıştır . Fedorov bonservissiz olarak kulübümüze katıldı ve yıllık 250 milyar kazanacaktır ...
VARAN 4
GİORGİ LOMAİA SAKARYASPOR'DA
Transfer dönemine maddiyat nedeniyle Martinez'i gözden çıkaran kulübümüz bonservisi elinde olan Limaia'yla 2 yıllık sözleşme imzaladı.Lomaia kulübümüzden yıılık 150 milyar alacaktır ...
Yalnız bu yabancıların sadece 2 tanesi oynayabilecek Diakhate diğer isim kim olacak?
Son derece güzel transferler Adaş şu anda benim kariyerde Fedorov Salt Lake klübünde 7.33 ortalama ile oynuyor.Lomaia da Bank Asya için güzel transfer tebrikler.
Diakhate sakat zaten onu kadroya almıyıp Taner'i oynatırım ...
Lomaia direk oynayacak kaleci olduğu için ayrıca Zozulyanın iyi performansı nedeniyle Fedorov kadroya giremeyecek ancak bir sakatlık olduğunda çok güvenebileceğimiz bir yedek ...
SON DAKİKA TRANSFERİ
ABDÜLKERİM ÖCAL SAKARYASPOR'DA
Fortuna Sittard oyuncusu Abdülkerim SAKARYASPOR'la 5 yıllık sözlşşme imzaladı ...