Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Çağdaştan Şok Sözler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Default Çağdaştan Şok Sözler

"Beşiktaş şampiyon olamaz"

Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş'ın, Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta taraftarlarından tepki gören Çağdaş Atan, ''Beşiktaş benim için bitmiştir'' dedi. Çağdaş, maçtan sonra karşılaşmayı yaptığı açıklamada, Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini ifade ederek, ''Söylenecek çok şey var, ama dilime hakim olmam gerekiyor. Bazı şeyler benim gitmem ile bitecekse, ben zaten Beşiktaş formasını giymek istemiyorum. Beşiktaş benim için bitmiştir'' dedi.

Avrupa'da bir takımla anlaştığını açıklayan Çağdaş, ''Beşiktaş bu taraftar mantalitesiyle gittikçe, 10 sene daha şampiyon olamaz'' diye konuştu.

Evet Beyler Etti 2 bakalım daha kaç futbolcu bu baskıya dayanamayıp klübü terk edecek. Bu Arada Çağdaş Beşiktaş camiasından Özür diledi. Bakalım nolcak

adam haklı abicim abuk subuk tepki veriyo taraftar ya

Nesil
    2005
    Yer
    34

maalesef haklı.....işallah kararından vazgeçer ve çarşı kendini affetirir

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

anderletch ile anlasmıs bile..

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

adam haklı taraftar yapmadıını bırakmadı sanki sahada bi tek çağdaş oynuyo

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Gidiyorsa güle güle.Herkes formanın hakkını verecek...

Quote Originally Posted by hezzo
    maalesef haklı.....işallah kararından vazgeçer ve çarşı kendini affetirir
    kime affetrcek , yapmayın allah aşkına yaa

kadroyu baştan kursunlar isterlerse umrumda deil, bu taraftar 3 seneden beri doldu doldu arada patlıo işte böyle artk kime denk gelirse,

haklısnz belki sahada bi tek çağdaş oynamıo ama baltayla adam indiriri gibi her topçuda penaltı yapmıo

yolu açık olsn isterse gitsn barcelona da ilk 11 de oynasn hiç umurumda deil, üzülmem de,ilk geldiği gün taraftara yağ çekmeye benzemio bu işte en sonunda içindeki gerçek düşünceler açığa çıkıo

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

arkadaslar hıcbır oyuncu klupten ve ozellıkle taraftardan buyuk degıldır..

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

üzüldüm, beşiktaşta böyle bir kazmanın varlığı şahsıma moral veriyordu ..

dilime hakim olmam lazım dedikten sonra, taraftara dedikleri sadece kendi zekasını ortaya koyuyor ..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

evet hiç bir oyuncu kulüpten büyük değildir.bence çağdaş zaten gidecek ve kılıf arıyor.adam topu ayağından açıyor zaten sen ne biçim bir futbolcusun penaltı yaptırıyorsun?bir değil iki değil yaptığın bu hata taraftarda sabır taşı değil.genç oyuncular nasıl oynuyor takır takır taraftar önünde.önemli olan taraftarına futbol izlettirmektir,başarılı olmaktır.yapamıyorsan çekip gidersin.çağdaş için hiç üzülmem.

Bu Çağdaş dan bir cacık olmaz bence Anderlect nasıl aldı ona şaşırdım...

Ama dediklerinde pay var
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kesin Serhat tavsiye etmiştir bakında görün

adem dursun veysel cağdas youla ailton gibi kazmalarında takımımızdan ayrılması cok ii oldu olacakda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah defolur gider ve bi daha beşiktaş semtine bile gelmesin zaten..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya zaten gs formasıyla gazetelere poz veripte sonra bjk ile anlaştım çok seviyorum aşığım bu takıma diyen adamdan ne beklenir.iyiki o zaman gs ye gelmemiş.böyle kişiler türk futboluna yakışmıyor gitsin belçikada denesin kendini

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Çağdaş özür dilemiş BJK resmi sitesinde.....Ben bakmadım ama isteyen bakabilr tabii habernz olsun
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

besiktas ı bitiren bence taraftarın aşırı baskısıdı. yazık çagdas a . oda insan belli bi seviye ye kadar kaldırabilir baskıyı. soylediklerinde ise tamamen olmasa bile haklıydı. biras abarttı 10 yıl filan derken. sen taraftara tepki göster. takımdan sanane.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

söylediklerinde yinede haklılık payı var.özellikle bu yıl futbolcular beşiktaştan adeta kaçarak ayrılıyorlar.ayrıldıklarında ise hepsinin ortak derdi taraftar oluyor.sanırım "çarşı tüm futbolculara karşı".

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by nic-39
    arkadaslar hıcbır oyuncu klupten ve ozellıkle taraftardan buyuk degıldır..
    orası öyle ama taraftarda her zaman haklıdır diye de bişey diyemeyiz bence...çünkü futbolcu da elinden geldiği kadar takıma katkıda bulunmaya çalışıyor...

ya bak işte ssorun burda , çağdaş ın aklıma bi tane olumlu hareketi gelmio kardeşm ,

tmm tepki aşırı olabilir ama , sonuçta oooo helal çağdaş affern sana adamı baltaladn aldn aşağı , bjk yine evinde puan kaybedck yenilcek mi dielm

tekrar söliyeym ,taraftarn tepkisi yerinde olduğu kadar, aşırılığı tartışılabilir ancakk sahadaki performans tan bahsetçek olursak kimse çağdaşı savunmasn burda

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by francesco10
    tekrar söliyeym ,taraftarn tepkisi yerinde olduğu kadar, aşırılığı tartışılabilir ancakk sahadaki performans tan bahsetçek olursak kimse çağdaşı savunmasn burda
    arkadaşım eğer bu cevabı bana hitaben yazdıysan sana şunu söyliyeyim
    TÜMER METİN...bu adam bjkyi sırtlıyor ama yine eleştiriliyor taraftarlarca onun için ne diyeceksin peki...bundan büyük çelişki mi olur eğer taraftar sahadaki performansa göre futbolcuya tepki gösteriyorsa Tümere gösterilen tepkinin adı ne...
    ...saygılar...

Gelen geçen Çarşıya laf atıyor da e be insan sen o formanın hakkını ver de ondan sonra bi laf at.

ben o performans olayını çağdaş için sölemiştm ama çoğu için geçerli,yani bütün takım için performans değerlendirmesi yapmak yanlış olur

lafım özellikle sana deildi ama şunu söliyeym tümer son maçlarda takımı sırtlıo bu doğru ama bundan 2 ay önce yedekti ve taraftar hakkında verdiği bi kaç demeç olmuştu

arkasından takımdan ayrılcam askerlik sorunu için dedi, taraftarn büyük çoğunluğu bunu anlayışla karşıladı, ancaakk sen çıkıpta rakibine küfredersen , gidip takımının ve kendinin ceza alabileciğin davranışlar sergilersen misal;a.gücü soyunma odasına dalma girişimi ortalığı birbirine katmak

kezaa geçende bi yemekte gs yöneticisyle buluşup baş başa yemek yediysen tepki görürsn ve görecksn

kısaca tümerin tepki görmeside sahaiçi deil sahadışı olaylardır

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

futbolcu gider çarşı kalır
    gidene elveda deriz gelene hoşgeldin

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

youla veysel adem...bu üçü bu takıma geldiğinde ne işi var bu adamların bu kulüpte dedim.çağdaş gs formasını giydiğinde ömrü yarım sezon dedim ki bjk bizi kurtardı.başlarına bela aldılar.tabii ki kötü oynayan futbolcu elştirilecek ama çarşı grubu bence biraz abartıyo.spor programlarında izliyorum da bu grubun inanlmaz bi etkinliği varmış yönetim ve takım üzerinde.formasını haketmeyen gider tamam da yuhlanarak gitmek de kor adama.hasana küfür ettiler gs bitti dedi adam.bir hırs yptı bir gaza geldi halaa da o gazla gidiyo.çağdaş gaza gelir 5 maç seneye de bjkye bela olur belki....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'tan Çağdaş'a rekor ceza

Beşiktaş yönetimi, Malatyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle Çağdaş Atan'a 100 bin YTL ceza verdi ve kadro dışı bıraktı.

Alıntıdır

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    çarşı grubu güzel taktik bulmuş valla istemedikleri ne kadar adam varsa hepsini teker teker yolluyolar bu şekilde bi anlamda yönetimin yapmadığını yapıyorlar
    ehhe taktiğimizi çözen biri sonunda çıktı helal kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by ermoon34
    Beşiktaş'tan Çağdaş'a rekor ceza

Beşiktaş yönetimi, Malatyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle Çağdaş Atan'a 100 bin YTL ceza verdi ve kadro dışı bıraktı.

Alıntıdır
    en ıyısını yapmıs yonetım tebrık etmek gerekır...akıllanmıstır belkii

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de yönetim en iyisini yapmış.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri