1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Stadyum büyültme

Wink Stadyum büyültme

Arkadaşlar hiç takımınızın stadyumunu büyüttüğünüz oldu mu?Şahsen ben Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu'nun kapasitesini 52.000 den 64.500'e çıkarttım.CL yi bir daha kazanırsam yönetim daha da arttıracak kapasiteyi.Evet cevaplarınızı bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ben Galatasaray'ın stadını büyütmesini 50 kere söyledim ama olmadı.

valla 8 sene gsde arka arkaya şampiyonluk yaşadım.400 trilyon bütçe yaptım 1 kere cl de final oynadım 1 kere uefada final oynadım sene 2012 adamlar stadı büyütmedi die ültimotona karşılık kovuldum ..acayip tav oldum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

eskişehirsporun stadını 32000 kişilik yaptırmıştım... o kadar
    I'm back...

başkan Fenerbahçenin stadını büyütme taleplerime hep ultimatomla karşılık verdi 9 sene menejerlik yaptım ligde şampiyonluklar yaşttım uefada iki tur geçtim bir defa cl grubundan çıktım cl de bir tur atlattım 2 kere yenildim 1 kere berabere kaldım 2014 de kovdu başkan beni

arkdaslar stad buyutme icin teklifi nerden yapiosunuz

ben şükrü saraçoğlunu 500.000 evet beşyüzbin kişilik stad yaptım ne olmuş hemde 1 dk sürmeden artık ister inanın ister inanmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

12 sene bjkl sampıyon yaptım 2 kere sampıyonlar ligi kupasını aldım 5 kerede sampıyonlar lıgınde fınal oynadım 1 kere uefada yarı fınal oynadım stadıdın buyutmesını ben ıstemeden kendılerı buyuttu 3 kere buyudu stat suan 78.000 kısılık inönü stadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardeş ben konunun başlığına kafam takıldı "Stadyum Büyültme" 'deki l ne oluyor??

Ayrıca bende stadın gelişmesini istedim yönetim reddetti
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

aga hızlı yazdığım için 'l' harfini yanlışlıkla fazladan yazmışım pardon

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Eyup1907 View Post
    ben şükrü saraçoğlunu 500.000 evet beşyüzbin kişilik stad yaptım ne olmuş hemde 1 dk sürmeden artık ister inanın ister inanmayın.
    İlginç dimi!!

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

Quote Originally Posted by Erdenay View Post
    İlginç dimi!!
    bence fazla ilginç ...

Nesil
    2006
    Yer
    ev iyidir

Quote Originally Posted by Eyup1907 View Post
    fm modifier le bebeklerde yapar

valla millet ben 2014 de ali samiyeni 105 bin kişiye çıkarttım ama 3 kere şampiyonlar ligini kaldırdım ve bütçe 500 milyon ytl yi geçmişti

Mesaj Yetkileri