Arkadaşlar hiç takımınızın stadyumunu büyüttüğünüz oldu mu?Şahsen ben Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu'nun kapasitesini 52.000 den 64.500'e çıkarttım.CL yi bir daha kazanırsam yönetim daha da arttıracak kapasiteyi.Evet cevaplarınızı bekliyorum![]()
Arkadaşlar hiç takımınızın stadyumunu büyüttüğünüz oldu mu?Şahsen ben Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu'nun kapasitesini 52.000 den 64.500'e çıkarttım.CL yi bir daha kazanırsam yönetim daha da arttıracak kapasiteyi.Evet cevaplarınızı bekliyorum![]()
Ben Galatasaray'ın stadını büyütmesini 50 kere söyledim ama olmadı.
valla 8 sene gsde arka arkaya şampiyonluk yaşadım.400 trilyon bütçe yaptım 1 kere cl de final oynadım 1 kere uefada final oynadım sene 2012 adamlar stadı büyütmedi die ültimotona karşılık kovuldum ..acayip tav oldum![]()
eskişehirsporun stadını 32000 kişilik yaptırmıştım... o kadar
I'm back...
başkan Fenerbahçenin stadını büyütme taleplerime hep ultimatomla karşılık verdi 9 sene menejerlik yaptım ligde şampiyonluklar yaşttım uefada iki tur geçtim bir defa cl grubundan çıktım cl de bir tur atlattım 2 kere yenildim 1 kere berabere kaldım 2014 de kovdu başkan beni
arkdaslar stad buyutme icin teklifi nerden yapiosunuz
ben şükrü saraçoğlunu 500.000 evet beşyüzbin kişilik stad yaptım ne olmuş hemde 1 dk sürmeden artık ister inanın ister inanmayın.
12 sene bjkl sampıyon yaptım 2 kere sampıyonlar ligi kupasını aldım 5 kerede sampıyonlar lıgınde fınal oynadım 1 kere uefada yarı fınal oynadım stadıdın buyutmesını ben ıstemeden kendılerı buyuttu 3 kere buyudu stat suan 78.000 kısılık inönü stadı
Kardeş ben konunun başlığına kafam takıldı "Stadyum Büyültme" 'deki l ne oluyor??
Ayrıca bende stadın gelişmesini istedim yönetim reddetti
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
aga hızlı yazdığım için 'l' harfini yanlışlıkla fazladan yazmışım pardon
valla millet ben 2014 de ali samiyeni 105 bin kişiye çıkarttım ama 3 kere şampiyonlar ligini kaldırdım ve bütçe 500 milyon ytl yi geçmişti