Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 219 sonuç

Konu: Bir Yükseliş Hikayesi Pendik ! [9.3.0]

Arrow Bir Yükseliş Hikayesi Pendik ! [9.3.0]

Pendikspor Türk Futbol'una 2. Defa Damga Vurmak İstiyor

Seçilen Ligler: Türkiye 2. Ligi ve Üst Ligler
    Load All Players From: Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan ve Türkiye
    DataBase: Small
    Versiyon: 9.3.0 (Orjinal hiç bir değişiklik yok. TSI'nin ki değil yani )
    Takım: Pendik
    Başkan: Taner Aşkın
    Kariyerin Tahmini Süresi: 7-10 yıl (bir aksilik olmaz ise)

Hedefimiz her maça kazanmak için çıkmak ve bu uzun süreceğini tahmin ettiğim kariyerin sonunda bir Avrupa Kupası kazanmak istiyorum. Bunun belkide kimilerine göre imkansız bir hedef olduğunu biliyorum ama kendime takımıma taktiğime ve Pendik'ime sonuna kadar inanıyorum.
    2. veya 3. sezon hiçbir takıma gitmeyi düşünmüyorum. Pendik'i Turkcell Super Lig'e çıkarana kadar bırakmak yok.
    Klübümüzün ekonomik durumu pek parlak değil ama beleşe alacağım Azeri,Kazak,Özbek futbolcularla ilk sene bir üst lige çıkacağımızı düşünüyorum.

Klüp Bilgileri

Kadromuz

İlk halinden eser tok kadronun bir sürü yabancı oyuncu aldık hepsi eski oyuncularımdan iyi ve milli takım seviyesinde. Onlara güveniyorum. İlk sene zorlanmayız ama eğer Bank Asya'ya çıkarsak büyük revizyon şart !

Yıldızarımız

Kaleci: Bulunduğumuz Lige göre iyi bir kaleci Sergey Boichenko. Hazırlık maçlarında çokta kötü değildi. Asistanımın ilk verdiği raporda önerisiydi. Bedavaya aldım tahmin ediceğiniz gibi. Kazakhistanın 1. kalecisi.

Orta Saha: Orta sahada iki tane çok güvendiğim oyuncu var. Biri hazırlıklarda yıldızlaşan ve uzaktan şutu 14 olan Fatih Nazlim.
    Diğeride takımda fiziksel özellikleri en iyi olan oyuncumuz, orta sahanın dinamosu Özbek Francis Zé

Forvet: Brezilya asıllı Azeri bir golcü transfer ettik. Marcos Ferreira çok iyi bir oyuncu. Peşinde bir sürü Bank Asya ekibi vardı. Tek forvetli kadromun en garanti ismi ama Ahmet Aras ve Ostapenko onu zorlayabilecek kalitede. Son vuruşları, dribbling ve hava topalarında etkili olması onu diğer forvetlerimden ayırıyor.

Hazırlık Kampı

Süper Lig takımlarına kafa tuttuk haddimizi aşan maçlar oynadık. Güngören maçında son anda golü yedik. Öne geçmediğimiz bir tek Güngören Bld. maçı var. Ben mutlu ve umutluyum.

Lig

Kuralları Okudum Kabul Ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer Onaylandı.

Başarılar diliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar dilerim .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam

teşekkürler başarı dilekleriniz için

TFF 2. Lig Heyecanı Başladı !

Pendik, Bozüyükspor'u Eze Eze Yendi !

Çok iyi oynadık ve maçı hak ettik forvetlerimiz birazdaha becerikli olsalardı eğer maçı en az 5 golle tamamlardık. 3-0 öne geçtikten sonra ikinci yarı en iyi oyuncularımın kondisyonları düştüğü için değişikliğe gittim ve maçın son 20 dk sını bir sol kanadı sağ kanatta oynatarak 10 kişi tamamladım. Güzel galibiyet oldu.

Maçın Adamı: Fatih Nazlım
    Attığı gol ve iyi paslarıyla maçın adamı oldu. Onu zaten yıldızlarım arasında size tanıtmıştım oyunun her iki yönünü de iyi oynuyor tek eksiği hızı.

Başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Basarilar. Hedefini cok begendim. Sonuna kadar takipcinim

Son Vuruş Farkı Kendini Gösterdi !

Pendikspor son vuruşlarda beceriksiz oluşu sebebiyle Bank Asya ekiplerinden Giresunspor'a boyun eğdi. Maç ortada geçti hatta Pendik daha iyiydi ama Giresun'un forvetleri daha iyi çalıştı. Böylece Pendik'in kupa macerası kısa sürdü. Zaten bu turu geçsek Süper Lig takımı gelecekti yani tur atlamanın pek bir anlamı yoktu 3 kuruş para dışında.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Heyecanın benide heyecanLandırdı hocam,PotLand Blaziers gibisin takip etmek istiyorum.
    Karonda Fatih Sonkaya,Ümit Ozan Kazmaz ve Ozan T. gibi süper Lig seviyesindeki oyuncuLar var.Bu bir avantaj.Bitene kadar takipçinim.BaşarıLar.

Pendik Şokta !

Üstüste alınan kötü sonuçlar Pendik'i bunaltmış durumda. Gerçekten hiç beklenmeyen bir sonuçlar serisi oldu. Herşey Beylerbeyi maçında tam galibiyeti kaçırırken 90+ larda gelen golle yıkılışıyla başladı. Darıca maçında Salim Ayan'a bir önlem alamadık. Golsüzlük çok kötü oldu. Kalemiz çok formsuzdu zaten bari gol atıp puan alabilseydik. Taktiğimizi değiştirdik umarım toparlanırız yoksa bu sene bir sonuç alamayacağız

Default Eyüpspor - Pendikspor

Sonunda Toparlandık !

Üstüste kötü sonuçlardan sonra 5 maçlık kazanamama serisi sona erdi. Güzel galibiyet oldu. Kalemize atılan şut 6, isabetli 0 buda yediğimiz atakların kalitesiz olduğunu gösteriyor. Saçma bir gol yedik. Ataklarda iyidik özellikle 2. gol çok organize geldi. 1. golde defans çizgide dokundu yani dokunmasada goldü. Umarım bu iyi yönde bir serinin başlangıcı olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşşallah dediğin gibi olur hocam bu taraftar senden bieşeyler bekliyor

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Cok kotu baslamissin, Umarim son mac bir isaret tir. Aksi takdirte yapacagin en kucuk bir puan kaybi Yukselme Grubu sansini yok edeer.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Başarılar diliyorum. kötü bir başlangıç yapmışsın. Son maçla işallah yükselişe geçersin.

arkadaşlar taktik denemek için açtığım AEK kariyerini yanlışlıkla bu kariyerimin üzerine kaydetmişim. Neyseki auto save var. Kariyerime 2. hafta dan devam ediyorum maalesef. Bundan sonra diğer maçları detaylı vericem...

Fikstür

Puan Durumu

Yavaş yavaş takım taktiğe alıştıkça tırmanmaya başladık. İnşallah lider bitiririz. Çok iyi gidiyoruz iyi oynamaya başladık. bu sevindirici bir gelişme gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    başarılar dilerim...
    teşekkürler abi

Arzuladığımız çıkışı sonuçta yakaladık. 5 maç üstüste kazandık ve şampiyonluk yolunda baya bir iddialı konuma geldik ))

2. Lig'de Büyük Kapışma !
    Beylerbeyispor - Pendik
    Yer: Beylerbeyi 75. yıl Stadı
    Bu Maçı kazanan büyük avantaj sağlar. Zirvenin en ciddi ekipleri karşı karşıya. ilk maç Pendik stadında 1-0 lık Beylerbeyi galibiyeti ile bitmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hadi bakaLım..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

süpersin kardesim insallah br üst tura cıkacaksın
    TariboWest

ZAFER PENDİK'İN !!

Pendik kritik virajı net skorla geçti ve bir üst turu ne kadar istediğini gösterdi. Bu skorla yakaladığı avantajın farkında olan Pendik artık hedefini 1. lik olarak belirledi. Maçı hak ederek kazanan Pendik maça as forvetlerinden yoksun çıkmıştı.

Default G.Osmanpaşa İle 1. lik Maçına Çıkıcam !

Güzel sonuçlar aldım liderlik yarışında kıyasıya bir rekabet var. Son aldığım puan ile çok önemli bir koNuma geldim. kendi kaderimi belirleme şansım doğdu. G.osmanpaşa ile şampiyonluk maçına çıkıcam.

Son hafta kritik maçlar beraberlik beni bir üst tura taşır ama ben kazanıp 1. olmak istiyorum

Kontra Atak Bizi Lider Yaptı ve Yükselme grubundayız !

Rakibi kendimize çektik rakip bütün riskleri aldı ve defansın kullandığı endirekt serbest atış bize sekince Kazak santrafor affetmedi. Geniş alanda etkili olan oyuncumuz kaleciyi geçti ve golünü attı.

Buda Puan Durumu

yorumlarınızı bekliyorum yorumsuz zevki çıkmıyor bugünlük bu kadar....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve Yükselme Grubu Belli oldu. Her grubun ilk 2 takımı burada yer alıyor. Adana Demir ve Urfa favori ama transfer sezonunda iyi transferler yaparsam bu grubuda ilk 2 gibi bir derece ile tamamlarım diye düşünüyorum. ama şunu söylemekte yarar var ; işimiz eskisi kadar kolay değil hatta çok zor ama iyi bir takımız üstesinden geliriz...

Last edited by canalkan34 : 21.Mayıs.2009 at 07:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Tebrik ederim. Cok kotu baslamana ragmen iyi bitirmissin.
    Bu arada bizim Urfaspor'lar el ele Yukselme grubunda
    Umarim 1 tanesi cikar.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

playoffda başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Tebrik ederim. Cok kotu baslamana ragmen iyi bitirmissin.
    Bu arada bizim Urfaspor'lar el ele Yukselme grubunda
    Umarim 1 tanesi cikar.

Son maçım Ş.Urfaspor'la valla acımam durum kritik olursa kusura bakma belki maçı verebilirim çok farklı önde olursam

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM
    playoffda başarılar dilerim.
    Teşekkürler arkadaşım

Pendik Kadrosunu Güçlendirdi !

Ligimize göre çok kaliteli bir forvet. 4 forvetimiz vardı biri 18'lik Nazmi o yüzden iyi bir yedek belki iyi performans gösterirse ilk 11'e girebilir.

Yükselme Grubu BaşlıyoR !
    İlk Maç ŞanlıUrfaBelediyespor...

İlk 5 maç oynandı. İyi bir konumdayız. Fethiye maçını kazanabilirdik ama olmadı...

yorumları bekliyorum lütfen yorumsuz zevkli olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hocam foruma girdiğimde iLk işim buraya bakmak oLuyor,yani günceLLendiğinde yazıyorum moraLini bozma yani sıkı takipçiLerin var.
    Bu yoLun sonu süper Lig hocam aynen devam.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri