Pendikspor Türk Futbol'una 2. Defa Damga Vurmak İstiyor
Seçilen Ligler: Türkiye 2. Ligi ve Üst Ligler
Load All Players From: Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan ve Türkiye
DataBase: Small
Versiyon: 9.3.0 (Orjinal hiç bir değişiklik yok. TSI'nin ki değil yani )
Takım: Pendik
Başkan: Taner Aşkın
Kariyerin Tahmini Süresi: 7-10 yıl (bir aksilik olmaz ise)
Hedefimiz her maça kazanmak için çıkmak ve bu uzun süreceğini tahmin ettiğim kariyerin sonunda bir Avrupa Kupası kazanmak istiyorum. Bunun belkide kimilerine göre imkansız bir hedef olduğunu biliyorum ama kendime takımıma taktiğime ve Pendik'ime sonuna kadar inanıyorum.
2. veya 3. sezon hiçbir takıma gitmeyi düşünmüyorum. Pendik'i Turkcell Super Lig'e çıkarana kadar bırakmak yok.
Klübümüzün ekonomik durumu pek parlak değil ama beleşe alacağım Azeri,Kazak,Özbek futbolcularla ilk sene bir üst lige çıkacağımızı düşünüyorum.
Klüp Bilgileri
Kadromuz
İlk halinden eser tok kadronun bir sürü yabancı oyuncu aldık hepsi eski oyuncularımdan iyi ve milli takım seviyesinde. Onlara güveniyorum. İlk sene zorlanmayız ama eğer Bank Asya'ya çıkarsak büyük revizyon şart !
Yıldızarımız
Kaleci: Bulunduğumuz Lige göre iyi bir kaleci
Sergey Boichenko. Hazırlık maçlarında çokta kötü değildi. Asistanımın ilk verdiği raporda önerisiydi. Bedavaya aldım tahmin ediceğiniz gibi. Kazakhistanın 1. kalecisi.
Orta Saha: Orta sahada iki tane çok güvendiğim oyuncu var. Biri hazırlıklarda yıldızlaşan ve uzaktan şutu 14 olan
Fatih Nazlim.
Diğeride takımda fiziksel özellikleri en iyi olan oyuncumuz, orta sahanın dinamosu Özbek
Francis Zé
Forvet: Brezilya asıllı Azeri bir golcü transfer ettik.
Marcos Ferreira çok iyi bir oyuncu. Peşinde bir sürü Bank Asya ekibi vardı. Tek forvetli kadromun en garanti ismi ama
Ahmet Aras ve
Ostapenko onu zorlayabilecek kalitede. Son vuruşları, dribbling ve hava topalarında etkili olması onu diğer forvetlerimden ayırıyor.
Hazırlık Kampı
Süper Lig takımlarına kafa tuttuk haddimizi aşan maçlar oynadık. Güngören maçında son anda golü yedik. Öne geçmediğimiz bir tek Güngören Bld. maçı var. Ben mutlu ve umutluyum.
Lig
Kuralları Okudum Kabul Ediyorum