Bunları bir sitede gördüm.Paylaşayım istedim.Nike tarafından mı tasarlanmış yoksa bu işlerle uğraşan birisimi (Tarık abi gibi) bir fikrim yok.(Büyük ihtimal serbest bir çalışma)
![]()
Bunları bir sitede gördüm.Paylaşayım istedim.Nike tarafından mı tasarlanmış yoksa bu işlerle uğraşan birisimi (Tarık abi gibi) bir fikrim yok.(Büyük ihtimal serbest bir çalışma)
![]()
So what?
Saike
Şu son forma güzelmiş.
güzel formalar.
güzell............
son forma celtic tarzı ama daha kalın cızgıler. oldum olası o tur formaları sevmısımdır![]()
son forma olsa çok hoş olur cidden.keşke gs şöyle bir forma yapsa
gecen spor haberlerinde okudum bende bu sene sponsor Nike olmuş Trabzonspor'un... ve hemen Nike eli deydiği ßelli olmuş güzel formalar...
Bu sene bizimde bir Celtic tipi enine çizgili formamız olacak.Trabzon'da düşünüyor galiba.Güzel olacak...
Bunlar da taraftarın tasarımlar bence. yoksa trabzon resmi sitesinde gösterilirdi; ayrıca hepsi özgün , çok güzel calışmalar olmuş. Hiç bir sponsorun böyle yapacagını sanmıyorum.
trabzon bu sene hem yeni transferleriyle hemde yeni sponsoruyla taraftarlarını en çok heyecanlandıran kulüp şu anda.özellikle sonuncusu olmak üzere bende çok beğendim formaları.ama gs de yapsın istermiyim bilmem.bize parçalı yeter![]()
Bende 2. formayı çok beğendim.Hepsi güzel tasarımlar ama sonuncu biraz kötü duruyor gibi.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Bunların hepsi tasarım, hiçbiri gerçek forma değil. Ancak Nike olayını fazla abartıyorsunuz bana göre o kadar da iyi tasarımları yok.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Son 3 forma iyiymiş
Arkadaşlar bu formalar taraftarların yaptığı çalışmalardan ibaret ama umarım yeni sezon formalarımız bunlara benzer olur ya da daha da iyilerini görürüz.
İşte o çalışmalardan bazıları..
BMN
Hepsi çok güzel tasarımlar.Emrah Abi'nin koyduğu örnekler çok güzelmiş özellikle.Nike kötü birşey çıkartmayacaktır,güzel bir çalışma çıkartırlar.
güzel ama klasik nıke formaları işte
Trabzon bomba gibi geliyor; transferler, formalar... Bu sezon güzel olacak![]()
Trabzonlu arkadaşlar alınmasın ama NİKE'a forma yaptırmak büyük yanlış.
Nike Türkiye'ye böyle bir tasarım asla yapmaz yollamaz.Bizim Türk Takımlarımız bence daha az duyulmuş tasarıma yeni atılmış bu işlerde daha iştahlı olan firmalara yönelmeliler.Aksi taktirde çok sıradan formalar üretiliyor.Hiç de özen gösterilmeden yapılıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eğer böyle olursa formaları çok sağlam olur bee..
Son resim Barcelona'lı Eto'oYerdekide Cadiz'li bir futbolcu
Ben Emrah'ın gönderdiği formalarda ilk sıradakini beğendim. Klasik ama yakışır diye düşünüyorum.
Formaların çoğu süper. Nike ile anlaşılmış olması bence çok iyi, Nike'ın tasarımlarını çok beğeniyorum, bence bu yıl süper formalar gelecek.
Barcelona'nın turkuaz formasına benzer olan forma en çok beğendiklerimden.
Trabzonspor gerçekten kaliteli bir yıl geçirecek gibi görünüyor, formalar bile kusursuz.
Hicte kotu forma olacagini sanmiyorum, Faruk Ozak bizat ilgilendi bu konu ile ve Nike in Turkiye genel mudurunle kendisi gorusme yapip bu sponsorluk isini bitirdiler.
Nike guzel formalar yapcaktir bizim icin
iLk 2 forma gecen senenin kiLere cok benziyor 2 side var bnde ama Puma
Uzun koLLu bide açık mavi oLanı aLabiLirim.
![]()
Şu forma güzel ama Barcelona'nın aynısı.Yani aynı formanın yapılmasını isterse Trabzon yönetimi yaptırabilir.Numaraların altındaki logo duruyor bu arada.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O ne Logosu ayıptır sorması![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Şu formaLarın yakaLarı hiç hoşuma gitmiyor. Yakasız oLsa daha güzeL oLur bence.
son forma gerçekten güzel olmuş ayrıca nikela anlaşan trabzonsporu tebrik etmek gerek.