1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: TSİ okulu

Default TSİ okulu

Ben birkaç Fm sitelerini gezerken bir sitede gözüme bir konu takıldı ..... okulu diye.
    o sitede facepack,inceleme,logo,forma,vb gibi işlerden anlayan kişiler diğer üyelere ders veriyordu.Tabi belli bir katılımla.Aslında TSİ'de böyle birşey yapsa güzel olur.Burda facepack yapan arkadaşların ömür boyu bu site olması zor.TSİ'de yama yapmayı bilenler üyelere ders verebilir.Sitemiz adına güzel bir durum olur........

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Çok güzel düşünce aslında olabilir siteyi daha yukarıya taşıyabiliriz

Nesil
    2006

Ders verilebilinir ama; şu var bu işler böyle msnde olarak verilmesi zor. Zaten bu işte en önemli şey, ciddi olmak sözünü tutabilmek. Ama yönetim ne düşünür bilmem, belli sürede bi bir yerde buluşarak dersler verilebilinir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşın gördüğü sitede bu sistem iyi işlemeye başladı diye biliyorum tabii dediğin gibi ciddi ve işi cidden bilen adamlar öğretici rolüne soyunmalı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu sistem Türkçeleştirme çalışmaLarında da yararLı olabilir bence...
    Screw you guys, I'm goin' home

bu konularda hazırlanmış rehberler zaten yokmu?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Dersten kasıt anlık zamanda mı olacak bu ? Yoksa hazırlanma video veya makale şeklinde mi
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

2'de yapıLsa gayet iyi oLur Mustafa Abi Türkçeleştirmede makale forma hazırlama vs. gibi yerlerde video olabilir

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Aslinda photoshop uzerinden calismalar Video olarak yapilirsa bence cok iyi olur. Cunku ben TR photoshop kullaniyorum, ancak rehber arkadas ING kullaniyor. Bu nedenle sıkıntı yasayabiliyoruz.

Ancak herseyin gorsel acidan sunulmasi bende cok daha etkili olur.

video makale şeklinde bu işte hocalık yapmak isteyen arkadaşlar belirli zamanlarda kişilere ders verecek bu şekilde hem forumda kendimize has yamalar olur forumun prestiji iyice artar....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben video hazırlamıştım aslında rehberleri resimli olarak değilde video olarak bırakacaktım. Kullandığım program çok büyük boyutlarda video'yu hazırlıyordu. Bu nedenden dolayı yayınlayamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben video hazırlamıştım aslında rehberleri resimli olarak değilde video olarak bırakacaktım. Kullandığım program çok büyük boyutlarda video'yu hazırlıyordu. Bu nedenden dolayı yayınlayamadım.
    Sanirim onu Moive Maker ile editleyip boyutunu dusurebiliyorsun.
    Birazdan eve gidecegim o zaman arastiririm.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hypercam programı'da son derece basit ve küçük boyutta kayıp yapabilen bir program.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Video'u ripleyerek formatını düşerebilirsin veya hazırlıadğın video türünü değiştirerekde boyutunu gene düşürebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

msnden anlatım da olabilir
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri