1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: onLine Fm yavaşLık sorunu

Default onLine Fm yavaşLık sorunu

Merhaba.

OnLine fm sorunu ile ilgili bir sorum olucaktı sizlere arkadaşımla online fm oynuyoruz oyun o kadar hızlı olmasada idare edecek şekilde devam ediyorduk oyuna fakat son zamanlarda yavaşlamaya başladı sistem özellikleri filan çok güzel bilgisayarların. Hamachi kullanıyoruz.

yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlkar 44 kişi okumuş 1 cevap bile gelmez mi .

internetin yavaş olmasının direk etkisi var oyunun hızına
    bide MSN ve İnternet sayfalarını kapatırsanız daha hızlı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by forzaOnur View Post
    Merhaba.

OnLine fm sorunu ile ilgili bir sorum olucaktı sizlere arkadaşımla online fm oynuyoruz oyun o kadar hızlı olmasada idare edecek şekilde devam ediyorduk oyuna fakat son zamanlarda yavaşlamaya başladı sistem özellikleri filan çok güzel bilgisayarların. Hamachi kullanıyoruz.

yardımlarınızı bekliyorum.

Oyunda kaçıncı sezondasınız? Belli bir sezondan sonra oyunun boyutu arttığı için oyunda yavaşlama meydana gelebiliyor. Ayrıc oyun açıkken MSN, Mozilla, İnternet Explorer gibi internet hızını kullanan programlarını açarsanız oyununuzda yavaşlama meydana gelebilir. Önerim msn dahil olmak üzere internetin hzını düşürebilecek herşeyi kapatın Hamachi üzerinden sohbetinizi yapın. Ayrıca Virüs programınızda oyunu yavaşlatıyo olabilir...
    I'm back...

arkadaşlar oyunu ikimiz oynuyoruz
    güvenlik duvarı,virüs programı,int. sayfaları kapalı oyunu ben kurduğumdan dolayı bende yavaşlama yok arkadaşımda yavaşlama oluyor başka yolu varmıdır? Sitede o kadar arkadaşımız ortak kariyer yapıyor,turnuvalar yapıyor onlarda nasıl yavaşlama olmuyor
    oyun-msn-hamachi açık sistem özelliklerimizde iyi şimdiden teşekkürler

oyunda daha ilk sezon lig maçlarına başlıyacağımız zamanda aşırı yavaşlama oldu konu hakkında bilgisi olan yokmu?

ilk sezondaki yavaşlama, internetten kaynaklanıyor genelde. şimdi adsl 16mbit e cıktı sanırım 4440375 i arayarak internet hızınızı yaklaşık 10 katına çıkarın derim farkı görürsünüz ( yansıyan fark 10 katı değil yaklaşık yazdım )

Mesaj Yetkileri