Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Çizmeyi Aşacağız |UC Sampdoria| - [2.Sezon]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Çizmeyi Aşacağız |UC Sampdoria| - [2.Sezon]

Bugün renklerine gönül verdiğim Galatasaray ile yeni bir kariyer açmaya karar verdim. Daha önceki kariyerlerim okul sebebinden devam edememişti, umarım bu uzun olacak.

Atkı için Bursaspor'a [Oğuz Kağan] teşekkür ediyorum.

Gelelim kariyerin önemli bilgilerine

Versiyon:
    9.0.3

Açılı olan ligler:
    • İtalya Serie A
    • İngiltere Premier Lig
    • Türkiye Turkcell Süper Lig

Gelişmelerle çok yakında sizlerleyim..

Kuralları okudum ve kabul ettim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İnşl. bu sefer uzun sürer.Başarılar.

sakary Ali Misafir

Başarılar dileirm.. İnşallah bu sefer dediğiniz gibi uzun sürer

basarilar dilerim..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

BaşarıLar Dilerim
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar diliyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İlk basın toplantımıza çıktık.. Medyadan ilgi yoğundu, bu memnun ediciydi. Özellikle spor gazeteleri ağzımdan bi transfer haberi almak için adeta birbirleriyle bir savaş içerisindeydiler. Önce ben kısa bir açıklama yaptım ardından basının sorularını aldık:

"Bugün burada bulunmak benim için onur verici bir şey. Henüz ilk teknik direktörlük tecrübemi yaşayacağım, bu ilk tecrübemin Galatasaray'da olması gerçekten beni çok mutlu etti. Dilerseniz şimdi kısaca hedeflerimizden bahsedelim. Bu sene öncelikli hedefim Turkcell Süper Lig şampiyonluğu. İkinci istediğim Avrupa'da başarı. En azından UEFA çeyrek finali istiyorum, bu bile bizi tatmin etmez. Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Ardın Türkiye Kupası var tabi. Burada tek hedefimiz var şampiyonluk. Fenerbahçe'ye bu sezonda kaptırmayacağız kupayı. Sezona iyi girmemiz için bildiğiniz gibi iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bu yüzden yönetimle gelmeden önce görüştüm ve bize hazırlık maçları ayarladılar. Hepsini oynayadabilirim ancak gereksiz maçlar varsa iptal edeceklerimde olabilir. Şu anda fikstür şöyle:
    • 1.7.2008 Diyarbakır - Galatasaray
    • 4.7.2008 H.Tel Aviv - Galatasaray
    • 6.7.2008 Partizan - Galatasaray
    • 12.7.2008 Karabükspor - Galatasaray
    • 17.7.2008 Loko (Sofia) - Galatasaray
    • 20.7.2008 AS Monaco - Galatasaray ( Dostluk kupası => Arsenal, Stuttgart )
    Ardından basının sorularını aldık ve tüm soruları aldıktan sonra genel bir cevap vermenin en iyisi olacağını düşünerek kısa bir açıklama yaptım:

Öncelikle buraya gelmek benim için büyük bir onur.. Taktik olarak Galatasaray'a yeni bir atak sistemi getiriyorum, her şeyden önce atmayı düşüneceğiz, atamıyorsak yemeyeceğiz. Oyuncuların hepsini çok yakından tanıyorum, ben bu işlerin biraz daha güvenle yürümesinden yanayım ama her zaman oyuncularım benim gözetimim altında olacak. Değişiklikler kısmına gelecek olursak, takımın genel durumu iyi ancak transferler olacak, personel kadrosunda ise sadece bir kaç isimle yollar ayrılacak. Ben geleceğin takımını kurmayı hedefliyorum, bundan dolayı yapacağım transferler genelde genç olacak. Mehmet Topuz konusuna gelecek olursak, alakamız yok..

Diyerek toplantıyı tamamladım ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yolunu tuttum.

Gelişmeler çok yakında.. Yorum yapanlara teşekkürler.

Başarılar ...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basarılar Cado
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

TRANSFER DÖNEMİ GALATASARAY İÇİN BEREKETLİ GEÇTİ !..

Galatasaray'da yaprak dökümü yaşandı, türünün son örneği Hasan Şaş hala Galatasaray'da.. Galatasaray'a gelen gidenler:

Gidenler:

Kadro sakat Linderoth ile yollarımızı ayırdığımız için çok mutluyuz.. Orkun'u da salladık, gereksizdi. Mehmet Güven kendini senelerdir geliştiremediği için Ankaraya sattık. Shabani koşamıyordu, problem takımdaymış. Montpellier'a koşarak gitti.

Gelenler:

Gignac geldi ama 3 hafta sakat. İyileşince göreceğiz. Abdurrahman ise bu senemizin sağ beki. Sabri yedek. Ufuk Ceylan ise iyi bir yedek olur.

Hazırlık Kampı

İyiydi hazırlık kampımız. Yeni bir taktik denedim. Partizan maçında ilk kez denedim, Karabük maçında oturttum, Loko maçında keyfime baktım diyebilirim. Ama çok gol kaçırıyoruz.. Partizan maçı 5'likti, Karabük maçında 19 şutumuzun sadece 2'si kaleyi buldu. İyi olacak ama her şey. Bu arada Arsenal kelek yaptı, turnuva yattı.
    Yorumları bekliyorum. CL eşleşmesi, süper kupa birazdan..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Transferler çok iyi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Biz Oynadık, Onlar Aldı, İşler Ali Sami Yen'e Kaldı!..

Şampiyonlar Ligi ön elemede rakibimiz Fiorentina. Eleyebileceğimiz, tam dişimize göre bi rakip. Ancak ilk maçta biz oynadık, onlar kazandı, işler Ali Sami Yen'e kaldı.

Goller:Alberto Gilardino ( 57 ),Juan Manuel Vargas ( 81 ) - Andre Pieere Gignac ( 75 )

Süper Kupa Müzemizde!..

Süper Kupa'yı çok çok heyecanlı geçen maçta 3-2'lik skorla müzemize götürdük, eksik kupalardan biriydi müzemizdeki.. Almış olduk, geriye kaldı Şampiyonlar Ligi..

Goller: Arda Turan ( 15 ), Kewell ( 21 ), Baros ( 56 ) - Aydın Toscalı ( 34 ), Aghahowa ( 77 )

Barooooos, Baroooos!..

Lige çok güzel başladık. Kocaeli karşısında sayısız pozisyona girdik, sezonluk gol kaçırdık ama sadece 2 tane atabildik.. Olsun, alışacağız.

Goller: Baros (7, pen 78)

Fikstürümüz:
    • Galatasaray - Fiorentina
    • Galatasaray - Fenerbahçe
    Derbi tahminlerini bekliyorum..

Galatasaray - Fiorentina 1
    Galatasaray - Fenerbahçe 2

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezona kupayla başlaman süper olmuş Fiorentina'yı elersin umarım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Avrupa Fatihi Gruplarda!..

Güçlü rakibimiz Fiorentina'yı 2-0 gibi net bir skorla geçtik, mutluyuz.. Arda 2-3 gün sakatlandı, Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Goller: Servet ( 27 ), Gignac ( 68 )

Yorumları bekliyorum birkaç yorum sonra Fenerbahçe maçı sizlerle..

sakary Ali Misafir

Fioyu elemen güzel olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fb macını yenersin...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Fransa gol kralını alman güzel olmuş.Baros ile ikisi muhteşem bir ikili olacaklardır şüphesiz.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçlarda güzel
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Biz Ölüm Grubundayız, Fenerbahçe Nerede?..

Turnuvanın ölüm grubuna düştük. Muhtemelen bu gruptan çıkanlar yarı finale kadar yükselecekler. Hiç beklemiyordum böyle bir grup, umarım sonuncu olmayız. Grubumuz:

Real Madrid, FC Bayern, Juventus ve Galatasaray'dan oluşmakta..

Ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile Atletico Madrid ile eşleşmişti. İlk maçta Şükrü Saraçoğlu'nda 1-1 bitti. 2. maç ise FB için hezimetten başka bir şey değildi: 4-0. Böylece FB UEFA'da mücadele edecek.

Dev Derbinin Galibi Ezici Üstünlükle Aslan..

Maça çok çok şanssız başladık. Gürhan attı, yıkıldık. Ama pes etmedik. 1-1'e getirdik, onda da Gürhan başroldeydi, kendi kalesine attı. 2. yarıya çok ofansif başladık gol bulmak tek hedefimizdi. Nitekim Hakan Balta'nın attığı harikulade golle üstünlüğü yakaladık. Sonra çok üstlerine gittik ama olmadı. Bu maçı istatistiklerle sunmak istiyorum, çünkü bir derbide bulunması zor bir istatistik.

Goller: Gürhan Gürsoy [kk. ( 20 )], Hakan Balta ( 46 ) - Gürhan Gürsoy ( 4 )

Bugünlük bu kadar, yorumları bekliyorum. Kariyere ancak Çarşamba veya Perşembe devam edebileceğim. Kariyeri arka sayfalara yollamazsanız sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fener macı harika olmus

Nesil
    2007

tebrikler güzel gidiyosun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligine kalmasan daha hayırlı olurmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BaşarıLar, iyi gidiyosun ama mehmet güven i satmasan daha iyi oLabiLirdi iLerde daha iyi paraya satabiLirsin özeLLikLeri iyi oLmasada çok iyi bi performans sergiLiyo...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aslan Yaralı Çıktığı Maçı Ucuz Atlattı!..

Bu maça milli maçlarda sakat verdiğimiz Morgan De Santcis (4 Hafta), Mehmet Topal (2 Hafta) yoksun çıktık. Maçı 1-2 kazanmasını bildik ama maçta 3 büyük yara daha aldık. Yıldızımız Harry Kewell'ı 7 Hafta, Ayhan Akman'ı 3 hafta kaybettik. Aydın Yılmaz'ın tedavisi için ise bekleniyor. Neticede kazandık mutluyuz ama deplasmandaki Bayern maçına yarım çıkıyoruz. Kanatta Hasan Şaş'a görev vermek durumundayım.

Goller: Youla ( 76 ) - Arda ( 43 ), Aydın ( 46 )
    Maçın Yıldızı: Arda Turan

Yorumları bekliyorum, yetiştirebilirsem Bayern maçını da koyacağım bugün.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Takımın revire dönmüş çağdaş .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar Ligi'nde Kara Gece

Galatasaray çok çok yaralı çıktığı FC Bayern maçında iyi direndi ve bir çok gol pozisyonuna girdi, ancak bitiricilik konuştu. FC Bayern aldığı 2-0'lık galibiyetle zirveye otururken, Juventus'u İtalya'da 0-1 mağlup eden Real Madrid 2. sıraya yerleşti.

Goller: Thomas Müller ( 6 ), Miroslav Klose ( 40)
    Maçın Adamı: Ze Roberto

Sırada Hacettepe maçımız var, yorumları bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

atkı gerçekten süper olmuşligte iyi gidiyosun şl'de içerdeki maçlarını kazanacağına inanıyorum.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri