Başarılar dilerim ikinizede favorim SAKARYASPOR![]()
Başarılar dilerim ikinizede favorim SAKARYASPOR![]()
Corpus(Zafer) Vs Professional18(Berk)
Büyük Kapışma...Kazanan Kim Olacak...Bir Tarafta Anadolu takımlarının en iyilerinden Trabzonspor diğer tarafta Türkiye'nin en değerli takımı Galatasaray.Kazanan Kim Olacak???
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Okuduk,Kabul Ediyoruz...
İlginiz İçin Teşekkürler
Last edited by Bursaspor : 08.Temmuz.2009 at 20:29
İkinizede başarılar gençler.İyi olan kazansın.Ama favorim GS
![]()
Basarilar dilerim
Berk ligi açık ara farkla kazanır![]()
başarıLar 2'nizede..
Biraz adaletsiz olmuş takım seçimi.. Gs açık ara farkla..
Şahsen Alanzinho'nun maçta topa kafa vurduğunu görmedim görsemde sürekli uygunsuz yerlere gitmiştir..![]()
Başarılar ikinizede iyi oynayan kazansın ama hepsinden önemlisi hep fener kazansın![]()
Fener ezer geçer![]()
Neyse ikinizede başarılar
Her zaman Fenerbahçe ama bu takımlar arasında Trabzonspor
Başarılar Favorim SİVASSPOR
Hazırlık kampı güzel geçmiş
SS'ler için beklemedeyim
TRANSFERLER
![]()
En Önemli Transferimiz
![]()
Turkcell Super Lig 2. Hafta
![]()
Turkcell Super Lig 3. Hafta
![]()
Turkcell Super Lig 4. Hafta
![]()
İlk 4 haftayı değerlendirmek gerekirse kabus gibi bir başlangıç oldufikstür çok kötü geldi üstüne de gökhan , alex ve barışın uzun sakatlıkları keyfimizi kaçırdı. Fenerbahçeyi Kadıköyde yenemedik hatta ezildik
Yediğimiz goller şu 4 haftada çok saçma ve oyun dışı ... Şansımızın dönmesi dileğiyle...
Football is simple,but Football Manager is not
Hazırlık Kampını Boş Geçirdik Diyebiliriz.Sadece 2 Maç Yaptık...
Lincoln 9m'ye Shaktar'a gitti belki biraz daha fazla isteyebilirdim ama yönetim parayı görünce dayanamadı.Nonda 975k ,Mehmet Güven 500k,Linderoth 5m'e satıldı.Alparslan Erdem Trabzonspor,Murat Akça Kasımpaşa'ya Kiralık olarak gönderildi.
Şampiyonlar Ligindeki Rakimiz Spartak Moskova
8 Kişi Kaldık Hasan Şaş yaptığı Agresif ve gereksiz hareketinden dolayı 2 hafta maaş kesintisi ve uyarıya maruz kalmıştır
Süper Kupayı Alamadık.Taraftarlar Yönetim Binasına yürüyerek "Yönetim İstifa" diye haykırdılar.
Ligde de Hüsran.Taraftarlar Çıldırmış Durumda eğer istikrarsızlık devam ederse Demir'in gönderileceği söyleniliyor.
Galatasaray Spartak Moskow'a Elendi.Uefa'da ki Rakimiz Standar Liege
Moral Getiren Galibiyet
Galatasaray mı Geliyor???
Galatasaray Gol Olup Yağdı.Galatasaray 5-Standar Liege 0
Galatasaray İki Maçta 10 Gol Atarak Taraftarlarını Sevindiriyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumunda 2.Konumda Bulunuyoruz.Böyle Devam Ederse 1.lik Kaçınılmaz...
![]()
Last edited by Börk : 10.Temmuz.2009 at 04:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaslar Artık Kariyer Yapmayı İstemiyorum o kadar emeğe karşı 1 dakikasını bile ayıran olmuyor Zafer ve Benim aldığım karar doğrultusunda kariyeri bitirmeye karar verdik.Şuana kadar yorum yapan ve zamanını ayıranlara sonsuz teşekkürler.