2009-2010 sezonu forma tasarımlarını bu konu altından paylaşabilirsiniz.
2009-2010 sezonu forma tasarımlarını bu konu altından paylaşabilirsiniz.
(/s)
BMN den Alıntıdır.
2009 / 2010 sezonu formalarımız şu şekilde olacak:
1 - Parçalı forma ( bu sene giydiğimizin aynısı )
2 - Beyaz ( bu sene giydiğimizin aynısı )
3 - Düz mavi
4 - Düz turuncu
5 - Çubuklu
6 - Gri forma ( 2009 sene sonu )
5.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sondaki forma çok hoşuma gitti. 4. formada hoş duruyor 1.forma eski dönemlerden kalan formam var Hami' nin ona çok benziyor.
Last edited by bySilver : 23.Haziran.2009 at 13:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Formalar satışa çıkmış resimleri en yakın zamanda buraya koymaya çalışacgım..Çubuklu varmış bu sene ve 75 Lira..
Nerde bakcaz formalara bi daha ki ay Turkiyedeyim alcam yine hepsinden birer tane
Aksamida bekliyemez olduk, bu sene formalari erken cikarip iyi is yapmis olcaklar. Ha bide stok kuvetli olur insallah o kalmadi bu kalmadi demesinler bana
http://trabzonspor.org.tr/default.as...ND=2034#Icerik
Formalarımız..
Çubuklu harika olmuş gercekten. Diger 2 si biraz basit kaçmış.
Türk Telekom yazısı çok basit duruyor,onun dışında çubuklu forma güzel olmuş fakat bu 2 forma dışında alternatif forma da yapılacaktır sanırım.![]()
Çubuklu hoş olmuş ama Türk Telekom yazısı çok basit duruyor :\
3 forma var orada zaten. Turuncu, cubuklu, beyaz.
Telekom yazısı bence kibar, hoş duruyor. Umarım bizim formalarda da(özellikle parcalıda) böyle yazılır, etrafı cercevelenmez. Ne kadar az yer, o kadar güzel.
PesimiSTyLa'ya katılıyorum..Geçen sene neydi öyle kocaman Avea yazısını gözümüzün içine soktular..Gökhan Zan imzalarkende Türk Telekom reklamı aynen bu şekil yazılmıştı üstündeki formaya..Bi değişiklik olmadıgı sürece biz de Galatasaray'da bu reklamla devam edeceğiz gibi..Ayrıca Nike'dan iki senedir çektiğimiz bol kesim kol sorunu devam ediyoru..İki kol bile girer o derece bol kesim yapmışlar..Usta bir terzi Trabzon'da çok iş yapar bu sene
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ha unutmadan bir de gri ve sadece Trabzonspor'a özel bir forma yapcakmış Nike devre arası veya sezon sonunda..Bunun dizaynı tek olacak yani belli bir kalıbı olan formanın renkleri değiştirilmeyecek sadece..Celtic'e yaptıkları gibi kısaca..Bakalım merakla bekliyoruz onuda..
Last edited by Fietra 10 : 24.Haziran.2009 at 20:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
O sponsor çok basit duruyo gerçekten... Onun dışında çubukluyu gayet güzel yapmışlar.. 90'lı yılları hatırladım bi an..
Türk Telekom yazısını yaz ama çok kötü olsun de bundan daha güzel olur.
TÜRK
TELE
KOM
şeklinde yazsalardı keşke logosuyla falan daha guzel olurdu yada taraftarların yaptığı tasarımlardaki gibi TTnet şeklinde kesin daha güzel olurdu.
Çubuklu forma hoş diğerleri idare eder.Zaten maçların yarısından fazlasında çubukluyu giyeriz büyük ihtimal.Ayrıca devre arasıda bize özel bir formada yapılacak.Son olarak bu sene Serkan'la tanıtım yapılmadığı için teşekkür ediyoruz.Geçen sene neydi o öyle..
Cubuklunun altina beyaz sort cok guzel durur. Ben mavi formayida begendim bence mac esnasinda cok daha guzel gozukur![]()
Çubuklunun fiyatı nedir? Bilen varmı?![]()
Bence hepsi de harika!Giyesim geldi valla
Gelecek hafta büyük ihtimal çubukludan alırım.Yanlız bu sefer formamı vermeyeceğim kimseyeToplamda 10'un üstünde Trabzonspor formam vardı hepsini halı saha maçlarında arkadaşlara vere vere kaybettim.
Giyebileceğim forma yok dolabımda bundan sonra isterse çıplak oynasınlar umrumda degil.
![]()