Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Fenerbahçe Devleri Solladı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fenerbahçe Devleri Solladı

araftar Kart sayısı 162 bini geçen Kanarya‚ dünyanın dört bir yanında taraftarı bulunan ünlü İngiliz ekibini‚ geride bıraktı.

Başkan Aziz Yıldırımın en büyük hayali olan üye sayısını bir milyona çıkarma projesi‚ bazı bürokratik engeller yüzünden şimdilik askıya alındı ancak Fenerbahçe‚ üye taraftar sayısı bakımından şimdiden dünyada 3. sırayı almayı başardı. Bir süre önce uygulamaya başlanan ve kısa sürede yoğun ilgiyle karşılaşan Taraftar Kart satışında 162 bin rakamını geçen Fenerbahçe‚ birçok ünlü ekibi geride bıraktı.

Dünyanın dört bir yanında taraftarı bulunan ünlü İngiliz ekibi Manchester United‚ bu takımlardan birisi. İngiliz ekibinin taraftar üye sayısı 151 bin. Real Madrid‚ Bayern Münih‚ Porto gibi ekipler de Fenerbahçenin ardında kaldı. İlk sırada 171 bin üyeyle Portekizin Benfica kulübü bulunuyor. İkinci sıradaki Barcelona ile Kanarya arasında ise sadece bin üye var.

Taraftar üye sayıları

Takım Ülke Üye Sayısı
    1.Benfica Portekiz 171.000
    2.Barcelona İspanya 163.000
    3.FENERBAHÇE TÜRKİYE 162.000
    3.M.United İngiltere 151.000
    4.B.Münih Almanya 146.000
    5.Porto Portekiz 115.000
    6.International Brezilya 100.000
    7.S.Lisbon Portekiz 96.000
    8.R.Madrid İspanya 92.000
    9.River Plate Arjantin 82.000
    10.Schalke 04 Almanya 72.000

internetspor
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

yalan haber.. 2 tane 3. mü olurmuş?.. basın uydurması..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    inananmayan mı var.. alın bakın;

http://www.futebolfinance.com/en/o-n...s-clubes-2009/

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    araftar Kart sayısı 162 bini geçen Kanarya‚ dünyanın dört bir yanında taraftarı bulunan ünlü İngiliz ekibini‚ geride bıraktı.

Başkan Aziz Yıldırımın en büyük hayali olan üye sayısını bir milyona çıkarma projesi‚ bazı bürokratik engeller yüzünden şimdilik askıya alındı ancak Fenerbahçe‚ üye taraftar sayısı bakımından şimdiden dünyada 3. sırayı almayı başardı. Bir süre önce uygulamaya başlanan ve kısa sürede yoğun ilgiyle karşılaşan Taraftar Kart satışında 162 bin rakamını geçen Fenerbahçe‚ birçok ünlü ekibi geride bıraktı.

Dünyanın dört bir yanında taraftarı bulunan ünlü İngiliz ekibi Manchester United‚ bu takımlardan birisi. İngiliz ekibinin taraftar üye sayısı 151 bin. Real Madrid‚ Bayern Münih‚ Porto gibi ekipler de Fenerbahçenin ardında kaldı. İlk sırada 171 bin üyeyle Portekizin Benfica kulübü bulunuyor. İkinci sıradaki Barcelona ile Kanarya arasında ise sadece bin üye var.

Taraftar üye sayıları

Takım Ülke Üye Sayısı
    1.Benfica Portekiz 171.000
    2.Barcelona İspanya 163.000
    3.FENERBAHÇE TÜRKİYE 162.000
    3.M.United İngiltere 151.000
    4.B.Münih Almanya 146.000
    5.Porto Portekiz 115.000
    6.International Brezilya 100.000
    7.S.Lisbon Portekiz 96.000
    8.R.Madrid İspanya 92.000
    9.River Plate Arjantin 82.000
    10.Schalke 04 Almanya 72.000

internetspor
    birşeyler yazmadan önce iyi bakarsan kalın yazılan yerlere daha iyi olur ..
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    birşeyler yazmadan önce iyi bakarsan .............

..... benim yazdığıma

haber tarihine mesela.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"However the association is not practiced in all countries, not all clubs."

Bu haberde yanlış bir sey yok.Burda diyor ki buna rağmen bu oluşum her ülkede her kulupte test edilmemiştir diyor.

Burdaki haberde de Fenerbahçe'nin satılan taraftar kartı sayısı bu yapılan sayım listesine sonradan eklenmiş.Yani Fenerbahçe'de sayılmış olsa idi 3. olurdu diye. Bu kadar basit yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe bu kulüp üyelerinin kulübe üye olmasını istiyor, ama Türkiye'de bu maalesef bazı engeller nedeniyle gerçekleşemiyor ve bu nedenle kayıtlı taraftar olarak söz ediliyor.

Bu kulüp üyeleri ne zaman ki engeller aşılır ve başkan seçimlerinde oy kullanmaya başlarlar, o zaman yukarıdaki listeye de girebilirler ama dernekler yasası nedeniyle, şu anda bu taraftar kart sahipleri kulübe üye olamıyor, kulübün üye sayısı 10 bin civarında.

Bu 10 binin ödediği aidat ile diğerleri arasında denge sağlanması ve yasaların düzenlenmesiyle bu sorun aşılacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer

öyle olabilir, ama sonuçta taraftar kart ile klüp üyeliği farklı iki şey. her taraftar kart olan lüp üyesi olacak mı, iş pratiğe döküldüğünde. çünkü klüp üyesi olmak o kadar kolay değil bildiğim kadarıyla, taraftar kart bambaşka bir şey.

sorun, basının bizi enayi yerine koyup, haberi kendine göre değiştirip vermesi. orada kayıtlı klüp üyelerinden bahsediliyor, fakat bizim basınımız taraftar kart sayısını baz alıp o sıralamaya Fenerbahçe'yi koyuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte yasalar izin verse onları kulüp üyesi yapacak Fenerbahçe. Zaten ilk ortaya çıktığında da bu düşünce vardı. Taraftar kart sahiplerinin seçimlerde oy kullanmasını istiyor Fenerbahçe.

Yasa değiştiği anda kulüp üyesi olacaklar, Fenerbahçe kısmında bir sorun yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten orada bahsetmiş her ülkenin kendine has özelliği olduğunu.Bazı ülkelerde kulup uyesi sayısı az olduğu ve yıllık stada giriş alanların sayılabildiği gibi vs vs... Mesela Portekiz de üyelerin aylık ödemelerle takımlarını televizyonda izlemesi gibi. Yani oy atabilme işleminede takılmayın. Fenerbahçe kulubude üye taraftarlarını taraftar kartı ile yapıyorsa öyle yapıyordur bu kadar basit.

Bu sözümde genele. Çünkü son zamanlarda buralarda artan bir fanatizm görmeye başladım kimse işin diğer boyutuna bakmıyor herkes kendi bildiğini düşünüyor hatalı bile olsa.

Rakibinizi tebrik edeceksiniz ki gün gelip sizin takımında tebrik edilecek konusu olduğu zaman onlardan da aynı tepkiyi görebilesiniz. Rakipler arasındaki mücadele tatlı atışmalar, dostluk ve centilmenlik gerektirir.Bu işin zevki tatlı atışmalarla ,takılmalarla çıkar. Başka türlü değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    sorun, basının bizi enayi yerine koyup, haberi kendine göre değiştirip vermesi. orada kayıtlı klüp üyelerinden bahsediliyor, fakat bizim basınımız taraftar kart sayısını baz alıp o sıralamaya Fenerbahçe'yi koyuyor.
    basının kimseyi enayi yerine koydugu yok ki.. Zaten FB kartı olan herkes kulüp üyesi sayılacak yasalar izin verdiğinde.. Haber yanlış degil, sadece eksik..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte yasalar izin verse onları kulüp üyesi yapacak Fenerbahçe. Zaten ilk ortaya çıktığında da bu düşünce vardı. Taraftar kart sahiplerinin seçimlerde oy kullanmasını istiyor Fenerbahçe.

Yasa değiştiği anda kulüp üyesi olacaklar, Fenerbahçe kısmında bir sorun yok.

taraftar kart 50-100 euro gibisinden tutarlarda ve herkes tarafından satın alaınabilecek bir şey diye biliyorum. fenerbahçe tüzüğüne göre, her taraftar kart sahibi üye olabiliyorsa onu bilemem. ama öyle birşey sanmıyorum. zira, mesela galatasarayın son günlerde çıkardığı bir tüzük taslağı var.(ilgilenecekler için : http://www.galatasaray.org/files/kul...agi_052008.pdf) sıradan birinin üye olması için 10001 türlü şart aranıyor. hem de öyle kolay şartlar değil. kısacası üye olmak o kadar kolay olmasa gerek, diye düşünüyorum. en azından toplumumuzda bu böyle, şartlar bunu gerektiriyor. yalnız tekrar ediyorum, "taraftar karta sahip her kişi üye olabilir", diye bir durum varsa bilemem.(ki dediğim gibi bu uçuk birşey bence biraz)

ama; sorun,

henüz üyeliği gerçekleşmemiş kişileri, sırf taraftar kart sahibi diye klüp üyesi olarak göstermek. ve hiç kaynak vs. belirtmeden. yani en azından tam doğru olanı yayınlasalardı daha iyi bir haber olmaz mıydı? kanıtlarla mesela?

neyse. dediğim gibi klüp tüzüğünü vs. bilmiyorum. ama bana çok mantıklı gelmediği için, haber de değiştirilmiş bir haber olduğu için bunları yazdım. herkese iyi günler..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dernekler yasası buna izin vermiyor işte. Aziz Yıldırım, bu 10 bin üye ile taraftar art sahiplerinin sahip olacağı haklar konusunda düzenlemeler yapıldığını ama yasalar nedeniyle ileriye gidemediklerini belirtmişti.

Tanınan haklar konusunda farklılık olacak elbette ve önce yasaların değişmesi gerekiyor, yasalar değişmeden Fenerbahçe tüzüğüne böyle birşey ekleyemez ki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Birşey sorabilir miyim.Cahilliğimi mağzur görün ama Taraftar Kartı ne işe yarıyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kombine,Bilet,Fenerium Ürünleri,Anlaşmalı kurumlardan indirimler vs vs..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Anladım Güzelmiş...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Sizin işiniz sadece kötülemektedir. Hemen ezeli rakibinizin iyi bir sayı elde etsin, hemen iftiralara başlayın. Böyle futbola bakış olmaz.

Fenerbahçe borsada olan bir kulüptür, taraftar kart sayısınıda doğru bildirmek zorundadılar. Çünkü; bu karttan gelir elde ediliyor. Borsada olan bir şirketin hatalı bilgiler vermesi kanunen yasaktır. Gelipde burada iftira atmayınız.

Bende Fenerbahçe kartı daha almadım. Almayı düşünüyorum kısmet artık ne zamana gelirse...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sizin işiniz sadece kötülemektedir. Hemen ezeli rakibinizin iyi bir sayı elde etsin, hemen iftiralara başlayın. Böyle futbola bakış olmaz.

Fenerbahçe borsada olan bir kulüptür, taraftar kart sayısınıda doğru bildirmek zorundadılar. Çünkü; bu karttan gelir elde ediliyor. Borsada olan bir şirketin hatalı bilgiler vermesi kanunen yasaktır. Gelipde burada iftira atmayınız.

Bende Fenerbahçe kartı daha almadım. Almayı düşünüyorum kısmet artık ne zamana gelirse...
    Sizin degil , herkes kötülemiyor senin takımının kart sayısını. Mesela ben. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi bu kadar kart satmak kolay degil. Darısı diger türk takımlarının başına , zaten Fenerbahçe'nin ekonomik işleri epey iyi yürütülüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

ForCimbom; kıskançlık seni gülünç yapıyor haberin olsun.

Nesil
    2006
    Yer

taraftar kartının rakamı yanlış belirtilmiş diye bir şey mi yazdım ben? haberim yok.

üstteki mesaja da;

daha fazla gülmek için, aynaya bir bak derim o zaman. bu konuda mesajlarımı okudun mu? ben fenerbahçe ye karşı kötü bir şey mi söyledim? aynı şeyi 100 kez tekrarlamam mı gerekiyor anlaman için? yoksa okumadan mı yazıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu taraftar kart mevzusunda da kötüleyen çıkmış ne diyeyim...

Ben de babama aldırtmayı düşünüyorum yakın zamanda

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aynaya ne gerek var sen buralarda olduktan sonra
    Basına giydirir gibi yapıyorsun Fenerbahçe'nin haberini baltamak amacıyla.Haber yalan şu bu falan fıstık..
    Gs ile ilgili bu tarz haberler cıkınca görüyoruz orda gs hakediyor
    basın melek bize gelince üçkağıtcı basın..
    Objektif olarak yorum yapmayacaksan Fenerbahçe konusuna yazma derim.

Her ülkenin klup üyesi kıstasları farklıdır ülkemizde en zor prosedürleri Gs dedir.Fenerbahçe Galatasaray'a nazaran daha kolay klube üye alır.Zaten kuruluştan beri vardır bu muhabbet,Fenerbahçe halkın Galatasaray aristokratların takımıdır diye.

Fenerbahçe'nin taraftar kart sayısının bu sıralamaya alınmasında bi sakınca yok bana göre sonucta oy kullanmasada her dönem; kart statsüne göre değişen miktarlarda klube parasını yatıran maddi anlamda destek olan kişilere taraftara veriliyor bu kart..
    Klup üyeliğinin aidatları daha yüksek o ayrı ama sonuçta bu taraftar kartta klupte öncelikler tanınan takımına maddi destek sağlayan kişilerden oluştuğu için,sıralamada yer alabilir normal bana göre,haber yalan değil.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Aynaya ne gerek var sen buralarda olduktan sonra
    Basına giydirir gibi yapıyorsun Fenerbahçe'nin haberini baltamak amacıyla.Haber yalan şu bu falan fıstık..
    Gs ile ilgili bu tarz haberler cıkınca görüyoruz orda gs hakediyor
    basın melek bize gelince üçkağıtcı basın..
    Objektif olarak yorum yapmayacaksan Fenerbahçe konusuna yazma derim.

Her ülkenin klup üyesi kıstasları farklıdır ülkemizde en zor prosedürleri Gs dedir.Fenerbahçe Galatasaray'a nazaran daha kolay klube üye alır.Zaten kuruluştan beri vardır bu muhabbet,Fenerbahçe halkın Galatasaray aristokratların takımıdır diye.

Fenerbahçe'nin taraftar kart sayısının bu sıralamaya alınmasında bi sakınca yok bana göre sonucta oy kullanmasada her dönem; kart statsüne göre değişen miktarlarda klube parasını yatıran maddi anlamda destek olan kişilere taraftara veriliyor bu kart..
    Klup üyeliğinin aidatları daha yüksek o ayrı ama sonuçta bu taraftar kartta klupte öncelikler tanınan takımına maddi destek sağlayan kişilerden oluştuğu için,sıralamada yer alabilir normal bana göre,haber yalan değil.

....

kişisele girmemek için bazı yazdıklarını göz ardı ediyorum.

siz mesajları okumadan garip garip yargılara varıyorsunuz. site yöneticisi ile ikili konuşmuşuz, bi sonuca varmışız, sonra gelip yine tartışma çıkarmaya çalışıyorsunuz. hele bir okuyun yazılanı da.. sonra düşünün ne yazacağınızı.

taraftar kart 50-100 euro gibisinden tutarlarda ve herkes tarafından satın alaınabilecek bir şey diye biliyorum. fenerbahçe tüzüğüne göre, her taraftar kart sahibi üye olabiliyorsa onu bilemem. ama öyle birşey sanmıyorum. zira, mesela galatasarayın son günlerde çıkardığı bir tüzük taslağı var.(ilgilenecekler için : http://www.galatasaray.org/files/kulup/galatasaraySK_YeniTuzukTaslagi_052008.pdf) sıradan birinin üye olması için 10001 türlü şart aranıyor. hem de öyle kolay şartlar değil. kısacası üye olmak o kadar kolay olmasa gerek, diye düşünüyorum. en azından toplumumuzda bu böyle, şartlar bunu gerektiriyor. yalnız tekrar ediyorum, "taraftar karta sahip her kişi üye olabilir", diye bir durum varsa bilemem.(ki dediğim gibi bu uçuk birşey bence biraz)

ama; sorun,

henüz üyeliği gerçekleşmemiş kişileri, sırf taraftar kart sahibi diye klüp üyesi olarak göstermek. ve hiç kaynak vs. belirtmeden. yani en azından tam doğru olanı yayınlasalardı daha iyi bir haber olmaz mıydı? kanıtlarla mesela?

neyse. dediğim gibi klüp tüzüğünü vs. bilmiyorum. ama bana çok mantıklı gelmediği için, haber de değiştirilmiş bir haber olduğu için bunları yazdım. herkese iyi günler..

daha yazmama gerek var mı?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Sizin degil , herkes kötülemiyor senin takımının kart sayısını. Mesela ben. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi bu kadar kart satmak kolay degil. Darısı diger türk takımlarının başına , zaten Fenerbahçe'nin ekonomik işleri epey iyi yürütülüyor.
    Ben sana mı dedim?

taraftar kartının rakamı yanlış belirtilmiş diye bir şey mi yazdım ben? haberim yok.

üstteki mesaja da;

daha fazla gülmek için, aynaya bir bak derim o zaman. bu konuda mesajlarımı okudun mu? ben fenerbahçe ye karşı kötü bir şey mi söyledim? aynı şeyi 100 kez tekrarlamam mı gerekiyor anlaman için? yoksa okumadan mı yazıyorsun?
    http://www.futebolfinance.com/en/o-n...s-clubes-2009/

Verdiğin bu link bu haberi yalanlamak içindir, burada hangi kulübün ne kadar taraftar üyesi olduğunu gösteren bir sıralamadır.

Kısaca yazdığın her mesajda çelişkiye düşüyorsun, soğuk bir su içmeni öneririm.

Nesil
    2006
    Yer

Ben sana mı dedim?

http://www.futebolfinance.com/en/o-numero-de-socios-dos-clubes-2009/

Verdiğin bu link bu haberi yalanlamak içindir, burada hangi kulübün ne kadar taraftar üyesi olduğunu gösteren bir sıralamadır.

çelişki mi demiştin? hani nerde soğuk su?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Taraftar üye = taraftar kart < kongre üyesi

Nesil
    2006

Ne dediğini anlamıyorum.

Önce haber yapılıyor, Fenerbahçe'nin 162bin taraftar kartı olduğu yazılıyor.

Sonra sen çıkıp buna basının uydurması diyorsun, altına bir link veriyorsun ve bu sayıyı yalanlıyorsun.

Ben kalkıp Fenerbahçe bir şirket ve bu nedenle bu bilgileri doğru vermek zorunda olduğunu yazıyorum. Ardından ben bunu yalanlamadım diyorsun...

E?

Şimdi sorarım sen önce çıkıp 162bin sayıyı verdiğin link ile yalanlarken kalkıpda ben bunu yalanlamadım diyorsan zaten ben başka yorum yapmıyorum. Suyuna buz koymayı unutma... Havalar sıcak hemen ısınmasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben sana mı dedim?

http://www.futebolfinance.com/en/o-numero-de-socios-dos-clubes-2009/

Ben de senin bi çay, kahve filan içmeni öneririm, malum uykuyu açar.
    Arkadaşın ilk mesajını almışsın, hala uzatıyorsun lüzumsuz lüzumsuz. Emir Serkan Abi'yle konuşmuş, nedir ne değildir belli bir fikirde anlaşılmış hala tartışma çıkarma çabasındasınız. Gözünüzü taraftarlık bürümüş yazık. Fenerbahçe hakkında en ufak olumsuz fikir belirteni gördüğünüzde saldırıyorsunuz. Hiç tamamen okuyayım ne demiş bu adam yok. Bunları biz yapınca küçük düşürücü mesaj olarak değerlendiriliyor ve ceza puanı alıyoruz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ben de senin bi çay, kahve filan içmeni öneririm, malum uykuyu açar.
    Arkadaşın ilk mesajını almışsın, hala uzatıyorsun lüzumsuz lüzumsuz. Emir Serkan Abi'yle konuşmuş, nedir ne değildir belli bir fikirde anlaşılmış hala tartışma çıkarma çabasındasınız. Gözünüzü taraftarlık bürümüş yazık. Fenerbahçe hakkında en ufak olumsuz fikir belirteni gördüğünüzde saldırıyorsunuz. Hiç tamamen okuyayım ne demiş bu adam yok. Bunları biz yapınca küçük düşürücü mesaj olarak değerlendiriliyor ve ceza puanı alıyoruz.
    Haberin yalan olduğunu söyleyip, yalan bir link verip yalandan yorum yapılıyorsa uzatırım.

Evet gözümü taraftarlık bürümüş, doğru düzgün yorum yapılmadığı için de bürümeye devam eder. Öyle gelip yalan bir mesaj yaz sonra herşeyi anlaşılsın ortaya çıksın. Eğer bir konu hakkında bilgin yoksa yorum yapıpda karşı taraftarı sinirlendirmeye kimsenin hakkı yoktur.

Eğer ceza almak istemiyorsan, bu tarz yorumlardan bulunmasın, eğer yorumlarını hiç beğenmediğin birisi var ise o kişi engeller mesajlarını görmessin, böylece sinirlenmezsin. Eğer o kişi ceza almayı hak eden mesaj yazmışsa şikayet edersin, haklı ise cezası verilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Haberin yalan olduğunu söyleyip, yalan bir link verip yalandan yorum yapılıyorsa uzatırım.

Evet gözümü taraftarlık bürümüş, doğru düzgün yorum yapılmadığı için de bürümeye devam eder. Öyle gelip yalan bir mesaj yaz sonra herşeyi anlaşılsın ortaya çıksın. Eğer bir konu hakkında bilgin yoksa yorum yapıpda karşı taraftarı sinirlendirmeye kimsenin hakkı yoktur.

Eğer ceza almak istemiyorsan, bu tarz yorumlardan bulunmasın, eğer yorumlarını hiç beğenmediğin birisi var ise o kişi engeller mesajlarını görmessin, böylece sinirlenmezsin. Eğer o kişi ceza almayı hak eden mesaj yazmışsa şikayet edersin, haklı ise cezası verilir.
    Ahaha yalan link mi? Linkin başlığını oku bence bi. Kulüp üyesi diyo. Taraftar kartı sayısıyla şu anda hiçbir ilgisi yok gerçekten de. He ilerde olacak yeni bir kararla, ama bunun için şimdiden konu açmak hepten komedi bir olay. Şampiyon olmadan şampiyonluk kutlamak gibi birşey

Bu dediklerini ben zaten bildiğim şeyler. Kaldı ki ne tipte yorumda bulunacağımı da senden öğrenecek değilim.

Nesil
    2006
    Yer

Ne dediğini anlamıyorum.

Önce haber yapılıyor, Fenerbahçe'nin 162bin taraftar kartı olduğu yazılıyor.

Sonra sen çıkıp buna basının uydurması diyorsun, altına bir link veriyorsun ve bu sayıyı yalanlıyorsun.

Ben kalkıp Fenerbahçe bir şirket ve bu nedenle bu bilgileri doğru vermek zorunda olduğunu yazıyorum. Ardından ben bunu yalanlamadım diyorsun...

E?

Şimdi sorarım sen önce çıkıp 162bin sayıyı verdiğin link ile yalanlarken kalkıpda ben bunu yalanlamadım diyorsan zaten ben başka yorum yapmıyorum. Suyuna buz koymayı unutma... Havalar sıcak hemen ısınmasın...

fenerbahçenin sattığı taraftar kartının sayısı benim umurumda değil. verdiğim linkte, türk basınının değiştirip koyduğu haberin aslı var. taraftar kart ile ilgili birşey demedim.(diğer yazdıklarıma bakarak da bunları anlayabilirsiniz ama illa detaylı açıklama yapmak gerekiyor.) taraftar kart ile klüp üyesi olmak farklı diye yazdım yukarıya kaç kere. ama okuma yeteneğinizi herhalde sadece tartışmalarda kullanılıyorsunuz.

bkz:

taraftar kart 50-100 euro gibisinden tutarlarda ve herkes tarafından satın alaınabilecek bir şey diye biliyorum. fenerbahçe tüzüğüne göre, her taraftar kart sahibi üye olabiliyorsa onu bilemem. ama öyle birşey sanmıyorum. zira, mesela galatasarayın son günlerde çıkardığı bir tüzük taslağı var.(ilgilenecekler için : http://www.galatasaray.org/files/kulup/galatasaraySK_YeniTuzukTaslagi_052008.pdf) sıradan birinin üye olması için 10001 türlü şart aranıyor. hem de öyle kolay şartlar değil. kısacası üye olmak o kadar kolay olmasa gerek, diye düşünüyorum. en azından toplumumuzda bu böyle, şartlar bunu gerektiriyor. yalnız tekrar ediyorum, "taraftar karta sahip her kişi üye olabilir", diye bir durum varsa bilemem.(ki dediğim gibi bu uçuk birşey bence biraz)

ama; sorun,

özetle;

ben burada fenerbahçe ile ilgili en ufak kötüleme yapmıyorum, siz kendi kendinize dokunduruyorsunuz. diyorum ki;

haberin aslında, dünyada en çok üyesi olan klüplerden ve sıralamadan bahsediliyor. ama bizim basınımız fenerbahçe nin taraftar kartı olan vatandaşların sayısını baz alıp bu sıralamaya ekliyor. taraftar kart eşit değildir klüp üyesi. ama olamaz da demiyorum. pratiğe döküldükten sonra anlarız olup olmayacağını. fakat basının kaynak belirtmeden, kendine göre habercilik yapmasını eleştiririm. nedenini de belirttim 100. kere.

o su muhabbetini de uzatma istersen

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri