taraftar kart 50-100 euro gibisinden tutarlarda ve herkes tarafından satın alaınabilecek bir şey diye biliyorum. fenerbahçe tüzüğüne göre, her taraftar kart sahibi üye olabiliyorsa onu bilemem. ama öyle birşey sanmıyorum. zira, mesela galatasarayın son günlerde çıkardığı bir tüzük taslağı var.(ilgilenecekler için :
http://www.galatasaray.org/files/kulup/galatasaraySK_YeniTuzukTaslagi_052008.pdf) sıradan birinin üye olması için 10001 türlü şart aranıyor. hem de öyle kolay şartlar değil. kısacası üye olmak o kadar kolay olmasa gerek, diye düşünüyorum. en azından toplumumuzda bu böyle, şartlar bunu gerektiriyor. yalnız tekrar ediyorum, "taraftar karta sahip her kişi üye olabilir", diye bir durum varsa bilemem.(ki dediğim gibi bu uçuk birşey bence biraz)
ama; sorun,
henüz üyeliği gerçekleşmemiş kişileri, sırf taraftar kart sahibi diye klüp üyesi olarak göstermek. ve hiç kaynak vs. belirtmeden. yani en azından tam doğru olanı yayınlasalardı daha iyi bir haber olmaz mıydı? kanıtlarla mesela?
neyse. dediğim gibi klüp tüzüğünü vs. bilmiyorum. ama bana çok mantıklı gelmediği için, haber de değiştirilmiş bir haber olduğu için bunları yazdım. herkese iyi günler..