1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Elvan'dan Altın Madalya

Nesil
    2006

Default Elvan'dan Altın Madalya

16. Akdeniz Oyunları'nda atletizmde bayanlar 10 bin metrede 31.59.98'lik derecesiyle Elvan Abeylegesse, altın madalyanın sahibi oldu.

16. Akdeniz Oyunları'nda atletizmde bayanlar 10 bin metre finalinde yarışan Elvan Abeylegesse, altın madalyanın sahibi oldu.

Türk atlet, 31.51.98'lik derecesiyle altın madalyaya uzandı. Öte yandan, bu müsabakada yalnızca 3 sporcu yarışırken, Sırbistan'dan Olivera Jevtiç, 32.23.06 ile ikinciliği, Cezayirli Kenza Tifani Dahmani de 32.48.44'lük derecesiyle üçüncülüğü elde etti.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Helal olsun Elvan'a...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Yahu ben 7-8 dk koştuğum zaman adım atacak halim kalmıyor. Atletler nasıl koşuyor ki

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by AlieN View Post
    Yahu ben 7-8 dk koştuğum zaman adım atacak halim kalmıyor. Atletler nasıl koşuyor ki
    Onların sen koştuğunumu sanıyorsun? Lider bir oyuncu vardır yarışın başında öne geçer, diğer atlerin koşması gereken hızı belirler. Son 100-200 metreye girildiğinde her atlet depara kalkar ve yarış o anda başlar. Asıl koştukları süre son 100-200 metredir. Geri kalan sürede hepsi eşit mesefade koşuyorlar. Böylece son metlere gücünü saklıyorlar.

Birde sende onlar kadar antreman yaparsan sende koşabilirsin. Tabii birde sigara felan kullanmaman gerek.

Mesaj Yetkileri