Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Fenerbahçeyi Avrupanın Zirvesine Taşıma Planları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Fenerbahçeyi Avrupanın Zirvesine Taşıma Planları

Bu benim ilk kariyer hikayem olacak o yüzden bi kac hata yada düzensizlik yapabilirim belki ama elimden gelenin en iyisini yapmaya calışcam, sizlerinde desteği ile tabi...Takımım fenerbahçe çünkü en iyi onlarla oynayabiliyorum

Seçtigim ligler: İngiltere Premier, İtalya Serie A, İspanya La Liga,Türkiye Süper Lig

kuralları okudum ve kabul ediyorum
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer Onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Başarılar Diliyorum umarım uzun soluklu bir kariyer olur

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Başarılar.Isıran takım yaratmak istiyorsan Alex-Edu-Kazımı sat .Ben onlardan toplam 33 Milyon Dolar kazanıyorum-Alex 16 Edu 11 Kazım 6-
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

alexi sattım ama ucuza gitti galiba 8 milyon.Gerçi sterlin olarak 8

Başarılar Dilerim ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sezon öncesi hazırlık maçları bitti.Güzel geçen kamp döneminde hazırlık maçları da teknik ekip ve yöneticileri memnun edecek seviyedeydi.Zaman zaman genç oyuncularından hazırlık maçlarında forma şansı buldukları kampta tek sıkıntı antremanlarda çok sık yaşanan sakatlıklar oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Daha önceki yıllarda trabzonsporu sürpriz bie şekilde eleyen güney kıbrıs ekibi anarthosis şampiyonlar ligi 2. ön elemedeki rakibimizdi rahat maçlar oldu ilk maçın başında geriye düşşekte hemen gol bularak maçı tekrar kontrol altına aldık.İkinci maç ilk maç kadar rahat olmasada daha farklı bi galibiyet geldi

Nesil
    2007

başarılar dilerim anorthisis'i elemen güzel olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Transfer yok mu, başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

transferlerimi bitirdim alexi kadroda düşünmediğim için yolladım ama yinede istediğim düzeyde transferler yapamadım bu yüzden Espanyoldan Smilijanici kiraladım 1 milyon sterlin sırf kiralamak için verdim ama son paramdı ve orta sahası cok sorunlu fenerbahcenin sezon sonunda alma maddesi oldugu için bu zararı minimum seviyeye indirme şansım var Smilijaniç in gelişim göstermesine bağlı herşey

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bu da Smiljanicin profili direkt 11de oynatmayı düşünmediğimden kulübe için fena olmadığını düşünüyorum transfer bütçesi konusunda sorun yaşadığım için bu yıl zorda kalmamak için kiraladım aslında
    Last edited by sananes : 27.Haziran.2009 at 21:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007

ledesma harika ama zafer'i almasaydın keşke

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

zafer konusunda kararsız kalmıştım ama transfer yapamıyodum osasunadan iranlı nekounamı istedim kulubu verebilecegimden cok cok az bi deger istedi ama olmadı %60ını kullanabiliyorum sadece bütcenin yönetimle ipler kopma seviyesinde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sizden her 3 lig maçı için skor tahmini almak istiyorum ilk 3 mac:
    Fenerbahce-Bursaspor
    Galatasaray-Fenerbahçe
    Fenerbahçe-Antalyaspor

İlk maç 3-2 ikinci maç 2-1 üçüncü maç 1-0.(sol taraftaki skorlar ev sahibi)

Bu arada başarılar.Ama transferlerde daha iyisini yapabilirdin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şampiyonlar Liginde gruplardan önceki son eleme tur maçlarıda rapidleydi maçlar ve şampiyonlar ligindeki grubumun ssleri aşağıda:

---------------------------------------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ligdeki ilk 3 maçın sonuçları pekde iç açıcı değil sonuçlar:

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lige cok iyi baslayamamıssın. ŞL de en kötü UEFA diyorum. Aldıgın Sırp oyuncunun da performansını cok merak ediyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Takımdaki kötü futbol devam ediyor.Ligde beşiktaşa mağlup oldum peşinden 3 maç üst üste kazanmıs olsamda zevk vermeyen bi oyun var bunda sakatlıklarında büyük etkisi oldu kuşkusuz volkan demirel lugano ledesma emre deivid wederson aynı anda sakat olup 3-4 maç oynayamadılar kadromuzda kulübe zenginligide yok maalesef fit olmak zorunda bu oyuncular cogu zaman.Yinede ligden kopmadan ilk dönemi bitirip devre arasında takviye yapma umudunu taşıyorum.Puan durumunda istanbul belediyeninde renkli isaretli olmasının sebebi sezo öncesi pilot kulüp olarak onlarla anlasmamdır

--------------------------------------------------------------------
    Şanslı sayılabileceğim maçlardı evimdekiler, en büyük sansım deividin dönmesiydi yani direkt oyuncu olarak düşünmesemde kendisini maç sıkıştığında giriyo ve genelde çok işe yarıyo.Tek sıkıntım kondisyonlar yani seçili olmayan bi ligin takımı ile maç yaptıgımızda onlar full kondisyon cıkarken bizimkiler 90lı oluyo sıkıntı yaratıyo buda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sezonun ilk devresinin geri kalan maçlarını bitirdim ligde 3. sıradayım türkiye kupasında kayıpsız gidiyorum,istediğim gibi geçmeyen bi yıl yaşıyo takım ikinci devre düzeltebilirim diye düşünüyorum biraz daha az oyuncu sakatlansın yeter.Maçların teker teker ssleri yerine direk fiksturunkini veriyorum bu seferlik

----------------------------------------------------------
    Avrupada istediğim oldu ve uefaya kaldım son maç yaptıgı harika kurtarıslar için genç kaleci volkan babacana teşekkürler kredisi fazlasıyla arttı birde penaltı kurtardı maçta

Uefada Hamburg ile eşleştim daha kolay bi takım çıksa hayır demezdim açıkcası Ama Hamburguda geçecegimi düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

seni zorlayabilcek bir rakip

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

devre arasının ilk transferi ispanyada top koşturan genç stoper ibrahim kaş oldu.Edunun takımdan ayrılmasından dolayı stoper mevkinde doğan ihtiyacı uygun bonservisli ibrahim kaş ile doldurma çabasındayız.

bonsevis ücreti:375bin sterlin

Dişine göre bir rakip çıkmış zorlanırsın ama elersin Hamburg'u ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yönetimle transfer bütcesi konusunda anlasamayan burhan çatalyürek uygun ve iş görebilecek oyunculara yöneldi ve forvete takviye yaptı ingiltere championship takımlarından bristol cityde oynayan Peter Styvar 1.6 milyon pounda transfer edildi

---------------------------------------------------------------

Buda grafikleri forvet sıkıntısı vardı ve bu miktara ii bi transfer diye düşünüyorum sakatlık yaşamaz umarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

devre arasındaki son transferimi de ispanyadan yaptım 2 kez ispanya milli takımınında formasını giyen eski celta vigolu Borja Oubina 4.7 milyon sterlin karsılıgında fenerbahcede...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

türkiye kupasında gruptaki tüm maçları kazanıp hacettepe ile eşleştim

---------------------------------------------------------------------

Hacettepe maçlarını rahat denebilecek şekilde geçtim Türkiye Kupasını mutlak suretle kazanmam gerek.Bi sonraki turdaki rakibim hala belli değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

devre arasında yollarımızı ayırdıgımız 2 isim var

Edu-7.5 milyon sterlin Benfica
    Colin Kazım-3 milyon sterlin Schaktar

Pek tanımadığım oyuncuları transfer etmişsin ,acaba nasıl bir performans sergilicekler. Smiljanic 'in smdiki profilini ss ile eklermisin neler yapmış merak ettim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ligde hala kötu gidiyoruz deplasmanlarda maç kazanmak değil yenilmemek bile zor oluyo.Derbileri kazandım ama kolay maçlarda puan kaybettigimden trabzona yaradı sadece

[IMG]http:
    //img198.imageshack.us/img198/2465/hacet.jpg[/IMG]

----------------------------------------------------------------------------------
    avrupada hamburgu geçtim şimdiki rakibim tottenham.Zor ama imkansız değil

Nesil
    2007

hamburg'u elemen çok güzel olmuş ama tottenham daha çok zorlar seni

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri