[YOUTUBE]pqAWrfdjHI4[/YOUTUBE]
Filmi izleyenlerin en çok etkilendiği yer.. Gözyaşlarını tutmakta zorlandıkları bir sahne..
bunu syerettikten sonra filme gitmeyin zaten geri kalanında birşey yok![]()
İsmail abi sorun bendemi ben buraya koyulan hiç bir youtube videosunu izliyemiyorum.![]()
video açılmıyor iso abi neden acaba?
youtube kapalı olduğu içindir..
kapalı yahu nasıl izliyorsunuz?
Youtube a giremeyen arkadaşlar profilden msn imi eklerse yardımcı olabilirim.
tamam, buraya koyuyorsunda izleyemiyor millet koyma amacı ne?![]()
Herkes artık bi yöntem bulmuş youtube a girmek için en basiti Hosts dosyası isteyene atabilirim msn den![]()
İzledim abi ama başını falan izlemediğim için hiç duygulanamadım![]()
Filmin bir burası güzel gerisi fasa fiso. Tabi ilk bölümde Alper'in dıttırırırıgüzeldi oralar. Ama ben genelde güldüm filme cidden baya baya güldüm
![]()
Filmi tekrar izledim tekrar aynı sahnede duygulandım. 4 yıllık ilişkimide aynı şekilde bitirince. İleride gördüğümde tekrardan böyle olacakmı bilmiyorum ama umarım olmaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Karda donmak üzeresin, Uyumak tatlı geliyo ama sen öldüğünün farkında değilsin. Off söze bak.
Melis Birkan fan gibi oldum hatunun bütün filmlerini izliyorum ya![]()
Last edited by KaPaLı : 07.Temmuz.2009 at 12:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bırakın bu ıssız adam ayaklarını İsot bey.
Yalan ya o kadar yıl sonra eski sevgilini gör falan filan. Görseb tanımaz bile.![]()
Yarası olan vaar![]()
Ne biliyim böyle eften püften birşey için neden ayrılınır, hadi ayrıldın o kadar sene neden unutamazsın, hadi unutamadın gidip başkasıyla nasıl evlenirsin... diye uzar gider.![]()
şu filmi 2 defa izledim, ikisinde de kendime uzun süre gelemedim. film çok iyi olduğundan değil, hatırası olduğundan. şimdi görmek bile zor geliyor videolarını falan.
ben kaçıyorum bu konudan.![]()
Ben bilmem abi unutulmayacak biri varsa zaten hayatımda yanımdadır. Olmayan zaten çoktan unutulmuştur.Şekil bu...
Şekil güzel olmuşta abicim öyle olmuyor herkes için..
Arabesk dinlemem ama Güllü 'nün güzel bir sözü vardır ;
Unut demek çok kolay gelde bana sor birde
Sanki sevdan kanımla yazılmış yüreğimde..
Neyse fazla arabesk oldu
Acı çekenler video falan izlemek istemeyenler Hakan Yeşilyurt , Nurettin Rençber falan dinlesin..İyi geliyor en azından insan iyi geldiğini düşünüyor
Issız adamda ise şu yorumlara katılmamak mümkün değil ..
bkz. El Barto
''Ne biliyim böyle eften püften birşey için neden ayrılınır, hadi ayrıldın o kadar sene neden unutamazsın, hadi unutamadın gidip başkasıyla nasıl evlenirsin... diye uzar gider. ''