Güzelsin arkadaşım transferlerde güzel SS'ler için beklemedeyiz Başarılar
Güzelsin arkadaşım transferlerde güzel SS'ler için beklemedeyiz Başarılar
Arkadaşlar Rusyada bir kariyer yapmaya karar verdim bunuda sizinle paylaşmak istedim
-----
Lokomotiv Moskova [Локомотив Москва]
Lokomotiv Moskova Rusya'nın önemli futbol kulüplerinden birisidir. 1923 yılında demiryolu işçileri tarafından kurulan kulüp maçlarını Moskova'daki 28,800 kişilik Lokomotiv Stadı'nda oynamaktadır.
Başarılarımız
Lokomotiv Moskova tarihinde 2 kere Rusya Ligi Şampiyonluğu, 2 kere SSCB Kupası, 4 kere Rusya Kupası, 2 kere de Rusya Süper Kupası'nı kazanmıştır. Avrupa'da da başarılı maçlar çıkartan ekip 1997/98 ve 1998/99 sezonlarında Kupa Galipleri Kupası'nda yarı final oynamıştır.
Lokomotiv Stadı
Maçlarımızı oynayacağımız müthiş stadımız
![]()
Moskova Kenti
Dünyanın en güzel kentlerinden yeni yuvamız Moskova
![]()
-----
Oyunumuz Rusya Ocak 2008 tarihinde başlıyor birazdan transfer hakkında bilgiler vereceğim
-----
Basarilar diler, uzun soluklu olmasini dileriim
Başarılar ..
Başarılar Deniz![]()
Başarılar uzun soluklu başarılı biir kariyer olmasını dilerim
Kupalardan kupalara uzan
Başarılar![]()
başarılar...
Başarılar dilerim Denizilginç olacak
basarılar dilerim
Başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
Deniz başarılar dilerim yeni kariyerinde.L.Moskova kaliteli takımdır.Bilyaletdinov,Odemwingie gibi kaliteli oyuncular var.
Başarılar dilerim.
Ama en komik olan Lokomotiv bugun teknik direkör değişikliği yaptı.![]()
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
-----
Basın Toplantısı
Deniz Şahin:'Biraz Sabır!...'
Vladimir Maminovdan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Türk Deniz Şahin çıktığı ilk basın toplantıısnda Lokomotiv camiasına umut dolu mesajlar verdi.
Lokomotiv takımın başında olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Deniz Şahin henüz genç olmasına rağmen kendisine bu görevi veren ve güvenen yönetim kuruluna da teşekkür etti.Taraftarlara çok başarılı olacaklarının sözünü veren genç hoca bunun gerçekleşmesi için taraftarlardan yalnızca süre istedi.
Transfer konusunda değinen Deniz Şahin takımın zaten kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ancak bir kaç takviye yapmanın iyi olacağını söyledi.
Taktik konusuna değinmeyi pek istemeyen genç hoca bunu zmaan içerisinde göreceksiniz dedi
Hadi bakalım transferler ve ligi bekliyoruz![]()
Transfer
Luiz Adriano
![]()
Lokomotiv Moskova Shakhtar Donetsk'in yıldız oyuncusu Luiz Adriano ile anlaşma sağladı.
Shakhtar takımıyla sorunları olana oyuncu Lokomotiv takımına geldiği için çok mutlu olduğunu yeni takımına katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi.
Sergey Krivets
![]()
Belarus futbolunda geleceğin en parlak yıldızları arasında gösterilen Krivets Lokomotivle anlaştı.
Genç oyuncu yaptığı açıklamada Lokomotiv kulübüne geldiği için çok mutlu olduğunu burada uzun yıllar forma giymek istediğini söyledi.
Transferler güzel.O zaman Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor Deniz hoca![]()
Luiz Adriano FM'de pek iyi degil ama Krivets iyi transfer.
Luiz Adriano'yu bilemem de Krivets sezona damgasını vuracak Deniz,tam randımanla yararlanabilirsen asist kralı olur bu sene ligde.
Bir kaç transfer daha yaparak kapatmayı düşünüyorum transferi takım kaliteli zaten siz çıldırmaya başlayın şampiyonluk yakın
Ucuza kaadık o transferi shakhtarla sorunları vardı yoksa almazdım ama bizim ligimiz için iyi bir profile sahip Krivets aranan mevkiye cuk oturdu![]()
Krivets gerçekten süper ama belki Luiz Adriano bir çıkış yakalar
Bir transfer daha yaparak transfer sezonunu kapadık diyebilirz zaten yeterli bir bütçemizde kalmadı
-----
Transfer
Sergey Shubin
FK Moskovanın genç oyuncusu Shubin diğer Moskova ekibyle anlaşma sağladı.Rusyada gelecek vaadeden bir oyuncu olarak bilinen Shubin Lokomotiv takımında as takımda olmak için çok çalışacağını söyledi
Gidenler
David Mujiri
Lokomotiv takımın Gürcü oyuncusu Mujiri Rubin Kazan takıma gitti.Bir yıl kirlaık + satın alma opsiyonu olan oyuncu Kazandaki performansı beğenilmesi halinde önümüzdeki sezon Kazan ekibine bonservisyle transfer olacak
-----
Şimdilik bu kadar ransfer yapabildik daha iyi oyuncular alabilridik ama bazılarına bütçemiz elvermedi bazılarını Rusyaya gelmeye ikna edemedik ama takımda eksik gördüğümüz bir mevkide kalmadı
Zaten yabancı sınırlandırması canını sıkacaktır ileride. Fazla transfer yapmamak en mantıklısı.
Başarılar Deniz.
Teşkkürler zaten takımda bir tane u21den oyuncu bulundurmak gerekiyormuş heralde hemen o olay patlak verdi![]()
bu gece devam etcekmisin kariyere burdayızda![]()
olsun olsun lokomotivler çuf çuf çuf çuf çuf çuf çuf çuf düüüüü çuf çuf çuf çuf çuf
![]()
Transferler güzel ligi bekliyoruz![]()
Teşekkürler arkadaşlar lige geçeceğiz ama önce kamptaki hazırlık maçları
-----
Kamp Programı
Avusturyada yaptığımız kampta takım çok iyi bir performans sergiledi.Her oyuncuya şans verdim hepside yeterli perfromans gösterdiler ama içlerinde Rodolfo, Bilyaletdinov ve Sychevin performansı müthişti.Yeni sezonda en büyük kozumuz olacaklar.
-----
Kamptan sonra oluşan sezonun kadrosu
Kadro
krivets transferi harika bate borisov u yönettiğim için biliyorum müthiş goller ve asistler yapıyor başarılar
Baya geniş kadron varmış.Ligi bekliyoruz![]()