Gençlerbirliği
Tam isim Gençlerbirliği Spor Kulübü
Takma isim(ler) Kırmızı Şimşekler
Renkler Kırmızı-Siyah
Kuruluş 14 Mart 1923
Stad 19 Mayıs Stadyumu, Ankara
Kapasite 19,209
Başkan İlhan Cavcav
Teknik direktör UĞURCAN PEÇE
Lig Turkcell Süper Lig
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Kuralları okudum kabul ediyorum
UĞURCAN PEÇE İLE İLK RÖPORTAJ FOURFOURTWO'DAN
Fourfourtwo: Öncelikle ilk röportajı bize verdiginiz için teşekkür ederiz.Gençlerbirligi T.direktörlügünüz Hayırlı olsun dilegiyle.
Uğurcan Peçe: Bende benimle röportaj isteginiz için teşekkür ederim.
Fourfourtwo:Gençlerbirligi T.direktörü nasıl oldugunuzu yani olayların nasıl geliştigini anlatırmısınız...
U.P:Öncelikle 23:00 suların bir telefon geldi .Arayan ilhan Cavcav'dı M.Bakkal'la yaşadıkları bir olay oldugunu ve yeni direktörün benim olmamı istedi.Fakat M.bakkalla bir geçmişimiz vardı ve böyle bişeyi onunla konuşmadan yapamayacagımı Sayın Cavcava ilettim ve 2 saat süre istedim.M.bakkal'ı aradım ve aralarında yaşanan olayı anlatmasını istedim.
Fourfourtwo: Olayı anlatır mısınız özel değilse?
U.P:Malesef olay sadece ben ,sayın Cavcav ve M.bakkal arasında kalıcak bir şey.M.bakkal artık biraz ara vermesi gerektigini söyledi bu iş için en uygun kişinin benim olacagımı söyledi.Bende bütün ısrarlara dayanamadım ve Sayın Cavcavın teklifini kabul ettim.
Fourfourtwo:Peki öncelikle Gençlerbirligine gelmek nasıl bir duygu?
U.P:Buranın havası çok farklı ben bildiginiz gibi Man.city,Beşiktaş,werder bremen kulüplerini çalıştırmış biri olarak değişik bir enerji hissettim bunda Sayın Cavcavın ve yöneticilerinin büyük etkisi var .Öncelikle bana Güven verdiler ve kulübün bütün imkanlarının benim elinde olduguna dair söz verdiler.
Fourfourtwo:Peki hedefleriniz ne?
U:P Bildiginiz gibi Dünyanın bütün ülkelerinde başkent takımları büyük başarı yakalıyorlar.Bkz.Chelsea,Arsenal(london,England),P SG(Paris,France),Real Madrid(Madrid,Espana)
Fakat bizim ülkemizde İstanbul hegemonyası var.Ben ve ekibim bu işe artık dur demek istiyoruz.Ve bunu 3-4 yıl içinde başarıcagız.
Fourfourtwo:3-4 derken bu işin uzun sürecegi anlamına geliyor
U.P:Uzun vadeli bir plan birden olacak bir şey değil ama bu sölediklerim taraftarlarımız hüzünlendirmesi en azından avrupa kupalarına katılıp iyi dereceler yapmayı planlıyoruz yakın tarihte ve bu süreçte taraftarlarımızı heyecanlandıracak transfer yapmaya çalışacagız.
Fourfourtwo:Gördügümüz Kadarıyla tatilde bile çalışıyorsunuz?
U:P Evet evimde Bu manzarada Çalışmayı çok seviyorum.
Fourfourtwo:Biz sizi fazla tutmayalım.Size bol başarılar..
U.P:Teşekkür ederim bende sizinle röportaj yaptıgım için çok memnunum ..
Yeni başlayacagım Gece maçları koymaya çalışırım şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.