1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: rize olayını çözdüm!!_arkadaşın dediği doğru

Exclamation rize olayını çözdüm!!_arkadaşın dediği doğru

arkadaşlardan biri uefa her sene takım seçiyor bir tane piyango sana çıkmış demişti ___MEŞHUR OLAY: 10.olduğum rizeyle (tr cup çeyrek finalde fener e elenmiştim) uefa ya gitme olaayı için....

şimdi resimleri aldım ama uğraşamayacağım koymayayım buraya bu sezon başı yakaladım olayı....yazarak anlatıyorum.......

bir ülke sporting play table denen bişeyde lider olup avrupa arenası için ek kontenjan kazanıyor..(3.yılımdayım spor.play.tab. şampiyonu almanya)

ardından 17 ülke arasından kura ile 2 ülkeye daha ek kontenjan veriliyor...(bu sene de bu 17 ülke içindeydim ama bana denk gelmedi _zaten hep bana hep bana olmaz ki dimi yani_....._(kurayı kazanan iki ülke ise hollanda ve belçika oldu)

şimdi yorumumu yapayım ___***ÇOK SAÇMA BE!!!!!***___

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

oyun zaten cok gercekci olsaydi adi oyun olmazdi degil mi

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ama sana helal olsun iyi çözmüşsün olayı....

Quote Originally Posted by BurakMania
    oyun zaten cok gercekci olsaydi adi oyun olmazdi degil mi
    cm ile menejerlik nasıl oyun olmaz da simulasyon olur u öğrenmiştim

fm de işler tekrar kolaylaştı_bir nevi oyun oldu_ daha alengirli bi oyun

menejerlik oyunu dediğimiz bu fm ilerde gerçeğe yaklaştıkça "bizim hadi lan!" larımız azaldıkça_doğa ve fiziksel olaylara daha gerçekçi etkileşimler içerdiğinde_ yani simulasyon olduğunda gerçek bir menejer edasıyla kasılarak dolaşacağız değil mi???

ya arkadaşlar güzel bir taktiği olan varmı benim takım fenerbahce hıc ıyı degıl nasıl böyle delırtecem takım ?

Quote Originally Posted by yaralise
    ya arkadaşlar güzel bir taktiği olan varmı benim takım fenerbahce hıc ıyı degıl nasıl böyle delırtecem takım ?
    ne âlâkâsı war

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Gerçekte böyle birşey yok sanırım, niye FM'ye böyle birşey koydular anlamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet ya. bu uygulama fm ye neden konulduki

Quote Originally Posted by yaralise
    arkadaşım daha 3. mesajınmış bak.....

bu başlıkta taktik veriyoz mu yazıyo....

her şeyin bi yeri var canım.....

yani taktik-antreman kısmına yazarsan orda da arkadaşlar ilgilenir biz paylaşımcı ve etkileşimci iletişimci bir forum ailesiyiz yani.....

bu arda arkadaşlar bana dua edin vizelerim yorucu geçiyor...üfff.....

gerçekte vardır konduysa oyunaaa

Quote Originally Posted by CeZa_06
    ne âlâkâsı war
    aynen ne alakası var şimdi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bence uygulamada olsa iyi bir fikir.en az kart gören takımlardan biri yada ikisi katılsa fair play'e olan özentiyi arttırır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    bence uygulamada olsa iyi bir fikir.en az kart gören takımlardan biri yada ikisi katılsa fair play'e olan özentiyi arttırır.
    evet bencede bu uygulama süper olurdu. takımlara fair-play ruhu gelirdi. uefa varya işin ucunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bence oyunda avrupa kupalarına katılan takımları hesaplarken 2 kontenjanlık yeri dolduramamışlar ve böyle bir uygulama yapmışlar.yeni statüye geçilen uefa kupasındaki uygulama eksikliğinden olabilir. önümüzdeki sene statü tam oturunca fmde de bu olay ortadan kalkar...
    "YÜCE ATATÜRK"

sorun oyunda filan diil gerçektede war bu olay ama sandıgınız gibi kura cekmiolar en centilmen takım olarak katılıor..(sarı kart filan filan gibi kraterler war)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birkaç sene önce Manchester City bu şekilde UEFA Kupası'na katılmıştı galiba.Gerçekte de var yani böyle bir olay.

17. Default

bende duymuştum bu kuralı hatta 90 dakikada konuşmuşlardı...Hıncal uluç ve arkadaşları

Hıncal uluç ne gülmüştür bu olaya

Mesaj Yetkileri