harika şiir
gerçekten harika bi şiir...
gercekten müthis bi siir...
Çok güzel bir şiir birilerine ders olması lazım..
Ata'mızın yüreği sızlıyor şu anda ..
-
emir yollamıştı bana bu şiiri.gerçekten çok güzel bir şiir.geleceği görmek bu olsa gerek.
Müthiş gerçekten
söyleyecek laf yok harika....
Cahilliğime verin bu şiir şairi yani yazarı Kemal Atatürk mü?Eğer öyleyse ben niye bu kadar geç duydum.
Mükemmel bir şiir. Ah Atam ah.. Keşke burda yanımızda olsaydın..![]()
ya M.K.Atatürk'ün yazdığı bir şiir olabilirmi ya..
Guzelmiş..
Adnan anlamadım biraz açıklarsan?Originally Posted by fanatikadnan
Ata'mızın ağzından yazılmış gibi
-
ya düşünün nasıl bu şiiri Atatürk yazmıs olabilirki?..
Yani bir şair 'Ata Türkiye'nin şuanki halini görse ne düşünürdü' konulu bir şiir yazmıs![]()
bende okumuştum bu şiiri hakikaten tüyleri ürperiyor insanın.paylaşım için teşekkürler.ayrıca şiir de mustafa kemalin değil başka biri yazmış ama kim olduğunu hatırlayamıyorum şimdi
ya böyle şiirler çok hoşuma gidiyor bide Mustafa kemal in ağzından yazılmış gbi yapmışlar gerçekten HARİKA bu şiir eleştirilemez...
Atatürk sadece türkiye değil dunyaya gelmiş geçmiş en buyuk liderdi gercekten şiir de cok etkileyici ve duygusal
Beni bilginlendirdiğiniz için sağolun.
bu siiri aslında bugün onun resimlerini taslıyan vatan hayinlerine okutmak lazım...
ayrıca da öğrencilerin eylemine jopla biber gazıyla gidip de şeriat isteriz diyen grubu izleyen polislere bu emirleri verenlere okutun.
ben bu şiirde AKP bunların hepsini ters çevirmeye çalışıyo demiştim ve bir üyeyle kavga etmiştik resmen ve bna özelden küfretmişti hiç unutmam gene bu şiir![]()
Atatürkle ilgili olan eserler ve kaynaklardan yalnızca "NUTUK" isimli kitaba itimat ederim...