Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Yer Gök İnlesin Bu Sesi Dinlesin Hep Seninleyiz Türkiye !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Yer Gök İnlesin Bu Sesi Dinlesin Hep Seninleyiz Türkiye !

Chapter I

Federasyon ve Fatih Terim'e son

Mahmut Özgener : Evet sevgili gazeteciler öncelikle hoşgeldiniz demek istiyorum bu akşam burda Fatih bey ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyecegiz.

Fatih Terim : Söze türk milli takımında geçen 3 yıl boyunca ne kadar çok zevk aldıgımı anlatarak başlamak istiyorum , fakat bu akşam , aldıgım bir transfer teklifi ile görevi bir başka arkadaşıma bırakmaya karar verdim kendisinin görevi benden daha layıkıyla yerine getirecegine güvenim tam.

Mahmut Özgener : Bende böyle bir ayrılık olsun istemezdim fakat bazen işleri oluruna bırakmakta fayda var Fatih hocama takımımıza yaşattıgı başarılar için teşekkür ediyoruz. Sorular varsa alalım muhabir arkadaşlar ?

Loran Vayloyan : Evet Mahmut Bey bir sakıncası yoksa Fatih Terim'in kiminle anlaştıgını açıklayabilirmisiniz ?

Mahmut Özgener : Bunu kendisine sorsanız daha iyi olur..

Fatih Terim : Öncelikle sevgili Loran daha işler resmiyete dökülmeden konuşmak istemem ama Rus liginden bir takım oldugunu söyliyebilirim.

Mahmut Özgener : Başka soru yoksa toplantıyı bitirmek istiyorum arkadaşlar geldiginiz için teşekkür ederim. Bir kez kameralar önünde Fatih Hocaya teşekkür etmek istiyorum herşey için.

Fatih Terim : Sen Sagol Mahmutcugum. Dagılabilirsiniz arkadaşlar..

Fatih Terim'in üzüntüsü toplantı boyu yüzünden okunuyordu..

Chapter II

Bu çocukta Nerden Çıktı ?

Mahmut Özgener : Evet geçen hafta ki ayrılıktan sonra bugün yeni bir beraberlik için kameralar karşısındayım evet yanımda gördügünüz beyefendi yeni teknik direktörümüz olarak görev alacaktır.

Ersin Düzen : Türk kamuoyu bu yüze pek aşina degil acaba yeni çalıştırıcımız hakkında bir kaç bilgi verebilirmisiniz ?

Mahmut Özgener : İsterseniz Kendi agzından dinleyin kendi görüşleri ve hikayesini sözü yeni teknik direktörümüz sayın Washington Portakal'a bırakıyorum.

Washington Portakal : Merhaba arkadaşlar ben Washington Portakal annem Amerika göçmeni Babam ise Türk. 14 sene MLS liginde top koşturdum fakat pek başarılı olamadım emekli olduktan sonra L.A Galaxy ve Chicago Fire takımlarında görev yaptım onlardada başarılı olamayınca imdadıma Mahmut Bey yetişti kendisine teşekkür ediyorum ve başarılı olacagımı düşünüyorum.

Hürriyet Muhabiri : Ne tür bir taktik ile oynayacaksınız acaba sayın Portakal ?

Washington Portakal : Ben taktige inanmıyorum insanlar nasıl oynamak istiyorsa öyle oynamalı ben insanları belli bir kalıba sokmaktan hoşlanmıyorum o an içlerinden nasıl geçiyorsa öyle oynar benim oyuncularım.

Ersin Düzen : Başarısız olmanıza şaşmamalı

Washington Portakal : Ben kupalara şampiyonluklara da inanmıyorum önemli olan futbolcuların huzurlu olması ve koçunu sevmesi ve ben bu dedigim şeylere uyan bir tavır sergileyecegim. Anteman konusuda değineyim sözü açılmışken ben asla oyuncuları yormaktan ve onları yapmak istemedigi şeyleri yaptırmaktan nefret ederim , yani antrenmanada inanmıyorum. Toplantı Bitmiştir

- To Be Continued -

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Kurallara inanıyorum ve kabul ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Amerikalı T.D istemiyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar amerikalı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Severim washington portakalını.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eralp basın az daha soru sorsa futbolada inanmıcan he .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu portakal sulu portakal

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar Eralp.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Amerikalı T.D istemiyoruz..
    Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Başarılar amerikalı
    Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Severim washington portakalını.
    Teşekkürler Arkadaşlar (:

Washington'dan Büyük Gaf !

Ayagının tozuyla Türkiye'ye gelen Washington James Portakal ilk büyük gafını yaparak futboldan birşey anlamadıgını tüm Türkiye'ye tesçil ettirdi.

Porto - Sporting Lizbon maçını izlemek için Portekiz'e uçan Washington Portekiz yerel kanalına verdigi demeç'te aynen şu cümleleri kullandı

Muhabir : Evet bildigim kadarıyla iki takımdada türk futbolcu yok neden burada oldugunuzu ögrenebilirmiyim ?

Washington Portakal : İki takımdada çok yetenekli futbolcular var onlardan bir kaçını takip ediyorum mümkünse transfer etmeyi düşünüyorum.

Muhabir : Milli takımlara bilindigim kadarıyla transfer yapılmıyor kimleri almayı düşünüyorsunuz ?

Washington Portakal : Bilmem izleyince karar veririm heralde

Muhabir : Mesela Hulk çok iyi bir adamdır

Washington Portakal : Onu alamam olmaz çünkü Spiderman'e sözüm var hahaha sadece senmi dalga geçiceksin Hulk diye futbolcumu olur ayy yeşil yeşil.

Muhabir : Röportajı bitirsek iyi olacak gibi bu adamın futbolu bildigi yok.

Sayın Portakal'ın Maç Dizilişi :

Sayın Portakal'în kafasına göre kurdugu milli takım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Portakal hiçbirşeyden anlamıyorsun Milli Takımın başında neler yapacağın merak konusu Güzel bir giriş olmuş Eralp senin kariyerlerinin eğlenceli geçtiğini bilirim Takipçinim başarılar dilerim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Eralp benden önce davranıp konuyu açmışsın. Tam ben de milli takım kariyeri yapacaktım.
    Senin yüzünden vazgeçtim
    Last edited by Hugo : 03.Temmuz.2009 at 03:21

Başarılar Eralp..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Portakal hiçbirşeyden anlamıyorsun Milli Takımın başında neler yapacağın merak konusu Güzel bir giriş olmuş Eralp senin kariyerlerinin eğlenceli geçtiğini bilirim Takipçinim başarılar dilerim.
    Vallahi hedef 2020 avrupa şampiyonasına direk katılmak ben anca ısınırım milli takıma yorumun için sagol
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Eralp benden önce davranıp konuyu açmışsın. Tam ben de milli takım kariyeri yapacaktım.
    Senin yüzünden vaz geçtim
    Özür dilerim o zaman
    Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Başarılar Eralp..
    Teşekkür ederim Tarık.

Portakal İyi Başladı

Ermenistan 0 - 1 Türkiye

Türkiye 2 - 1 Belçika

Puan Durumu

Washington Portakal bu maçların ardından Euro 2010 için avantaj sagladık dedi. Dünya Kupasına hazırlandıgını unutan Portakal'ın adına federasyon bir özür yazısı yayınladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar Eralp sag beke Sabriyi istiyoruz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Portakal ne kadar değişik adam 2 maç kazanıyor avantaj yakaladık diyor Euro 2010 diyor Hadi hayırlısı güzel başlamışsın Eralp tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Başarılar Eralp sag beke Sabriyi istiyoruz
    İlk maçların kadrosuna çagırmadım ama ileride belki çagırırım

Bu Portakal ne kadar değişik adam 2 maç kazanıyor avantaj yakaladık diyor Euro 2010 diyor Hadi hayırlısı güzel başlamışsın Eralp tebrikler.
    Teşekkür ederim Yunus yorumun için

Türkiye 1 - 0 Bosna Hersek

Fatih Tekke milli forma hasretini bu maçta takımına 3 puan getirerek ve Portakal'ı mutlu ederek giderdi.

Estonya 0 - 3 Türkiye

Jem Paul Karacan'a güvenerek boşuna bir karar vermedigimi gösterdi çok mükemmel oynadı pas dagıttı gol attı yoruldu 82 de yerini Mehmet Topal'a bıraktı.

Puan Tablosu

Hala 2. sıradayız , İspanya maçlarından alınacak en az 3 puan ile rahat ön eleme oynarız diyorum tabi 0 puan alacagımızı düşünüyorum o ayrı konu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avusturya 0 - 2 Türkiye

Hazırlık maçı oldugu için genelde milli takımda forma giyemeyen ve genç oyunculara şans verdim yüzümü kara çıkarmadılar Özer Hurmacı , Sercan Yıldırım , Sinan Bolat , Caner Erkin , Çağlar Birinci , Bekir İrtegün gibi isimleri ilk 11 başlattım ve maçı Jem Karacan'ın 1 gol ve 1 asistlik performansı sayesinde 2-0 kazandık.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aferin Eralp. bende başlıyım bi milli takımla bakıyım..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok iyisin şuan.İspanya'yı devirmeni ve play off oynamadan direk bileti almanı istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Daha puan kaybı yok, iyi gidiyorsun. Bu arada hazırlık maçı yok mu hiç ?

Bu grup ispanya maçlarında çözülür.. Başarılar..

İşini ciddiyetle yürüten portalakal a başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Portakal puan kaybı yapmıyorsun aynen devam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Aferin Eralp. bende başlıyım bi milli takımla bakıyım..
    Başla bakalım ama sıkılıp hemen bırakma çünkü fazla maç yok
    Quote Originally Posted by [B
    RoNNiE91[/B];1480587]Çok iyisin şuan.İspanya'yı devirmeni ve play off oynamadan direk bileti almanı istiyoruz
    Teşekkür ederim İspanya maçları zorlu geçicek ama elimizden geleni yapacagız.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Daha puan kaybı yok, iyi gidiyorsun. Bu arada hazırlık maçı yok mu hiç ?
    Uygun olan bütün tarihlere hazırlık maçı ayarladım Fransa ve İsrail ile hazırlık maçı ayarladım ama bu maçlar İsp. maçlarından sonra.
    Quote Originally Posted by [B
    ugurcan1262[/B];1480774]Bu grup ispanya maçlarında çözülür.. Başarılar..
    Bende aynen öyle düşünüyorum
    Quote Originally Posted by aslan5594 View Post
    İşini ciddiyetle yürüten portalakal a başarılar
    Teşekkür ederim
    Tebrikler Portakal puan kaybı yapmıyorsun aynen devam.
    İspanya ile oynamadım ondan daha puan kaybım yoktur.

Türkiye 3 - Fildişi Sahili 5

İspanya maçları öncesi tatsız bir prova oldu bizim yavaş defansımız hızlı Fildişi forvetlerine karşı etkisiz kaldı ve 2 penaltı yaptırarak yenilgiyi hazırladı bunun yanı sıra Meite'nin golü ise kornerden geldi 3 duran top golü ile yenik kapattıgım gecede tek olumlu şey kadroya aldıgım Fatih Tekke'nin hat-trick yapıp yıldızlaşması oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar Eralp Türkiye Milli Takımı zaten niye bilmiyorum ama başında Fatih Terim varken(oyunda,yani ben yönetmiyorken) rahatça finale çıkabiliyor her kupada.senin kupayı da alacağına inanıyorum.

fildişiye bak sen ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fatih seni sırtlıyor başka forvetler gol atamıyor mu sayın Portakal?Ayrıca defansa da yeni adamlar almalısınız İspanya forvetleri daha hızlı ve bitiricidir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ugurcan1262 View Post
    fildişiye bak sen ..
    Yok yahu şansa bala yendiler
    Fatih seni sırtlıyor başka forvetler gol atamıyor mu sayın Portakal?Ayrıca defansa da yeni adamlar almalısınız İspanya forvetleri daha hızlı ve bitiricidir
    Digerleri çok kaçırıyo yahu ama Fatih'i severim yerden havadan affetmiyor

İspanya 2 - 0 Türkiye

Defans hatalarını çok yaptık bu maçta girdigimiz pozisyonlarıda degerlendiremeyince maglubiyet kaçınılmaz oldu ama çok güzel bir futbol oynadık bu önümüzdeki maçlar için bize umut verdi.

Türkiye 1 - 0 İspanya

Tabi işler Türkiye'de degişir müthiş seyirci destegi ile beraber muhteşem bir futbol oynadık bu maç çok daha farklı bitebilirdi ilk yarıda bir sürü pozisyon harcayan Mevlüt Erdinç'i çıkarıp Semih'i aldım oyuna oda 2 dakika sonra Arda'nın ortasında yükseldi ve güzel bir kafa vuruşuyla bize 3 puanı getirdi.

Puan Tablosu

Hala averajla 2. sıradayız artık önümüzdeki bütün maçları kazanıp İspanya'nın bir takıma takılmasını bekleyecegiz amaç bu gruptan 1. çıkmak haydi hayırlısı..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hobaa, iyisin Eralp.

İspanyaya tek gölü de sen atmışsın puan kaybetmesi zor gözüküyor eğer ikili averaj uygulaması yoksa farklı kazanmaya bak maçlarını

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri