Chapter I
Federasyon ve Fatih Terim'e son
Mahmut Özgener : Evet sevgili gazeteciler öncelikle hoşgeldiniz demek istiyorum bu akşam burda Fatih bey ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyecegiz.
Fatih Terim : Söze türk milli takımında geçen 3 yıl boyunca ne kadar çok zevk aldıgımı anlatarak başlamak istiyorum , fakat bu akşam , aldıgım bir transfer teklifi ile görevi bir başka arkadaşıma bırakmaya karar verdim kendisinin görevi benden daha layıkıyla yerine getirecegine güvenim tam.
Mahmut Özgener : Bende böyle bir ayrılık olsun istemezdim fakat bazen işleri oluruna bırakmakta fayda var Fatih hocama takımımıza yaşattıgı başarılar için teşekkür ediyoruz. Sorular varsa alalım muhabir arkadaşlar ?
Loran Vayloyan : Evet Mahmut Bey bir sakıncası yoksa Fatih Terim'in kiminle anlaştıgını açıklayabilirmisiniz ?
Mahmut Özgener : Bunu kendisine sorsanız daha iyi olur..
Fatih Terim : Öncelikle sevgili Loran daha işler resmiyete dökülmeden konuşmak istemem ama Rus liginden bir takım oldugunu söyliyebilirim.
Mahmut Özgener : Başka soru yoksa toplantıyı bitirmek istiyorum arkadaşlar geldiginiz için teşekkür ederim. Bir kez kameralar önünde Fatih Hocaya teşekkür etmek istiyorum herşey için.
Fatih Terim : Sen Sagol Mahmutcugum. Dagılabilirsiniz arkadaşlar..
Fatih Terim'in üzüntüsü toplantı boyu yüzünden okunuyordu..
Chapter II
Bu çocukta Nerden Çıktı ?
Mahmut Özgener : Evet geçen hafta ki ayrılıktan sonra bugün yeni bir beraberlik için kameralar karşısındayım evet yanımda gördügünüz beyefendi yeni teknik direktörümüz olarak görev alacaktır.
Ersin Düzen : Türk kamuoyu bu yüze pek aşina degil acaba yeni çalıştırıcımız hakkında bir kaç bilgi verebilirmisiniz ?
Mahmut Özgener : İsterseniz Kendi agzından dinleyin kendi görüşleri ve hikayesini sözü yeni teknik direktörümüz sayın Washington Portakal'a bırakıyorum.
Washington Portakal : Merhaba arkadaşlar ben Washington Portakal annem Amerika göçmeni Babam ise Türk. 14 sene MLS liginde top koşturdum fakat pek başarılı olamadım emekli olduktan sonra L.A Galaxy ve Chicago Fire takımlarında görev yaptım onlardada başarılı olamayınca imdadıma Mahmut Bey yetişti kendisine teşekkür ediyorum ve başarılı olacagımı düşünüyorum.
Hürriyet Muhabiri : Ne tür bir taktik ile oynayacaksınız acaba sayın Portakal ?
Washington Portakal : Ben taktige inanmıyorum insanlar nasıl oynamak istiyorsa öyle oynamalı ben insanları belli bir kalıba sokmaktan hoşlanmıyorum o an içlerinden nasıl geçiyorsa öyle oynar benim oyuncularım.
Ersin Düzen : Başarısız olmanıza şaşmamalı
Washington Portakal : Ben kupalara şampiyonluklara da inanmıyorum önemli olan futbolcuların huzurlu olması ve koçunu sevmesi ve ben bu dedigim şeylere uyan bir tavır sergileyecegim. Anteman konusuda değineyim sözü açılmışken ben asla oyuncuları yormaktan ve onları yapmak istemedigi şeyleri yaptırmaktan nefret ederim , yani antrenmanada inanmıyorum. Toplantı Bitmiştir
- To Be Continued -
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Kurallara inanıyorum ve kabul ediyorum