Araştırmacısı olduğum takım ile bakalım neler yapacağız. Başarıyı sağlayabilecekmiyiz?
Araştırmacısı olduğum takım ile bakalım neler yapacağız. Başarıyı sağlayabilecekmiyiz?
I'm back...
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ben dedim abi sana 20 yap bitiriciliği Youlanın diye.Şimdi kolaysa destan yaz
.Şaka bir yana başarılı olacağına inanıyorum Mustafa abi.Lovrekten kurtulda önce
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
basarılar..
başarılar mustafa esesle es![]()
başarılar mustafa esesle es![]()
haydi bastır es-esim
kalelerde eselim
şanlı taraftarınla
şampiyonluklar bizim.
memleketimin takımı ile çok büyük başarılara imza atıcaksın inşallah.başarılar.sürekli takipçin olacağıım
Transfer çalışmaları ve hazırlık kampını ve ligin ilk maçı olan Ankaragücü maçını gece saatlerinde yayınlayacağım.
İlgilenen herkese teşekkürler.![]()
I'm back...
Başarılar dilerim Mustafa abi Eskişehirspor'u en iyi yerlere getireceğine eminim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Başarılar Es-Es fırtınasını şampiyonluğa taşırsın umarım..![]()
başarılar mustafa![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Başarılar Mustafa abi.Youla'ya güveniyoruz
![]()
Başarılar hocam. Es-Es'i zirveye çıkarmanı zevkle izleyeceğim![]()
Yorumlarınız için teşekkürler.
Hazırlık kampında 3 maç yaptık. 3 maçıda rahat bir şekilde kazandık.
Transfer döneminde takımımıza 3 tane orta saha oyuncusu kattık. Takımımızda kiralık forma giyen Engin'i cüzi bir miktara transfer ettik. Appiah transferi taktiksel anlamda çok iyi oldu. Tam Appiah gibi bir oyuncu lazımdı bana.Ayrıca Lovrek, Anderson ve Serkan Özdemir ile yollarımızı ayırdık. 4 oyuncumuzuda gelişmeleri için kiraya yolladık. Transferi 1 forvet alarak tamamlamak istiyorum.
![]()
Maçlarda kullanacağımız taktik:
Turkcell Süper Lig Başladı!!!
I'm back...
Mustafa abi oyun açısından kötü puan açısından iyi açmışsın sezonu tebrikler![]()
Transferlerin çok güzel Mustafa Abi.Appiah nokta transfer olmuş.Ligi ilk 6 içerisinde bitireceğine inanıyorum bu sene.
Başarılar Kardeşim Es Es'in En Büyük Eksikliği Ofans Anlamda 10 Numara Eksikliğini İlerleyen Zamanlarda Çok Hissedeceksin Birde Savunmaya Vuckonun Yanında Eksikliği Kapatacak Bir Oyuncuya İhtiyacın Var. Ama Her Bölgenin En Az 2 Alternafi Şart Yedekleri Senin İhtiyacını Karşılamaz![]()
Transferler çok yerinde görünyor ama engini bonservisini seney alsaydın keşke o paraya bu sene birini daha alırdın![]()
Başarılar dilerim.Eskişehir efsanesini geri döndür.Şampiyon yap![]()
Ankaragücü maçından sonra çıktım oyundan. Kaydetmeyi unutmuşum.Şimdi ilk 5 haftanın maçlarını oynayıp ekleyeceğim. Ah bu unutkanlık.
![]()
![]()
I'm back...
Tüh kötü olmuş Mustafa abi tekrar 5 maçlık periyodu oynamak sıkıntı veren bir iş![]()
hort
Ne oldu bu kariyere![]()