1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Crash dumps hatasının çözümü (busefer kesin)

Exclamation Crash dumps hatasının çözümü (busefer kesin)

ben bu hatayı çok alıyordum artık almıyorum yapmamız gereken çok basit oyuna giriyoruz kayıtlı oyunu yükledikten sonra belgelerimdeki Sports Interactive dosyasını masaüstüne taşıyoruz belgelerimde crash dumps dosyası oluşamıyor böylece hata almıyoruz sadece kayıt yapmamız gerektiğinde tekrar belgelerime Sports Interactive dosyasını atıyoruz denedim ve artık almıyorum

evet bendede oldu.bu gıcık sorunla ilgili bütün önerileri yaptım ama hiçbiri olmadı taki jetogun un önerisine kadar.ya bi ara yemin ettim bi daha oynamayacağım bu oyunu diye.şimdilik sorunsuz gidiyoruz sağol kardeş herkese tavsiye ederim

önemli değil herkes bu oyunu zevkle oynasın
    Last edited by Jetogun : 13.Aralık.2008 at 12:40

saol bilgi için

önemli değil sende saol

cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooook saol kardesım bu lanet atayı sureklı alıyorum sımdı deneyecegım eger olursa helal olsun olmazsa da canın saolsun

abi ben 5 aralik 2009'dayim yaa, valencia oyunum var, muthush bi kadro yatptim ama devam edemiyorum, dediyini yaptim, shimdi de hatanin bashka bir dosyada chiktigini soledi, napmami onerirsin? nasil devam ediyim bu 5 aralikdan? yamam 8.0.0 belki 8.02 yapsam duzelir? napiyim dersin? sen 5 araligi nasil gechtin? sende de 5 aralikda veriyomuydu hata??

ne hataymış bu ya türkçe spikeri kaldırdık sonra oyunu silip oyunu gene yükledim olmuyo bu arada jetogunun çözümünüde yaptım ama gene hata alıyorum

ßu kesn çözüm deqL

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by onurcankan View Post
    ßu kesn çözüm deqL

bunu deneye deneye 6 ay sonra mı anladın ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri