Türk Olmayan Takımları Yenmek... [Galatasaray] | Versiyon: 9.0.3 | Large database.
Bu sefer sizlere Galatasaray'ı şampiyonluklardan şampiyonluklara koşturacağım bir kariyer sunucam. Kariyerimde Frank Rijkaard olarak görev alıcam
İnşallah beğenerek izliyeceğiniz bir kariyer olur.
Versiyon: 9.0.3 | Large database ve Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2 ile TÜRKİYE - İTALYA - İSPANYA - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA VE İNGİLTERE liglerini açtım.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
OKUDUM VE KABUL EDİYORUM.

Hollanda futbolunun yetiştirmiş olduğu en büyük yeteneklerden biri olan Frank Rijkaard Barcelona'daki görevinin ardından başarıya yelken açmak için Galatasray'ı tercih etti. Havalimanında büyük bir karşılama ile karışalan Rijkaard uzatılan ilk mikrofonlara şunları söyledi.
"Türkiye'de olam kbenim için mutluluk verici. Böyle bir karşılama töreninin ben kariyerim boyunca hiçbir yerde görmedim. Buraya kadar gelen ve beni karşılayan bu insanlara ve gönüllerini Galatasaray sevgisi ile kaplıyıp sarı-kırmızı aşk için nefes alan herkezi mutlu etmek için buradayım. Ve bu insanları sevindirmek, mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapıcam."
Frank Rijkaard'ın yarım öğlen saatlerinde düzenlenicek basın toplantısında imza töreninin gerçekleştireceği belirtildi.
Kaynak:galatasaray.org

Ve Rijkaard İmzaladı.

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Frank Rijkaard imza töreninin hemen ardından basın mensuplarına şunları söyledi;

Kaynak:HTSPOR.com

MABEDİMİZ

YÖNETİM KURULU

İDARİ KADRO