Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

FM09'un miladının yavaş yavaş dolmaya başladığı şu günlerde boş boş otururken dedim bir de Fenerbahçe ile bir kariyer yapayım bu seride bir de kendi takımımızın tadına bakalım artık.Ardından başkanımızın dünya klubu olma hedefi doğrultusunda takımımızın başına geçerek bu hedefe göre transfere giriştik.
    Benim en başta kariyeri paylaşma gibi bir amacım yoktu ancak takım o kadar harika oldu ki bunun görülmesi lazım.Kariyerde ilk sezondayım ve oldukça ilerledim transferleri ve su ana kadar oynadığımız karşılaşmalardan dikkat çekici olanları ekleyeceğim,ardında tabi ki devam.

Harika bir transfer dönemi geçirdik tabiki bu kadar kalabalık bir gelen/giden tablosunun bize uzun vadede getirisi kadar kısa vadede götürüsüde olacaktı,uyum sorunu yaşamak gibi.Oyuncular ligin başında biraz sıkıntı yaşasalarda ikinci yarısında iyi açıldılar.Değinmek istediğim iki isim var Mosquera ve Cacares.Edu ve Lugano gideceği için bu ikisini önce kiraladım işi sağlama almak için ardından gerekli transferleri yapınca ikisinide 1 kere bile sahaya çıkarmadan geri gönderdim.Aslında bazen keşke göndermeseymişim dediğim oldu CL maçlarında ama olan olmuştu artık .Mehmet Ekici ve Sinan Bolat'ı da önce kiraladım para kalırsa alırım bonservislerini dedim.Mehmet'inkini hemen aldım Sinan'ın ise sene sonunda biten kontratı sayesine ocak ayında sözleşme imzaladık.O da artık bizim.

Sezon boyunca kullandığımız diziliş bu şekildeydi.Oyunu başarıdan çok eğlenmek ve yeni birşeyler bulabilecekmiyiz bakalım gibisine açtığım için bu uçuk takıma böyle uçuk bir diziliş belirledim sanırım oyuncu kalitesi sebebi ile de iyi verim aldık.İleride ki 4'lünün solunda ocak ayına kadar Alex oynadı.Ardından da Gignac o bölgede devam ediyor.Guiza'yı sene sonunda yollayacağım piyasa yapması için ki bunun için gol atması gerekiyor orta ikilide kullanıyorum o yüzden Gignac bu sezonu ağırlıklı olarak solda geçirecek.İyi de oynuyor ayrı mesele .

Bir sonraki mesajda ise takımın şu anki durumu hakkında bilgi vereceğim ve şu ana kadar oynamış olduğumuz maçlardan birkaç ss ekleyeceğim.Bu arada sizlerden de bu takımın neler başarabileceği hakkında tahminler ve yorumlar bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default kariyer onaylanmıştır

Başarılar dilerim..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi o taktikle ya dağıtırsın yada dağılırsın .Uçların Taktiği demelisin .Bide kendimi transfer manyağı sanardım o transferler ne öyle .Başarılar .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler baya iyi.Başarıalr dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler arkadaslar.
    Su an dısardayım db'den bahsedecek olursam 9.1.0 oyunun versiyonu,sadece Türkiye ligleri açık ve db boyutu büyük.Bunlardan hariç sezon sonunda da takıma R.Madrid'in ünlü sol beki Marcelo kadromuza dahil olacak.Muhtemelen Masilela'yı sezon sonunda baska bir takıma vereceğim kiralık olarak 1 sezonda öyle geçirdikten sonra satıp paraya çeviririz aynı şeyler Enyeama için de geçerli.Diğerleri ise kalıcı oyuncular.Tatik konusunda ise ya herro ya merro dedik şu ana kadar tutturduk.
    Görüşmek üzere.

Geldim,devam ediyoruz...

Sezon öncesi zaten fazlası ile mesgulduk dikkatimin dağılmaması için hazırlık maçı yapmadım.Sezona CL ön elemesinde MTK ile oynayacağımız maçlar ile başlayacaktık kadromuz dar ve karısıktı ancak rakibimizin bu halimizle bile bize direnebilecek gücü yoktu,bir sonraki rakibimiz ise Danimarka temsilcisi Aalborg(AaB) idi,fazla sıkmadan onlarıda alt ettik.

Şampiyonlar Liginde C Grubunda mücadele ediyorduk ve sonuçlar;

Diğer Maçlarımız;

CL'de L'pool'a şanssız bir şekilde elendik.

1.Maç

Bu maçtan nasıl böyle bir skor çıktığını basında anlayamamıştı ve şanssız mağlubiyetimizi konu almışlardı.Ama ilk maçtaki oyunumuzla Kadıköy'de bir mucizeyi gerçekleştirebileceğimizi düşünüyordum nitekim oyunumuz yine müthişti ancak direkleri dövdük...

2.Maç

Tek kale oynuyorduk direkler kaleci falan derken Babel kendini aştı sol çaprazdan yani ceza sahası yan çizgisinden sol ayağı ile uzak köşeye bir vole patlattı şaştım kaldım umutlar tükenmişti artık.Çocuklarımız ikinci yarıda coştu umutlar arttı ama maalesef yine olmadı sağlık olsun tecrübe eksikliği diyelim bu sezonluk ama yine de L'pool gibi bir takıma tek kale oynayıp 4 gol atma başarısı gösterdik,bu bizim için büyük gurur.
    Arkadaşlar lig maçlarından ss koymayı düşünmüyorum istediğiniz maç varsa belirtin ss eklerim.
    Ligde 27 hafta geride kaldı ligin ilk yarısını 2.sırada bitiren kardeş klubumuz Sivasspor şu anda da 2.'liğini koruyor.

Oyuncu verileri;

Last edited by iLkeRisT : 08.Haziran.2009 at 23:31

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ya kardeş deividi alexi luganoyu nasıl o kdr pahalı sattın ben deividi kimse almadı beleşe gönderdim alexi 1,5 mn pounda evertona verdim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmRe41 View Post
    ya kardeş deividi alexi luganoyu nasıl o kdr pahalı sattın ben deividi kimse almadı beleşe gönderdim alexi 1,5 mn pounda evertona verdim
    Hocam şöyle yaptım oyuna başlar başlamaz Edu'yu 20,Lugano ve Alex'i 30 trilyona kluplere önerdim Edu ve Lugano gitti.Alex'e M.City verdi teklif gitmedi oraya ardından satıştan çıkardım sözleşme imzaladım.Deivid ile direk sözleşme imzaladım hiç satışa falan koymadan.Ardından Alex yarım sezonda etkili bir performans gösterdi yine izlenmeye başladı ve Juve bastı parayı aldı Deivid'de sakatlıktan çıktı satışa koyup 18 trilyona kluplere önerdim 5-6 takım takibe aldı sadece Shakhtar teklif etti ve istediğim parayı verdi o da gitti onun parası ile de Gignac geldi.Mutluyuz.Selçuk ve Ali Bilgin'i de satmaya çalıştım ama bedavaya bile kimse almadı.

Lige dönüyoruz artık vites küçülttük.

28.Hafta

Bu maçından ardından lig şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.Elimizi kolumuzu sallaya sallaya bir lig aldık.Daha TSL'de Trabzon ile şampiyon olmuştum ama ecel terleri dökmüştük sene boyu onun ardından bu iyi geldi Puan kayıplarımızı ilginç Hacettepe ve Ankaragücü ile berabere kaldık

Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı

İki golcumuz hariç yedek çıktık maçı da aldık finalde ise rakip Trabzonspor kupa da cepte devam ediyoruz...

29.Hafta

Kardeşlerimize bu sefer acımadık ligin ilk yarısında Sivas'ta bize karşı çatır çatır oynayıp 1 puanı almışlardı ama bu sefer duman oldular tek üzücü nokta arkalarında ki Gs puan farkını kapattı ikincilikleri riske girdi
    Last edited by iLkeRisT : 09.Haziran.2009 at 03:52

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

MC mevkiine İbrahim Dağaşan'ı şiddetle öneriyorum arkadaşlar oldukça faydalı bir oyuncu ve ucuz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jamax60 View Post
    MC mevkiine İbrahim Dağaşan'ı şiddetle öneriyorum arkadaşlar oldukça faydalı bir oyuncu ve ucuz...
    Valla abi hiç oynatıp denemedim ama benim bu kadromda anca malzemeci olur .Hayal ediyorumda antrenmanda Veloso bağırıyor;Lan İbooo su getir bana dilim damağım kurudu

Şampiyonluğumuzu ilan ettikten sonra vites küçülttük demiştim oyundan sonra bu skorlara da yansıdı.Kupa finali öncesi 3 maçta 2 beraberlik 1 galibiyet aldık ama oyun olarak çok etkili olmasakda rakipler kaleye 1 isabetli şut atıp gol çıkarmayı başardılar klasik FM dertleri

Artık kupa finali zamanı gelmişti ve biz hazırdık.Final maçına normal 11'imizden farklı bir kadro ile sahadaydık.
    Yer Atatürk Olimpiyat Stadı
    Rakip Trabzonspor
    Türkiye Kupası Final Maçı
    Maç Önü

Ve müthiş maçın ardından Türkiye Kupası'da müzemize geliyor.Yattara inanılmaz bir gol attı bize ama Cardozo bunun altında kalmadı bir müthiş golde ondan izledik.Çok keyifli bir maçtı.

Son 2 maçımızıda yedek ağırlık kadro ile oynadık 2 zafer daha aldık ve sezonu noktaladık.Oyuncularımıza herkes atladı su anda bakalım transfer döneminde neler yaşayacağız.

Oyuncularımızı izleyenleri belirtelim;

Emre Güngör: Lyon
    Miguel Veloso: Lyon - Barcelona - Valencia
    Colin Kazim: A.Villa - Everton
    oscar Cardozo: Ajax - Milan
    Dani Guiza: Liverpool - Milan - Roma - At.Madrid - Valencia

Kesin satacağım tek adam Guiza.M.Yıldız ile de anlaştık bir ihtimal Kazim'da gidebilir.

Sezon bitti ve artık ödül zamanı...

Yılın Oyuncusu

Gol Krallığı

Kral çıkarma geleneğimiz devam ediyor.Cardozo'nun olduğu yerde başka kral yoktur.

Yılın Yabancı Oyuncusu

Lincoln'u buralarda görmek gözlerimi yaşarttı

Yılın Menajeri

Sezon Sonu Ligin Oyuncu İstatistikleri

Yılın 11'i

Burayıda sömürdük

Sezon sonunda takımımızın görünüşü

Altın Ayakkabı

Gururumuz Cardozo Avrupa Altın Ayakkabı ödülünüde alıyor.Seneye daha fazlasını bekliyoruz ondan.

Last edited by iLkeRisT : 09.Haziran.2009 at 16:20

kardeş oscar cardozo 31 gol atmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
    kardeş oscar cardozo 31 gol atmış
    Valla yapacak birşey yoktu adam tık dedi orda kesti gol atmayı sanırım hedefi öyle belirlemişti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default 2009 / 2010 Sezonunu Açıyoruz

Geçen sezonki başarılı performansımızı bu sene dahada ileriye taşımak amacındayız.Transferde yine hareketli bir dönemi geride bıraktık.Moutinho,Veloso,Cardozo gibi oyuncularımıza avrupanın devleri el attı vermedik bu da mutsuz olmalarına yol açtı,inşallah sezon içinde bir sıkıntı oluşturmaz bize.Guiza ülkesine sağlam bir dönüş yaptı,yeni sezonda R.Madrid forması giyecek.İlk etapta 27 trilyon olarak açıklanan transfer bütçemiz başkanında kıyağı ile 58 trilyona çıktı bu da işime oldukça yaradı şimdi harcayacak yer bulamıyorum parayı

Transfer bilgilerini transfer dönemi kapadıktan sonra koyacağım.Şimdilik sezounun ilk r esmi maçında süper kupa finalinde Trabzon ile oynadığımız maçı ekliyeyim.

Türkiye Süper Kupa Finali

Beklediğim gibi rahat bir maç sonucunda kupayı aldık.Volkan yine gereksiz bir çıkış yaptı Umut'ta affetmedi alıştık Volkan'ın bu işlerine.Cardozo kötü oynadı ilk 11'de yer alan 2 yeni transferimiz ise etkili bir oyun ortaya koydular.

TSL'de sezonu açıyoruz.Rakip Sivasspor deplesmanda oynayacağız,golcumuz Cardozo bu maçta sakatlığı sebebi ile oynayamayacak.Bir yandan transfere odaklandık savunmaya bir Türk oyuncu daha alacağım önce bir İ.Toraman'a baktım ancak CL hedefimizde onunla olmaz bu iş ki alacağım oyuncu Gökhan Zan'ın yerinde oynayacak,Gökhan İbo'dan daha iyi bence.Gurbetçilerimize yöneldik,zamanımız ise daralıyor!

1.Hafta

RAKİPLERİMİZ KIZARMAYA DEVAM EDİYOR

Sivas oldukça direndi ama kilidi Gignac'ın kafa golu ile açtık.Geçen sezon bir çok maçta olduğu gibi hatta Süper Kupa finalinde de olduğu gibi Sivas'ta kırmızıyı yemeden maçı bitiremedi.Bu maçın ardından Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzon yönetimlerinden hakemler tarafından kollandığımız şeklinde demeçler verildi.Biz bunlara sadece gülüyoruz yıldızlarımızı durduramayınca ya tekmeliyorlar ya yumrukluyorlar önce kendi çöplüğünüzü temizleyin !

Ve hafta içinde şampiyonlar ligi grubumuz belli oldu geçen sezonki gibi ilginç bir gruba düştük yine bakalım neler olacak üçüncülüğün hayal kırıklığı yaratmayacağını söyleyebilirim.Çünkü UEFA'yı alma şansımız tabii ki daha yüksek.

2.Hafta

Trabzon yine Kadıköy'de idi.Bu sefer hiç bir yorum yapmayacağım bizi sezonun mutlak şampiyonu ilan eden Ersun Yanal ağır bir hezimet aldı.

Transfer dönemide kapandı,yani artık dosyayı açma zamanı geldi
    Last edited by iLkeRisT : 10.Haziran.2009 at 05:09

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Transfer Dosyası

Transferde yine iyi para harcadık ve gerçekten bomba transferler var.

Arda Turan

Bize 32 Trilyona patladı.Geçen sezon devre arasında 30 trilyona Juve'ye giden Alex'in yerini doldurması için aldım ve en büyük tercih sebebim Türk olması idi.Galatasarayı zengin ettik ama Arda bizi daha da zengin edecektir
    İlk etapta gelmek istemedi ardından basına Skibbe'yi eleştirdi kendisini nasıl satmayı düşünebildiği sorusunu basın yoluyls hocasına yöneltince işler karıştı Gs'de bende o arada Aydın Yılmaz transferini bitirmiştim.Ardından tekrar taklif yaptım Arda için bu sefer geldi.

Serdar Taşçı

Kendisi ile geçen sezonda ilgilenmiştik ama transferde başarı sağlayamamıştık.Daha öncede belirttiğim gibi G.Zan'ın yerine bir adam lazımdı orayada Serdar geldi.İşin aslı fazla pahalıya patladı ama yerli adam lazımdı ve parayı gömecek halimiz yok harcayacağız bastık parayı aldık Hala daha sağlam bütçemiz var devre arasında bir de yabancı stoper bombası patlatabiliriz.

Bunlarda Regenler

Bunlar formamızı giyecek çapta değil yok amaç bedavaya aldığımız bu adamları paraya çevirmek.Ama belli olmaz belki beni yanıltıp parlayabilirlerde

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yahu çok saçma.. Arda kim Fenerbahçe kim..? başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

arda fbye ölse gelmez ama oyunun saçmalığı naparsın başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Yahu çok saçma.. Arda kim Fenerbahçe kim..? başarılar.
    Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    arda fbye ölse gelmez ama oyunun saçmalığı naparsın başarılar
    Beyler polemik yaratmayın aldık işte Zaten alana kadar epeyce cebelleştik Gs karıştı aldık hikayesi yukarıda Yılda da 8 Trilyon kazanacak kim gelmez ki ?

Günü büyük derbi ile açıyoruz.

3.Hafta

Gs bize epeyce bir hırs yapmış maçı zor aldık iki takımın maç öncesi dizilişleri ise şu şekildeydi;

Biz macera olsun diye riskli taktiğimiz ile devam ediyoruz ve etkileyici sonuçlar almaya da devam ediyoruz bu zor maçın ardından sırada CL'de A.Madrid deplasmanı var.Maç öncesi takımda eksik bulunmuyordu ve maça enfes bir başlangıç yaptık...

CL Grup 1.Maç

Maça süper başladık adamlar şok oldu,stada bir sessizlik çöktü ve biz o sırada sahaya tamamen hükmediyorduk ki Atletico uyandı baktılar pabuc pahalı bu oyuna yapabilecekleri birşeyde yok peşpeşe önce Cardozo ardından Arda ve son olarak Marcelo'yu sakatladılar.Makine gibi çalışan sol tarafımızın tamamını ilk 45'te değiştirmiş olduk ama İspanya'dan 3 puan öle dönmeyi başardık.Bu maçta sakatlanan 3 oyuncumuzudan sadece Arda 2 hafta forma giyemeyecek.
    Last edited by iLkeRisT : 10.Haziran.2009 at 16:22

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

regenler ilerde iş yapar en azından yüksek bi paraya giderler,takımında o zaman olacak forvetlere bağlı.

Bence Kartal'dan geri çağır ve onlara antrenman programını uygula.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by magirus View Post
    regenler ilerde iş yapar en azından yüksek bi paraya giderler,takımında o zaman olacak forvetlere bağlı.

Bence Kartal'dan geri çağır ve onlara antrenman programını uygula.
    Valla baktım şimdi lige kaydetmemişler adamları dangalaklar şu an itibari ile geri çağırdım ve altyapıya sürdüm

4.Hafta

Aslında bu tip maçlarda bize direkt olarak 3 puanı yazmaları lazım çünkü rakipler bize karşı 3 puandan fazlasını kaybediyorlar Hakem oyuncularını sürekli uyardı ona rağmen 1 kırmızı çıktıki adamların tamamı sarı kart ile bitirdi maçı normal koşullarda yedikleri kırmızılar sayesine hükmen 3-0 ile giderlerdi içeriye.Biz de maçta sıkmadık fazla attık kafadan golu yattık

5.Hafta

TSL'de her zamanki gibi elimizi kolumuzu sallayarak bir maç daha alıyoruz ancak bizim için üzücü bir durum ortaya çıkıyor bu maçta sakatlanan Emre Güngör 2 aya sahalardan uzak kalacak CL'de Emre'nin yokluğu bize sıkıntı yaşatacaktır.

CL Grup 2.Maç

Kağıt üzerinde grubun en zayıf takımı olarak gözüken D.Moskova'yı Kadıköy'de ağırladık ama misafirperver davranmadık baştan sona hakim olduğumuz oyunda rahat bir galibiyet ile ikide iki yaptık.CL'de bir sonraki maçta evimizde Arsenal ile oynayacağız.

6.Hafta

Kadıköy'de bu seferki kurban Antep oluyor.Sahayı dar ettik.Zaten bu ekipten de böyle olması beklenir.

7.Hafta

TSL'de genelde yaptığımız gibi sonuca erken gidip yatış moduna geçiyoruz.

7.Hafta

Antalya karşısına tamamen yedeklerle çıktık ligde sadece 1 puanı olan Antalya bir mağlubiyet daha tattı.

Kadıköy'e konuk olacak sıradaki takım ise Arsenal müthiş bir maç bizleri bekliyor...
    Last edited by iLkeRisT : 10.Haziran.2009 at 19:29

kardeş emre güngör okadar iyi oynuormu bn gs de 1 sezon yedek fln oynatıom sora satıom

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arda naptın Ardaaa Fb ye gitmiş oyunun azizliğine bak
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
    kardeş emre güngör okadar iyi oynuormu bn gs de 1 sezon yedek fln oynatıom sora satıom
    Hocam ben çok memnunum Emre'den ilk kez aldım ve avrupa devleri peşinde sanırım 10-15 trilyona satarım satmak istesem.Geçen sezon ligde 31 maçta oynadı 2 gol atıp 3 asist yaptı ve av.rating'i 7.17.Bu sezonda ligde şu ana kadar 5 maç oynadı 1 gol atıp 1 kerede maçın adamı seçildi ve 7.20 av.rating ile oynuyor TSL'de oynayan herkese önerebileceğim bir oyuncu hatta hemen hemen her takımda elde bulundurmak faydalı olabilir.

İstatistik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Arda naptın Ardaaa Fb ye gitmiş oyunun azizliğine bak
    Oyunun değil Aziz başkanın azizliği o verdi parayı aldık bizde
    Last edited by iLkeRisT : 10.Haziran.2009 at 19:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar kariyere gösterilen ilgiden son derece memnun olup ilerlemeye devam ediyoruz

Daha önceden de belirttiğim gibi sırada evimizde Arsenal ile oynayacağımız CL maçı var.İşin aslı misafir pek misafirliğini bilmedi,aldı 3 puanı gitti.

CL Grup 3.Maç

ARSENAL'E DE BÖYLE KAYBETTİK

Zaten baskı yeme gibi bir alışkanlığımız yok allaha şükür ancak kaleyi tutturamassak yenilebilirdik bu maçta da onu başardık,sağlık olsun

8.Hafta

Derbi mücadelesinde İnönü Stadı'ndaydık.Çok keyifli bir maç oldu.Kazanacağımıza olan inancımız maç boyunca tamdı ve Arda son sözü söyledi.Helal olsun aldığın para serimiz devam ediyor.

FTK Grup 1.Maç

Kupada evimizde G.Birliği'ni ağırladık.Sezon içinde fazla forma şansı bulma ihtimali olmayan oyunculardan kurulu bir 11 ile çıktığımız karşılaşmada ezici futbolumuz ile rahat bir galibiyet aldık.

Goller: Mehmet Ekici (21) - Mehmet Yıldız (36) - Semih Şentürk (pen.61) / Ergün Teber (70)

9.Hafta

Ligi ve kupayı oldukça düşük tempoda oynuyoruz geniş kadromuzda herkesi hazır olması için sürekli rotasyona gidiyorum CL'de ise 11'imiz sabit.Bu maçta ligin yeni ekibi deplasmanda karşı karşıyaydık...

Ardı ardına 2 maçtaki rahat temponun ardından sırada Londra'da Arsenal ile karşılaşacağımız maç vardı.Oyuncularımızı fazlasıyla dinlendirmiştik ve bu maça herşeyimiz ile hazırdık hedefimiz Arsenal karşısında galibiyete ulaşmaktı ve bunu maçın hemen başında gösterdik.

Ama artık FM'nin adaletimi desem ne desem bilmiyorum Arsenal 2 tuhaf golle 1 puanı kurtardı.Avrupa'da bir sonraki maç ilk maçta İspanya'da devirdiğimiz A.Madrid.Bu maçtan alacağımız 1 puan bizi gruptan çıkartacak ama hedef tabi ki galibiyet.

10.Hafta

Lige döndüğümüzde rakip kadrosunu A.Makukula ile takviye eden Kayseri idi.Makukula bu haftaya kadar 6 gol atmıştı basın bunun karşısında ne yapacağımızı sordu cevap açık ve netti."Kalemizi görebilirse belki atar ama onların ne atacaklarını ne kadar yiyeceklerini düşünmeleri gerekiyor."

Kayseri'ye de bir kırmızı çıktı zaten bize karşı 5 sarı karttan aşağıya maçı tamamlayan rakip yok.

FTK Grup 2.Maç

Goller: Mehmet Yıldız ( 1 ) - C.Kazim (59)

CL Grup 5. Maç

Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadelesini kendi adımıza bitirme maçıydı 1 puan bize yetiyordu ama rakibe yine acımadık.Agüero ile biraz tehlikeli oldular ancak kalemizie yaklaşamadılar ve gruptan çıkan ikinci takım biz olduk.Geçen sene ilk eleme turunda Liverpool'u çekmiştik inş. bu sene biraz daha rahat bir kura gelir.

Last edited by iLkeRisT : 11.Haziran.2009 at 19:08

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlker güzel gidiyoruz. Ben de en yakın zamanda bi Fenerbahce kariyeri acmak istiyorum.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    İlker güzel gidiyoruz. Ben de en yakın zamanda bi Fenerbahce kariyeri acmak istiyorum.
    TSL baymaya başladı rakip yok dünyanın zirvesine çıkana kadar devam edeceğim.Sende aç takip edelim bekliyorum sezon sonu TSL revaçta

Bu arada ligde olup bitenlerle ilgili ufak bir kaç bilgi vereyim.

Delgado ve Bobo Bjk'den ayrılıp daha büyük kluplerde forma giymek istediklerini açıkladılar.Bunun üzerine Bjk yönetimi Delgado'yu bize 9.75 trilyon karşılığında önerdiler bizde tabii ki reddettik.Bjk oldukça karıştı en son baktığımda ligde 9.sırada bulunuyorlardı.Biz de de transfer söylentileri devam ediyor Juve Gignac için kapımızı çalmaya hazırlanıyormuş İtalyan ve Türk basını böyle söylüyor.Bize henüz resmi bir teklif gelmedi.

Sezon sonu için Umut Bulut ile anlaştık.1 sezon kiralık oynatırız Sİvas'ta veya İBB'de ardından iyi paraya satarız.

Lige dönelim;

Ardarda Ankaraspor ve Karşıyaka ile karşılaştık gençlerle çıktığımız iki maçta gollu geçti hanemize 6 puan daha yazdırdık.

Puan durumunu koyalım. maç eksikliğimizle en yakın takipçimiz ve kardeş klubumuz olan Sivasspor'un 6 puan önünde lideriz.Bu arada Sivas - İBB ve Karşıyaka benim pilot takımlarım.Devre arasında Sivas ve Karşıyaka'ya kiralık göndereceğim iyi oyuncular olacak bakalım ne kadar kullanabilecekler.

Last edited by iLkeRisT : 11.Haziran.2009 at 19:24

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

13 te13 gidiyorsun. Bu sene sampiyonuz zaten Bende Ardaya denemk için 100 milyon euro vermiştim. Gelmez diyordum. 4 milyon euro gibi bişey önerdim. kabul etti. sonra anlastım 16 milyon euroya falan ama bu sefer de kendisi gelmedi
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    13 te13 gidiyorsun. Bu sene sampiyonuz zaten Bende Ardaya denemk için 100 milyon euro vermiştim. Gelmez diyordum. 4 milyon euro gibi bişey önerdim. kabul etti. sonra anlastım 16 milyon euroya falan ama bu sefer de kendisi gelmedi
    Bende de Gs'yi karıştırdı tekliften sonrada ancak öyle alabildim.Sırada Barış Özbek var onu da almayı düşünüyorum daha tam kararı veremedim

Lige devam ediyoruz.

14.Hafta

Gol: Gignac (90+2)

CL Grup 6.Maç

Maç öncesinde zaten gruptan çıkmayı garantilemiştik yedek ağırlıklı kadromuz ile iyi futbol oynadık Kerzhakov bulduğu 2 pozisyonda da kaleciyi geçerek golleri buldu yenilmedik bu benim için yeterli.

CL'de rakibimizde belli oldu birinci eleme turunda İtalyan devi Juventus ile oynayacağız yani Alex Juve forması ile Kadıköy'e geri dönecek.

Ligde de galibiyet serimiz devam ediyor 15-16 ve 17.hafta maçları şu şekilde sonuçlandı;

Bu maçlarında ardından ligin ilk yarısını 17'de 17 yaparak tamamladık.Bu işin içine FTK maçlarınıda katarsak 19'da 19,süper kupa finali ile de 20'de 20 yaparak müthiş bir seri yakalıyoruz.Tabi geçen sezonu namağlup şampiyon bitirdiğimizide unutmuyoruz.Ligde ilk yarının ardından genel bilgileri verelim artık.

Puan Tablosu

Ankaragücü'nün performansı oldukça etkileyici,Sivas ise geçen sezondan beri arkamızdan geliyor

Oyuncu İstatistikleri

Geçen sezon olduğu gibi oyuncularımız ligin en iyileri.

Takım Durumu

Bazı oyuncularımız haklı olarak az forma bulmaktan dolayı üzgün bu sebepten dolayı daha önceden belirttiğim gibi bazılarını kiralık olarak göndereceğim.

İlerlemeye devam ediyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Gerçekten mükemmel bi kadro kurmuşsun.Başlıktaki gibi fantastik olmuş.Bende şuan FB ile oynuyorum.Sportif olarak pek fark yok aramızda ama takım kalitesi dersen samimi olmam gerekirse 1 gömlek üstünsünVeloso-Serdar-Arda kadromda görmek istediğim oyuncular.Cardozo yuda almayı düşünüyordum ama herkez cardozo cardozo die ortalıkta dolaşıyo, revaçta oyuncuyu oynatmayı sevmemPogrebnyak'ı almayı düşünüyorum sezon sonu ileriye.Bu Güizadan cacık olmazYanlız edu-lugano-deivid özellikle alexden o kadar para kazanman inan tuhafıma gitti.Yani bunca senedir oynuyoruz bu oyunu, ya biz transfer politikasını bilmioruz yada sen epey yutmuşsun.Yanlış anlama lütfen ama o kadar paralara gitmeleri bana pek inandırıcı gelmiyo.Heleki sakat deividinTakipçinim, ŞL kupasını olmadı bi UEFA yı Türkiye'ye getirmeni bekliyoruz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    Gerçekten mükemmel bi kadro kurmuşsun.Başlıktaki gibi fantastik olmuş.Bende şuan FB ile oynuyorum.Sportif olarak pek fark yok aramızda ama takım kalitesi dersen samimi olmam gerekirse 1 gömlek üstünsünVeloso-Serdar-Arda kadromda görmek istediğim oyuncular.Cardozo yuda almayı düşünüyordum ama herkez cardozo cardozo die ortalıkta dolaşıyo, revaçta oyuncuyu oynatmayı sevmemPogrebnyak'ı almayı düşünüyorum sezon sonu ileriye.Bu Güizadan cacık olmazYanlız edu-lugano-deivid özellikle alexden o kadar para kazanman inan tuhafıma gitti.Yani bunca senedir oynuyoruz bu oyunu, ya biz transfer politikasını bilmioruz yada sen epey yutmuşsun.Yanlış anlama lütfen ama o kadar paralara gitmeleri bana pek inandırıcı gelmiyo.Heleki sakat deividinTakipçinim, ŞL kupasını olmadı bi UEFA yı Türkiye'ye getirmeni bekliyoruz...
    Hocam yukarıdaki mesajlardan birinde daha belirtmiştim.Şimdi oyunda transfer manyağı M.City var Lugano'yu direk satışa koyup 30trilyona kluplere önerin City direk olarak atlıyor.Edu'yu da 18-20 trilyona önerin çok klup atlıo.Deivid ile başlar başlamaz sözleşme uzatın antrenman programı verin sonra yollayın U-20'ye yatsın belki her zaman satılmaz o paraya bilmiyorum ama önerdim 18'den Shakhtar atladı onada Guiza'yı ise ucuza verdim heralde oyunun versiyonu 9.1.0 dediklerimi bir yapın görün denemesi bedava.Pogrebnyak'a gelince biraz ilginç bir adam Cardozo bence daha iyi bir golcu ya da gelişmesini de beklerim diyorsa Foti'yi de alabilirsin.Kupalarda ise CL'de rakip Juve,UEFA'yı almam zor çünkü oraya kalmaz bu takım bakalım devam ediyoruz,ara transferdeyiz.

Kupa mücadelesi ile devam ediyoruz.

FTK Grup 3.Maç

FTK Grup 4.Maç

Kupa maçların tamamını genç ve yedeklerin harmanladığımız bir kadro ile oynadık.

FTK C Grubu

4'te 4 yaparak gruptaki işimizi bitiriyoruz,sırada ezeli rakibimiz Galatasaray var Türkiye sınırları içinde bize rakip olabilecek bir takım yok şu anda bu sene kupaları toplayacağız formumuz çok iyi bakalım Gs karşısında neler olacak?

Evet arkadaşlar devam ediyoruz...

FTK Çeyrek Final 1.Maç

FTK Çeyrek Final 2.Maç

İki maçtada sahada iyi futbol vardı derbi tadını aldık yani Gs yavaş yavaş altyapıdaki oyuncularını A Takıma monte etmeye başlamış.Gelecek sezonlarda zorlayabileceklermi acaba bizi ?

Bjk Delgado 9.75 Trilyona B.Leverkusen'e sattı.Bizde kadroda fazla şans bulamayan G.Vederson,U.Boral,Y.Çakmak,Gürhan Gürsoy ve Kerim Zengin'i ligin dibine demir atmış olan pilot takımımız Karşıyaka'ya kiralık gönderdik.Kadromuza oyuncu katmadık.Barca'lı Henrique için uğraştık ama o da Sevilla'yı tercih etti bu tercihine işin aslı şaşırdım ama yapacak birşey yok.

Artık gözler lige çevrildi.Ligin ikinci yarısındaki ilk maçımızı evimizde Sivasspor ile oynadık.

18.Hafta

Cardozo-Gignac ikilisinin ileri uçtaki uyumlarını izlemek müthiş keyifli biri indiriyor biri koşuyor,verkaçlar falan gerçekten müthiş oldu.Oyuna başlarken kafamda ikisini ileri uca koymak vardı ama gerçekleştirebileceğimden çokta emin değildim.Ama oldu hemde harika oldu

19.Hafta

Avni Aker cehennem olmaktan çıkmış oyun parkına dönmüş güle oynaya galibiyeti aldık maçtan önce bize taş atan Ersun hocaya kapak olsun.

Bu yüksek performansın sırlarından biri de yüksek takım uyumu tabi ki...

Yönetim her ay bir oyuncudan memnuniyetsizliğini dile getiriyor anlamadım ben bu adamları.
    Last edited by iLkeRisT : 12.Haziran.2009 at 17:27

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

20.Hafta

Rahat bir maç daha sonuçlanıyor,şimdi ardarda Gs veJuve ile oynayacağız.

21.Hafta

Domine ettiğimiz oyunda sezonun ilk puan kaybını yaşadık,nasıl oldu bende anlamadım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İlker açıkçası üslubunu hiç beğenmedim. Önce dedik Arda'nın ne işi var FB'de diye, ki çok saçma. Ölse gitmez Arda. Sen bana polemik yaratma dedin. Bence bu oyunun son derece saçmalığıdır ve polemik yaratılacak bir durumdur. Ardından regenlerinin kaydedilmediğini söylemişsin ve adamlara dangalak demişsin hiç ama hiç hoşuma gitmedi üslubun. Şimdi dersin beğenmiyorsan takip etme diye ama ben söyleyeyim dedim, belki başka hoşuna gitmeyen de vardır.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri