FM09'un miladının yavaş yavaş dolmaya başladığı şu günlerde boş boş otururken dedim bir de Fenerbahçe ile bir kariyer yapayım bu seride bir de kendi takımımızın tadına bakalım artık.Ardından başkanımızın dünya klubu olma hedefi doğrultusunda takımımızın başına geçerek bu hedefe göre transfere giriştik.
Benim en başta kariyeri paylaşma gibi bir amacım yoktu ancak takım o kadar harika oldu ki bunun görülmesi lazım.Kariyerde ilk sezondayım ve oldukça ilerledim transferleri ve su ana kadar oynadığımız karşılaşmalardan dikkat çekici olanları ekleyeceğim,ardında tabi ki devam.
Harika bir transfer dönemi geçirdik tabiki bu kadar kalabalık bir gelen/giden tablosunun bize uzun vadede getirisi kadar kısa vadede götürüsüde olacaktı,uyum sorunu yaşamak gibi.Oyuncular ligin başında biraz sıkıntı yaşasalarda ikinci yarısında iyi açıldılar.Değinmek istediğim iki isim var Mosquera ve Cacares.Edu ve Lugano gideceği için bu ikisini önce kiraladım işi sağlama almak için ardından gerekli transferleri yapınca ikisinide 1 kere bile sahaya çıkarmadan geri gönderdim.Aslında bazen keşke göndermeseymişim dediğim oldu CL maçlarında ama olan olmuştu artık.Mehmet Ekici ve Sinan Bolat'ı da önce kiraladım para kalırsa alırım bonservislerini dedim.Mehmet'inkini hemen aldım Sinan'ın ise sene sonunda biten kontratı sayesine ocak ayında sözleşme imzaladık.O da artık bizim.
Sezon boyunca kullandığımız diziliş bu şekildeydi.Oyunu başarıdan çok eğlenmek ve yeni birşeyler bulabilecekmiyiz bakalım gibisine açtığım için bu uçuk takıma böyle uçuk bir diziliş belirledim sanırım oyuncu kalitesi sebebi ile de iyi verim aldık.İleride ki 4'lünün solunda ocak ayına kadar Alex oynadı.Ardından da Gignac o bölgede devam ediyor.Guiza'yı sene sonunda yollayacağım piyasa yapması için ki bunun için gol atması gerekiyor orta ikilide kullanıyorum o yüzden Gignac bu sezonu ağırlıklı olarak solda geçirecek.İyi de oynuyor ayrı mesele.
Bir sonraki mesajda ise takımın şu anki durumu hakkında bilgi vereceğim ve şu ana kadar oynamış olduğumuz maçlardan birkaç ss ekleyeceğim.Bu arada sizlerden de bu takımın neler başarabileceği hakkında tahminler ve yorumlar bekliyorum.