UEFA AVRUPA LİGİ 3. ÖNELEME 1. MAÇ
Müsabaka: MACCABI NETANYA - GALATASARAY
Hakem: NIKOLAY IVANOV
Tarih: 30.07.2009 19:30
Yer: Bloomfield Stadium
UEFA AVRUPA LİGİ 3. ÖNELEME 1. MAÇ
Müsabaka: MACCABI NETANYA - GALATASARAY
Hakem: NIKOLAY IVANOV
Tarih: 30.07.2009 19:30
Yer: Bloomfield Stadium
tobol maçı gibi olabilir aynı. ama her türlü en kötü asy de alacağız turu..
Galatasarayın Dikkat Etmesi Lazım İsraildeki Maç Zor Geçer Ama ASYde Galatasaray Turu Rahat Alır
Okuduğum bi kaç habere göre Leo Franco kalede bulumacakmış,Kewell ve Linderoth'a görev vermeyi düşünüyormuş teknik patronumuz.. Ama Keita konusunda kararsızmış, 2.yarıda oynatabilirmiş..
İsrail takımını deplasmanda yenmek gibi güzel bir keyif olamaz. Galatasaray bu tarz takımlara karşı sıkıntı yaşıyor ama; as kadrodan üç dört oyuncu ile maça başlarsa iyi bir skor elde eder.
Kendi liglerinde Tel-Aviv ekiplerinin gölgesinde kalan bir takım,Galatasaray'ın rakibi bile olamaz.Şöyle bir 2-3 farklı skorla kazanmak çok güzel olur.
Bence artık as kadroyla oynamanın zamanı geldi. Fark atmanında.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
--------------Leo---------------
Uğur -- Gökhan -- Servet -- Hakan
----Barış(Ayhan-Tobi)--Mustafa---
-------------Arda----------------
----Keita---------------Kewell----
-------------Baros---------------
Böyle bi ilk 11 bekliyorum. Dikkatli olmalıyız. İlk 15 dakika oyunun kontrolünü alırsak avantajlı skor ile döneriz. Tobol deplasmanındaki gibi ilk dakikalarda bir sürpriz gol yersek sıkıntılı anlar yaşayabiliriz. Ben galibiyet ile dönecegimizi düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.
Galatasaray'a rakip olamaz.
Tobol içinde öyle diyorduk.. Deplasmanda zorladılar bizi..
tobol maçlarından sonra daha hazır bir galatasaray bekliyorum iki maçıda 1 yada 2 farkla kazanır...
maçı hangi kanal veriyor?
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Normal TV kanallarının vermesini umut ediyoruz![]()
Dün akşam Sivas üzdü. Yarın akşam iki takımımızla gülelim. Güzel skordan ziyade güzel oyun bekliyorum Galatasaray ve Fenerbahçe'den. Şöyle gözlerimizin pasını bir silsinler...
Başarılar yürekten...
maçı sadece futbol smart mı veriyor ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aynı anda cevap gelmiş![]()
Last edited by King_91 : 29.Temmuz.2009 at 17:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Allah yardımcımız olsun ama öyle fakrlı skor beklemiyorum Kapasitemizin %20 sini bile oynarsak rahat alırızı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İlk maç beraberlik, 2. maç GS..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maçı TRT vericek diye duydum.D Smart kendi evimizdeki maçları veriyor.Ama biz deplasmandayız..Maça gelirsek maçı kazanıcağımızı ümit ediyorum.Yedeklerle çıkmayı bırakıp tam kadro çıkarsak zorlanmadan kazanırız.
İlk maç Ali Sami Yen'de diye biliyordum ama...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok deplasmandaymıs ama herkes ilk mac Sami Yen'de diyordu deplasmandaysa yayın hakkı d-smart'ta olmayabiliyor muhtemelem ntv yada ntvspor olmadı trt de izleriz.
Last edited by Alicanfmfan : 29.Temmuz.2009 at 19:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
NETANYA KAYNIYOR! GALATASARAY KARŞISINA GENÇ TAKVİYELİ KADRO İLE ÇIKACAKLAR
Parasal sorunlar nedeniyle birçok yıldız oyuncusunu ezeli rakiplerine kaptıran Netanya’nın, İsrail basınına göre Galatasaray karşısında tur şansı bulunmuyor.. İsrail ekibi, maddi sıkıntı nedeniyle takviye yapamadı, Cim Bom´un karşısına genç takviyeli takımla çıkacak. İŞTE DETAYLAR..
Geçen sezonki ilk 11´inden 7 futbolcusunu kaybeden İsrail ekibi, maddi sıkıntı nedeniyle takviye yapamadı, Cim Bom´un karşısına genç takviyeli takımla çıkacak.
Fanatik'in haberine göre, Kadrosundaki yıldızları kaybeden kulüp, maddi sıkıntılarla boğuşuyor, sponsor bulmakta zorlanıyor. Alman spor adamı Daniel Jammer’in kulübü satın almasıyla büyük bir çıkış bekleyen Netanya taraftarları, teknik direktör Lothar Mattheaus’la istenen sonuçları yakalamayınca büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Bu nedenle Jammer, Alman teknik adamın görevine son vermiş, yardımcısı tecrübesiz Mati Azaria’yı takımın başına getirmişti...
İşte kaybettikleri yıldızlar...
Parasal sorunlar nedeniyle birçok yıldız oyuncusunu ezeli rakiplerine kaptıran Netanya’nın, İsrail basınına göre Galatasaray karşısında tur şansı bulunmuyor. Netanya, kalecisi aynı zamanda da kaptanı Liran Strauber’i Maccabi Tel Aviv’e sattı. Defansın sigortası Zeer Haimoviç ise Rus Grozny ile anlaştı. Genç yetenek Dedi Ben Dayan da Hapoel’e gitti. Geleceğin golcüsü olarak gösterilen Etey Shechter, Kosta Rikalı Luis Marin ve Güney Afrikalı oyuncular Siyabonqa Nkosi ile Bevan Fransman gönderildi, yerine takviye yapılmadı. Netanya, Galatasaray karşısında genç takımdan aldığı futbolcularla mücadele edecek.
Kaynak: Turkspor.net
Screw you guys, I'm goin' home
GS fark atar bence.
Takımımız İsrail'de
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda İsrail ekibi Maccabi Netanya ile eşleşen takımımız, rakibiyle deplasmanda oynayacağı ilk maç için bugün sabah özel bir uçakla Tel Aviv'e doğru gitti. Kafilemizi, Tel Aviv Ben Gorion Havalimanı'nda Tel Aviv Konsolosluğu Geçici Maslahatgüzarı Mehmet Kemal Bozay karşıladı. Takımımız daha sonra otele hareket etti.
Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard bu akşam saat 19.15'te basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılılar saat 19.30'da antrenmana çıkacak.
İsrail'e giden kafilemizde 20 futbolcumuz bulunuyor:
Leo Franco
Orkun Usak
Aykut Erçetin
Sabri Sarıoğlu
Uğur Uçar
Gökhan Zan
Emre Güngör
Servet Çetin
Alpaslan Erdem
Hakan Balta
Barış Özbek
Ayhan Akman
Mustafa Sarp
Abdul Kader Keita
Yaser Yıldız
Harry Kewell
Arda Turan
Milan Baros
Shabani Nonda
Aydın Yılmaz
Yarın oynanacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Nikolay Ivanov yönetecek. Ivanov'un yardımcılıklarını Nikolai Golubev ve Mikhail Erovenko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakem ise Sergey Karasev olacak. Karşılaşma 19:40'da başlayacak.
kaynak:galatasaray.org
--------------------------------
Linderoth kafilede bile yok yine sakatmış sanırım
Leo Franco ve Abdul Kader Keita oynuyo o zaman gittiğine göre?
Bu Linderoth da bi sezon sakatlanmasın be kardeşim.. Sakatlanmayı geçtim yarım sezon oynasın bari.
As kadroyla çıkarsak rahat kazanacağımız bir maç olur..
Last edited by ForCimbom : 30.Temmuz.2009 at 01:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eski D-Smart üyeleri bu maçı ve Fenerbahçe maçını 102. kanaldan izleyebilecekler. En azından telefonda öyle söylendi. "Eski müşterimizseniz 102. kanaldan (loca2 vardı sanırım) izleyebilirsiniz" dediler.
Biz izleyebileceğiz demek ki de Galatasaray maçını izleyemeyeceğiz sanırım Euro Futbol kanalı paralı işte D-Smart farkı![]()