1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: San Marino ve Takımları

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Question San Marino ve Takımları

Arkadaşlar demin futbol mundiali izliyordumda SanMarino takımını gösteriyordu.Takımın adı Tre Fior.FM'de bu takımı alabiliyormuyuz FM'de.Yani San Marino takımlarını alabiliyormuyuz.Sanki Seri C'de bir takımı vardı ama oyunu açıp bakmadım.Veya böyle küçük takımları olan lig biliyomusunuz.Bu dediğim takım Şampiyonlar Ligi mi UEFA mı ikisinden birindede ön eleme oynuyo.

San Marino ligi yok oyunda. İtalya alt liginde oynayan san marino takımı var ama. Senin dediğin programı ben de izlemiştim. Kulübün direktörü aynı zamanda polisti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Aynen öyle .Bende belki oyunda vardır dedim ama bakalım artık Seri C'de var galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Serie Cde adı San Marino olan bir takım var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oyun içinde San Marino ligi yok ama gerçekte bir San Marino ligi var. Bu lig kurulmadan önce de bahsi geçen San Marino adlı takım İtalya Lig Sisteminde mücadele etmeye başladı.

Tre Fiori, gerçekteki ligin şampiyonu oldu ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansına sahip oldu. Oyunda bu takım da mevcuttu sanırım, hatta diğer takımlar da mevcuttu. Bu takımları Serie C2'ye ekleyebilirsiniz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Oyun içinde San Marino ligi yok ama gerçekte bir San Marino ligi var. Bu lig kurulmadan önce de bahsi geçen
    Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    San Marino adlı takım İtalya Lig Sisteminde mücadele etmeye başladı.

Tre Fiori, gerçekteki ligin şampiyonu oldu ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansına sahip oldu. Oyunda bu takım da mevcuttu sanırım, hatta diğer takımlar da mevcuttu. Bu takımları Serie C2'ye ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler.Editörden Tre Fiori'yi eklemeyi deneyeyim ben.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by BaFraLı : 22.Temmuz.2009 at 00:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

San Marino takımları İtalya Liginde mücadele ediyor, Lihcestian takımları İsveç Liginde mücadele ediyor. Bu tarz ülkelerin hem nüfusları olmadığından hemde profesyönel lig kuracak bühtçeleri olmadığı için başka ülkelerin liglerinde mücadele ediyorlar. Bu nedenle İtalya Seria C yi alırsan yönetebilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tamam Batuhan abi bilmiyodum ben bunları teşekkürler .

Mesaj Yetkileri