1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Kullanıcı Adları Hakkında

TuNdRaLoWeR Misafir

Default Kullanıcı Adları Hakkında

Öncelikle merhabalar, kolay gelsin herkese.

Yaklaşık 3 yıldır Turksportal üyesiyim.3 yıl önce gördüğüm bir yamayı indirmek için üye olmuştum ve o zamanlar tabii sallama adlar koyuyordum sırf yama olduğu için.Zamanın da "erenbaba" gibi gerçekten çocuksu bir kullanıcı adı koymuşum.

Ve uzun süredir yöneticilerden rica ediyordum kullanıcı adı değişikliğini ve bu konuda sizlere bir önerim olacaktı.

Bir başlık açsanız ve kullanıcıların sadece yılda 1 kez değiştirme hakkı olsa? Bunu bir düşünmenizi rica ediyorum sizlerden.

Konuya olan ilginizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum, kolay gelsin herkese.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Valla bu konu hakkında daha önce açıklama oldu.. Kullanıcı adı değişikli olmayacak diye..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İlk başta insanlar sadece dosya indirmek için üye oluyorlar ve genelde saçma nick oluyor sonrada forumda aktif olunca bu saçma nicki istememeleri normal.

Bence sadece 1 kereye mahsus böle bir hak verilse iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

193bin üye var 5bini aktif olsa facia olur yöneticiler için

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Valla bu konu hakkında daha önce açıklama oldu.. Kullanıcı adı değişikli olmayacak diye..
    Biliyorum zaten mesajımda yazıyor daha önce rica etmiştim diye ama bu kez öneri olarak sundum konuyu.Yıllık 1 kereliğe mahsus değiştirilebilir diye düşünüyorum, karar tabii TSİ yönetiminin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Üyeler: 193.836 bu kadar üye var Turksportal.Net bünyesinde. Bunların en az 1000 tanesini sürekli giriş yapan üye olarak düşünürsen bunların %25'i bile nick değişikliği istese tek tek bu isimleri elle girmek çok uzun zaman alacaktır. Yöneticilerde haklı olarak bu istekleri geri çeviriyolar.

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Üyeler: 193.836 bu kadar üye var Turksportal.Net bünyesinde. Bunların en az 1000 tanesini sürekli giriş yapan üye olarak düşünürsen bunların %25'i bile nick değişikliği istese tek tek bu isimleri elle girmek çok uzun zaman alacaktır. Yöneticilerde haklı olarak bu istekleri geri çeviriyolar.
    Daha önce bu denli büyük bir sitede yöneticilik yaptığım için neler olabileceğini tahmin ediyorum ancak her saniye nick değişikliği isteyen olmaz heralde.Olsa da yılda 1 hak olacağı için kimse zorlanmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sen konuşma bence İsmail abi. Kulüp üyesisin nickini değiştirirsin istediğin zaman. Bu insanlar mağdur burda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok yığılmanın ve forumda yapılacak yığınla işin olmadığı zamanlarda bu tür isteklerinizi değerlendirip kullanıcı adı değişikliği yapıyorlar.

Fakat yılda bir kereliğine değil, sadece bir kereliğine. Yani ben değiştirdim bir daha değiştireyim olayı olmuyor.

Daha musait bir zamanlarında talebinizi yerine getirirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Daha önce bu denli büyük bir sitede yöneticilik yaptığım için neler olabileceğini tahmin ediyorum ancak her saniye nick değişikliği isteyen olmaz heralde.Olsa da yılda 1 hak olacağı için kimse zorlanmaz diye düşünüyorum.
    Emin ol o kadar çok isteyen olacakki.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Gerekli şeyler söylenmiş ama ben yine yazayım. Keşke bütün istediklerinizi gerçekleştirebilsek ve forum istediğiniz hali alsa. Bunu biz de istiyoruz ama bazı şeyleri yapamıyoruz. Gıcıklığına değil yani. Mesela bu nick değişikliği konusunda da gelen talebe göre uğraşıcak kişinin 1 gününü buna harcaması gerekir. 4-5 saatten fazla sürer tek tek elle girilmesi. Bu yüzden ben herhangi bir yöneticimden bunu isteyemem. Ben de yapamam.

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Çok yığılmanın ve forumda yapılacak yığınla işin olmadığı zamanlarda bu tür isteklerinizi değerlendirip kullanıcı adı değişikliği yapıyorlar.

Fakat yılda bir kereliğine değil, sadece bir kereliğine. Yani ben değiştirdim bir daha değiştireyim olayı olmuyor.

Daha musait bir zamanlarında talebinizi yerine getirirler.
    Tabii fark etmez sadece 1 kereliğe mahsus değişiklik olsada olur benim için fark eden bir olay yok her dakika nick değiştirmeye yanaşan bir insan değilim zaten ancak belli bir itibar kazandıktan sonra popüler sitelerde de nickinin aynı olmasını istiyor insan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Edit yapamadım buton yoktu flood engelleyici vardır muhtemelen yazayım ben.

Anladım dediğinizi.Karar sizin tabii, teşekkürler o zaman ne diyelim
    Last edited by TuNdRaLoWeR : 29.Temmuz.2009 at 17:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar nick değiştirme olayında aman aman değiştirmeyelim gibi bir durumumuz söz konusu değil zaten ama belirli bir süredir gündemimizde değil ve şu anda da değil. Yani kullanıcı değişikliği yapılmayacak. Yukarıda bazı sayılar geçmiş bunların vereceği iş yükü vs.'de geçtim kim kimdir ona alışmak dahi aylar sürecek bir durum. Yönetimce nick değiştirmenin sıkıntısı yaratabileceği kanısındayız şimdi ve gündemimizde bulundurmuyoruz.

TuNdRaLoWeR Misafir

Anladım El Barto.

Tabii ki sizin takdiriniz.Artık olurda değişiklik konusu gündeme gelirse o zaman değiştirmek için başvururuz.erenbaba olarak idare edeceğiz artık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Niye yöneticiler değiştirsinki ? Herkesin 1 hakkı olsa , Panelden de değiştirebilse daha iyi olmazmı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tam bana göre iş aslında geceleri falan hep burdayım rahat rahat yaparım Nick değiştirme olayını bölüm bölüm yapsanız olur aslında.Mesela turnuvada son 8'e kalanlara bir hak tanınsa sonra başka bir şeyde hak tanınsa.Böylece ufak ufak nickler değiştirilmiş olur ve sonunda herkesin nicki değişmiş olur.

TuNdRaLoWeR Misafir

Bana her şekli uyar benim için hiç problem olmaz 1 kerelik hak tanınsa yeterlidir ama yönetim kabul etmedikten sonra konuşmamız nafile

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gönüllü yönetici arıyoruz Kullanıcı Adı değişikliği için
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Daha fazla uzamasın şu anda nick değişikliği yapılmayacaktır arkadaşlar.

Mesaj Yetkileri