1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Yeni bilgisayar aldım ve birşey sormak istiyorum

Default Yeni bilgisayar aldım ve birşey sormak istiyorum

Sistemi Amd X2 64 5200+2.70 ekran kartı ise 1gb ati redeon 4650 rem ise 2 gb acaba kaçtane ligi cok acarsam rahat oynayabilirim cok uzun soluklu kariyer oynıyacam ve sürekli kariyer acan biri degilim yani actımmı oyun hata verene kadar onunla devam ederim ben şöyle birşey yapmak istiyorum küçük takımlardan başlıyıp sonra büyül liglerdeki takımlara gitmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

8-9 u rahat rahat oynatır bence ama tabi seneler geçtikçe kasıntı miktarı lige bağlı artacak onuda unutma..

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    8-9 u rahat rahat oynatır bence ama tabi seneler geçtikçe kasıntı miktarı lige bağlı artacak onuda unutma..
    acaba italya ingiltere ispanya türkiye almanya liglerini sadece 1 liglerinimi acasım var ama küçük bir takımdan başkamak istiyorum türkiyenin sadece türkiyenin 2.liginim acim o zaman oyun hızında yavaşlama olurmu bir maçtan diger maça geçerken biraz hızlı olsun yeter eski pc de 1 maçtan diger maça geçene kadar 6 7 dk geçiyordu inşallah öyle olmaz

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

olmaz merak etme

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

benim pc 512 mb ekran kartı 1 gb ram 10 11 lig açıyorum sen 15 16 açarsın galiba

Mesaj Yetkileri