Oyun Database'si--->Offical 9.3.0 Update
Açılan Ligler--->
İngiltere Premier League
Fransa Ligue 1
Almanya Bundesliga
İspanya La Liga
İtalya Serie A
Türkiye: Bütün Ligler
Okudum,Kabul Ediyorum...
Oyun Database'si--->Offical 9.3.0 Update
Açılan Ligler--->
İngiltere Premier League
Fransa Ligue 1
Almanya Bundesliga
İspanya La Liga
İtalya Serie A
Türkiye: Bütün Ligler
Okudum,Kabul Ediyorum...
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Başarılar ..
başarılar dilerim
Başarılar dilerim.
Başarılar dilerim..
Güzel tercih olur İngiltereMilli takımlar da son zamanlarda çok moda yahu
![]()
Başarılar Nedim...
Çek Cumhuriyeti ile olan hazırlık maçımız için oluşturduğum kadro:
Hagreaves kızdı (!) galiba
Başarılar...
Herkese Teşekkürler Arkadaşlar...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Taktiğimiz:
Gary Neville'ı neden aldın ki takıma
başarılar uzun soluklu olur ins.
Bu kadro derinliğinde bakalım nasıl bir kadro oluşturacaksınİlginç seçim,başarılar.
Aslında bakarsak sağbek'te pek alternatif yok o yüzden de olabilir,hemde Neville tecrübeli bir oyuncu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sakatlıkları nedeniyle Gerrard ve Crouch'u kadrodan çıkartmak zorunda kaldım,yerlerine Owen Hagreaves ve Emile Heskey'i aldım...
Bir hazırlık maçı olduğu için çok fazla yorum yapamayacağım ama ileride daha iyi olacağız...
Takma Çek maçını zamanla daha iyi olur.
Çekler oyunu hakimi olmuş.ilerleyen zamanda bu kadron ile maça hükmetmelisin.Ayrıca aml ve amr oyuncuların çok iyi ona görede taktik deneyebilirsin.
Teşekkürler Ali daha iyi olmam dileğin için
Aslında başabaş gitti mücadele Emre,sadece topa sahip olma öyle gözüküyor...Taktiğimde de görüldüğü üzere MC oyuncularımın okları AML ve AMR'ye çıkartılmış Sol MC'de Gareth Barry'i Sağ MC'de Gerrard'ı oynatıyorum.
----------------------------------------------------------------------------------------
Aslında oyun olarak pek zorlandığım söylenemez fakat girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandıramadık,takımın oyunundan memnunum
İlk maçlar sonunda oluşan puan durumu bu şekilde,Andorra'yı farklı yenemediğimiz için rakiplerimizden averaj olarak gerideyiz.
Andorra'yı daha farklı yenmeliydin.Bu grupta seni Hırvatlar en çok zorlar.
Çok kötü başlamamışsın.Bir dünya kupası bekliyorum![]()
Başarılar Dilerim
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Önce Dünya Kupası'na gidelim,sıra kazanmayada gelecek Memocum
Evet en büyük rakibimiz Hırvatlar.
Teşekkürler Turğay Abi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biraz gecikmelide olsa,Andorra ve Hırvatistan maçları için oluşturduğum kadro...
Bizim çok daha etkili ve atak oynamamıza rağmen 75'te attıkları gol galibiyeti önledi,genel olarak oyundan memnunum...
İlk 2 Maç sonunda gruptaki puan durumu bu şekilde oluştu.
Ukraynaya bak sen.Artık gücünü göstermelisin.
![]()
Fena baslamamıssın. Sen bu gruptan lider cıkarsın![]()
TariboWest
Sağolasın Abi moral verdiğin için
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kazakistan maçı sonrasında sakatlıkları nedeniyle şu oyuncuları kadrodan çıkarmak zorunda kaldım: Owen,Rooney,Ledley King...
Yerlerine aldığım oyuncular: Crouch,Emile Heskey,Matthew Upson...
----------------------------------------------------------------------------------------
Gerrard'ın muhteşem performansıyla deplasmandan Galibiyet ile döndük
1 maç eksiği bulunan Ukrayna'nın 1 puan önünde olup,lideriz
iyi gidiyorsun iyi. Dediğim gibi lider cıkarsın![]()
TariboWest