Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Oyundaki Bir Bug

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Oyundaki Bir Bug

Arkadaşlar bu bug'ı az evvel keşfettim ve 3 maçta da denedim. Olay şu, eğer taktik ekranında maç sırasında uzun süre beklerseniz gol oluyor. Şöyle ki, az önce Numancia-Real Madrid maçını oynuyorum, taktik değişiklik yaparken 2-0 önde olduğum maç 3-2ye geldi ve kaybettim. Maç sırasında 3 defa taktik ekrana girme durumunda kaldım ve uzun değişiklikler yapmam gerekti ve golleri de o sırada yedim. Ama nedense o sırada ben atak yapamıyorum. Bu bir bug mıdır değil midir size sorayım dedim ama bence bir bug ve düzeltilmesi gerekiyor...

Benimde başıma geliyor o maç devam ederken taktik ayarlamaya çalışırsan gol yiyorsun.Ben bu yüzden hep oyunu durdurup taktiklerimi ayarlıyorum.Garip bişey belkide bug değil hurafedir

Aynı golleri bende yiyodum,oyunu durdurup taktiğe giriyorum bende. yoksa gerçekten öyle bi dengesizlik var

Herkesin başına geldiğine göre böyle bir bug var.Ben uzun süre taktik de kalmadığım için hiç yaşamadım.Deneyeceğim bende bu olayı...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oyunun her tarafı bug şaşırmamak lazım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

bi taktik ekranı açık maç denicem bakalım ne olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Dogrudur banada çok oluyordu..Bug oldugunu hiç düşünmedim nedense ama artık taktikle ugraşırken bende durduruyorum oyunu işimi gördükten sonra tekrar oynatıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bende de sonradan kazanılmış bir alışkanlık oldu maçı durdurup taktiğe giriyorum durdurmadan yaparsam gol yiyeceğim düşüncesiyle.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bende farkettim

Bencede bug. Napoli ile Juventus karşısında 3-0 öndeydim.Ta ki 87.dakikaya kadar. Taktik ekranına girdim. 89. ve 93 Dakikalar'da kalecileri Buffon outtan gol attı. 96'da İbrahimovic(Juventus ransfer etmişti.)Altı pastan kafa golü attı. Ben hala taktik ekranındaydım. Maç için +2 vermişlerde fakat maç 102.dakikada bitti. Ben o hakemi yaratan editörün....(Neyse,anladın sen onu) 100. Dakikada yine İbrahimovic ama bu sefer gol penaltıdan. 3-0 öndeyken deplasmanda 4-3 yenildim. Öncelikle şuan bahsettiğimiz bug var. İkincisi şu kaleciden gol yeme saçmalığı olabilir çünkü 2 maçtan birinde bir kaleciden gol yiyiyorum. Ve son olarakta +2 yerine +12 saçmalığıda nedir??? Umarım bu saçmalıklar FM 2010 da düzeltilir.
    Saygılarımla....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Arkadaşlar bu bug'ı az evvel keşfettim ve 3 maçta da denedim. Olay şu, eğer taktik ekranında maç sırasında uzun süre beklerseniz gol oluyor. Şöyle ki, az önce Numancia-Real Madrid maçını oynuyorum, taktik değişiklik yaparken 2-0 önde olduğum maç 3-2ye geldi ve kaybettim. Maç sırasında 3 defa taktik ekrana girme durumunda kaldım ve uzun değişiklikler yapmam gerekti ve golleri de o sırada yedim. Ama nedense o sırada ben atak yapamıyorum. Bu bir bug mıdır değil midir size sorayım dedim ama bence bir bug ve düzeltilmesi gerekiyor...
    Evet çok doğru. Bende hep uğursuz olduğunu düşünürdüm Oyunu durduruyorum öyle değiştiriyorum.

Ama bunun şöyle bir mantıklı açıklaması olabilir :

Biz kenarda değişiklik yaparken sahadaki oyuncuların dikkati dağılıyor ve gol yiyorlar

Anti bug unu bulursak çok güzel olur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ben hiç farketmedim

kesinlikle.. ama bende daha çok bnm takım gol atıypr pek gol yemiyor o yüzden iişimee gelen bişi pek şikayetm yok

Durdurup girmek en mantıklısı bence ben öyle yapıyorum ..

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Taktikta fazla kalmadığım için hiç farketmedim ama deniycem

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aynı sorun bende de oluyor...ayrıca ilk yarısı 2-0 biten maçlar çoğunlukla 2-2 bitiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sırf bu yüzden taktiğe girince oyunu durduruyorum.Bu sorunu bende geçen sene keşfettim
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Oyunun her tarafı bug şaşırmamak lazım
    Abi yanılmışın bu konuda oyunun her tarafı bi bug değil bizim oynadığımız direk bug'un kendisi bug'un içinde oyun var bence
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Taktik ekranında uzun süre kalmak için baştan aşağı taktik değiştirmek gerekiyor. Oyuncularınız yorulduğu bir maçta kalkıpta taktiği baştan aşağı değiştirirseniz oyuncular taktiğe uymakta sorun yaşar. Maçın dengesi bozulur ve kaçınılmaz son gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

ÇÖzüm basit durdurup taktik değiştirceksin. Yoksa gol yiyosun. Bi maç olmazsa diğer maç yiyosun.
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

O kadar karsilasan arkadas var ama nedense ben hic karsilasmadim. Simdiye kadar ya 1 defa yada 2 defa yemisimdir ama o kadarida olsun. Sonucta olmadigi zamanda bu defa neden olmuyor diye bug arariz

Nesil
    2004
    Yer
    Bosna Hersek

bu bug sadece 2009'a özgü değil, bilmiyorum farketmişmiydiniz ama ben 2008de de aynı şekilde birçok gol yemiştim, sonra ben de sizler gibi durdurarak ayarları yapmaya başlamıştım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah 2010'da düzeltirler.

Yahu bende diyorum bu puyol neden bu kadar kötü oynuyor diye. taktik ekranında uzun süre durduğum iki maçta puyol kendi kalesine tam 3 gol attı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben hiç bu sorunla karşılaşmadım, çok ilginç.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bende 2008 dehepböyle gol atıyordum

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Ben de böle çok gol yedim ama dile getirmemiştim.Hislerime tercüman oldunuz valla 2008'de aynı sorun vardı,2009'da var,2010'da Allah kerim artık.Alıştık artık buglara,problem değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    bende 2008 dehepböyle gol atıyordum
    bize de söyle nasıl yapıyorsun?!
    top oyunda değilken oyunu durdurup yapacağınız değişiklikleri yapın oyun devam ederken girdiğimde nice %100 lük golümün olmadığını, atağa çıkarken kaptırıp gol yediğimi hatırlıyorum
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

benim de başıma çok geliyor bu ama sadece yemiyorum.
    çoook gol attığımda oluyor

Bu ta 01/02'den beri olan bir şey.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri