Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Yiğidolar tarih yazmaya geliyor ! [3.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O listeden alağın en bomba isim Marquinhos olur heralde

Default Yiğidolar tarih yazmaya geliyor ! [3.Sezon]

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Okudum,kabul ediyorum.Yeni kariyerim tam bir hikaye tadında olacak ve Sivasspor'u Avrupa'nın zirvesine taşımadan bu kariyeri bırakmayacağım.

Sivasspor

Köln Üniversitesi futbol antrenörlüğü bölümünü kazanmıştım sonunda.Gerçek bir teknik direktör olabilmek için uzun ve zorlu bir yolculuk beni bekliyordu.

Eğitim dönemim gerçekten zordu ama güzel gidiyordu.Derslere Almanya Liglerindeki teknik direktörler katılıyorlardı,bilgilerini ve tecrübelerini bizlerle paylaşıyorlardı.Amatör liglerde maçlara gidiyorduk,ayda 1 kez Köln'ün maçlarını seyrediyorduk.Ralf Ragnick,Felix Magath,Christoph Daum,Klaus Augenthaler gibi hocalar bilgi birikimlerini paylaşıyorlardı.

4 yıllık bir eğitimin ardından mezun oldum..Bölümü yüksek derece ile bitiren öğrenciler Almanya Bundesliga ekiplerinden tarafından stajlara çağrılıyorlardı.
    8.sıradan mezun olmuştum.Bundesliga 2 ekiplerinden FC Köln ve 1860 München kulüplerinden teklif geldi.FC Köln'ün teklifini kabul ederek staj dönemime başladım.

FC Köln'ün U19 takımı bana emanet edilmişti ilk senemde.Yetenekli oyunculardan kurulu bir takımdık.İlk seneyi 4.tamamladık ve bir sene sonra Köln'ün U23 takımı bana emanet edildi.Herşey çok güzel gidiyordu ve o sene
    Regionalliga West'te yaşadığımız 2.ciliğin ardından.2007/08 sezonu öncesi Christoph Daum'un isteği üzerine Köln'ün A takımında antrenör olarak çalışmaya başladım.3 yıllık staj döneminin son senesiydi.O yıl Daum'dan çok şey öğrendim,takım Bundesliga'ya yükselmişti.

Artık çaylaklık dönemim bitmiş,teknik direktörlük kariyerime adım atmıştım.Üniversitemden antrenörlük belgemi aldıktan sonra ülkeme döndüm ve TFF'ye başvurarak UEFA Pro Antrenörlük lisansını çıkartmak ve Turkcell Süper Lig'de çalışmak için kursa katıldım.

Fedarasyondan teknik direktörlük yapabilir onayı geldikten 1 hafta sonra tanıdıklar vasıtasıyla Sivasspor kulübü Mecnun Odyakmaz ile yaptığımız bir telefon görüşmesinin ardından apar topar Sivas'a gittim.Bülent Uygun kariyer hedefleri için takımdan ayrılmış.Bende Mecnun Başkan'a Sivas için göreve hazır olduğumu söyledim ve 1 yıllık sözleşmeyi imzalayarak Sivasspor'da kariyerime başladım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Mert takipçinim.Sivas'ın potansiyelini ortaya çıkartacağına eminim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar diliyorum , Mert takip edecegim kariyerini
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Başarılar dilerim sivas çok potansiyelli bir takım
    Football is simple,but Football Manager is not

Basarilar Eskisehir kariyerini kapatmak zorunda kalmistin galiba,umarim bu kariyerde sorun olmaz kupalari kaldirirsin Sivas ile

Başarılar dilerim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim Mert

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar.Kadron iyi bir kaç takviye ile şampiyonluğa oynayabilirsin.Şampiyon oalcak potansiyelde var zaten

Başarılar.
    İyi bir giriş yapmışsın konuya.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Başarılar Mert Takipçinim

Sivas 4 Eylül Stadı Basın Toplantı Odası

Mecnun Odyakmaz:Bugün Sivasspor için yeni bir dönem başlıyor.Siz basın mensupları önünde yeni teknik direktörümüz ile resmi sözleşmeye imza atıyoruz.Sivasspor ve Türk futbolu adına hayırlı olsun.Sorularınızı hocamıza sorabilirsiniz.

Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç:Hocam öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim.Sivasspor teknik direktörü olarak ilk tecrübenizi yaşayacaksınız.Bunu sizin için rüyalarınızın başlangıcı olarak nitelendirebilirmiyiz?

Mert Çeken:Çok doğru.Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu camianın bana göstermiş olduğu güveni boşa çıkartmamak adına elimden gelen herşeyi yapacağım.3 yıllık bir sözleşmeye imza attım,fakat daha uzun süre Sivasspor'da kalmak istiyorum.Bu takımda oturtmak istediğim bir düzen var,başarıyı hep birlikte getireceğiz.

Sivas Yeniülke Gazetesi Spor Muhabiri İlker Tuncer:Hocam,yeni sezonda nasıl bir Sivasspor izleyeceğiz? Kafanızdaki oyun anlayışı nedir ?

Mert Çeken:Mantık sınırları içerisinde atak bir futbol oynama çalışacağız.Öncelikli hedefimiz topa sahip olmak olacak.Oyunun kontrolünü biz belirleyip,hızlı pas trafiği ile sonuca gideceğiz.

Sivas Yeniülke Gazetesi Spor Muhabiri İlker Tuncer:Takım içinde oyuncuları yönetmek işinizin önemli bir bölümü.Bu konuda saha dışında ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Mert Çeken:Takımdaki futbolcuların hepsi hakkında az çok bilgi sahibiyim.Hepsi profesyonel bir futbolcular.Birebir ilişkilere önem veren birisiyim,benim takımımda olan futbolcu sahaya futbol oynamaya çıktığında kafasında hiçbir sorun olmamalı.Bu konuda elimden geleni yapacağım.

Fanatik Gazetesi Muhabiri Hakan Can:Yeni menajerler geldiklerinde takıma değişiklik getirirler.Siz neler yapmayı düşünüyorsunuz?

Mert Çeken:Uzun vadede büyük değişimler olacak diyebilirim.Nasıl olacak bunu zaman gösterecek.Ama ilk sene oyuncu ve personel kadrosunda büyük çaplı bir değişiklik yapmayı planlamıyorum.

Sivas Futbol Haber Müdürü Faruk Yürük:Taraftarlar neler yapacağınızı çok merak ediyorlar.Transfer pazarında nasıl oyunculara yöneleceksiniz?

Mert Çeken:Kulübümüzün belirli bir ekomonik çizgisi var.Bu çizgiden kaymadan düşük maliyetle takımımıza katılabilecek,genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza katacağız.

Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun:Meksika 1.Ligi takımlarından Pachuca'da oynayan Christian Gimenez ile ilgilendiğiniz söyleniyor,bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?

Mert Çeken:Transferler hakkında konuşmayacağım.Basın toplantısı bitmiştir.İyi günler.

Basın toplantısının ardından hemen tesislere giderek çalışmaya koyuldum.Akşam antremanıyla takımla tanışma fırsatı buldum.Kısa bir toplantının ardından çalışmalara başladık.

İnter Toto Kupasında İrlanda Ekibi Bohemians ile eşleştik.Yoğun bir kamp dönemi geçireceğiz İntertoto maçları yüzünden.Hazırlıklarımızın bir bölümünü Sivas'ta yapacağız,sonra da Avusturya'ya gideceğiz.İntertoto maçlarına da orada hazırlamayı düşünüyorum takımı.

Last edited by Varonil : 27.Haziran.2009 at 03:43

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Abdurrahman Mehmet Yıldız#9 Hayrettin Yerlikaya Balili Sedat İle Kontrat Yenile Bedavaya Bırakma Sol Kanat Zayıf Oraya Takviye Yap Aslında Hiç Takviye Yapmadanda Başarılı Olabilirsin Her Neyse Maçlarını Merakla Bekliyorum

Sol açığa mutlaka transfer yapmalısın,bir de çok pahalı olmayacak şekilde bir ST alırsan iyi olur çünkü Kamanan ve Tum başını bazen ağrıtabilirBaşarılar,Uefa'yada kalacağını düşünüyorum.

Fedor Smolov Sivasspor'da !

Sivasspor Rusya 1.Lig ekiplerinden Dinamo Moskova'da forma giyen Fedor Smolov ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.18 yaşındaki genç forvet geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.Sivasspor bu oyuncunun bonservisi karşılığında kulübüne 300 bin Euro ödeyecek.2007/08 sezonunda Dinamo Moskova ile 8 maçta forma şansı bulan Smolov 1 gol kaydetti.

Razvan Ochirosii Sivasspor'da !

Sivasspor Steua Bükreş'te forma giyen 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Razvan Ochirosii'yi kadrosuna kattı.5 kez Romanya U21 Milli Takımında forma giyen yetenekli futbolcu bundan sonra Sivasspor forması altında ter dökecek.

Vadim Demidov Sivasspor'da !

Sivasspor son olarak Rosenborg'un genç stoperi Demidov'u kadrosuna kattı.4 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncu aynı zamanda ön libero ve ortasahada da oynayabiliyor.Demidov ayrıca 1 kez de Norveç Milli Takımı formasını giydi.

Hazırlık Kampı

İyi bir kamp dönemi geçirdik.Takım oynatmak istediğim sisteme adapte olmaya başladı.Mehmet Yıldız,Fabio Bilica ve Sezer Badur performansları ile kampta ön plana çıkan isimlerdi.

İnter Toto Kupası 2.Ön Eleme Turu

İlk resmi maçımızda çok güzel bir galibiyet aldık.Oyuncularımı kutluyorum.Bu skor bizi 3.tura taşıdı.Mehmet Yıldız ve Balili maçta ön plana çıkan isimlerdi.

Transfer dönemini kapattık ..

Smolov'u Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Malatyaspor'a kiraya gönderdik.Biraz tecrübe kazanmaya ihityacı var.Geldiğinde direk ilk 11'e monte edeceğim kendisini.

İntertoto 3.Ön Eleme turunda rakibimiz SC Braga oldu ..
    Last edited by Varonil : 27.Haziran.2009 at 03:43

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Razvan transferi iyi olmuş diğerlerini bilmiyorum .BragadaN öcümüzü al

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Mert genç ve doğru transferler yapmışsın.Braga maçları zorlu geçecek ama turu geçebileceğine inanıyorum.

Mert özellikle de Fedor Smolov transferini beğendim.Braga maçı bence senin için oldukça basit geçecektir.

Nelson Cuevas Sivasspor'da !

Sivasspor Paraguay Milli Takımının yıldızı Nelson Cuevas ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Kulübü Santos ile sözleşmesi biten Cuevas için Sivasspor herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.Teknik direktör Mert Çeken bu transfer ile ilgili şöyle konuştu:

"Kadro derinliği açısından çok yönlü oynayabilecek futbolcunun sıkıntısını çekiyorduk.Cuevas hücum organizasyonlarında iyi top dağıtabilen,oyun zekası çok yüksek bir futbolcu.Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık,takıma katkısının yüksek olacağından şüphem yok"

UEFA İntertoto Kupası 3.Ön Eleme Turu

Sivasspor takımının muhteşem zaferi !

Maç sonu basın toplantısı

Muhteşem geçen bir maçın ardından sahadan galip ayrılan taraf biz olduk.Defansta yapmamamız gereken ufak hataları yapmasaydık daha rahat bir maç geçirebilirdik.Braga gerçekten çok iyi bir takım ve biz de bugün bu takıma karşı böyle güzel bir futbol oynarak kazandığımız için çok mutluyuz.

2.maç için büyük bir avantaj elde ettiğimizi düşünüyorum.Golü yemeseydik daha güzel olacaktı.Çok geçmeden 2.maçın hazırlıklarına başlayacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Braga Maçı Süper Olmuş Tebrik Ederim

Vay be Herve Tum gol atabiliyor muydu

Şu Razvan'da da ne varsa herkes onu alıyor.
    Ben beğenemedim gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Mert deplasmanda turu geçeceğine inanıyorum iyi bir skor elde etmişsin.

UEFA İntertoto Kupası 3.Ön Eleme Turu Rövanş Maçı

Erken bir golle öne geçtikten hemen sonra aleyhimize çalınan bir penaltı maçın kırılma noktası buldu.Bu dakikadan sonra takımın moral motivasyonu düşünce maçı çeviremedik,buna karşılık bir gol daha yiyerek maçı kaybettik.Fakat ilk maçı 3-1 kazanmış olmamızdan dolayı tur atlayan taraf biz olduk,bu gerçekten çok sevindirici,fakat maçı kaybettiğimiz için üzgünüm.

UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu

UEFA Kupasındaki ilk maçımızda İsrail ekibi Kiryat ile karşılaştık.Zorlu geçen maçta rakibimiz 90 dakika boyunca mücadeleyi elden bırakmadı.75.ci dakikada Hayrettin'in ayağından gelen golle maçı kazandık ve rövanş için büyük avantaj sağladık.

Turkcell Süper Lig 1.Hafta

Sezona fizik olarak iyi hazırlanamayan takımların ligin ilk hafta maçlarında süpriz puan kayıpları yaşayabiliyorlar.Son Türkiye kupası finalisti Gençlerbirliği önünde gerçekten iyi bir futbol oynadık.Sezona güzel başladığımız için çok mutluyuz.

UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu Rövanş Maçı

Avrupada yolumuza adım adım devam ediyoruz.Futbol adına iyi işler yaptık bu maçta.Orta sahamızın dinamosu Sezer takımı sırtlayan isim oldu.İyi bir netice ile tur atlamanın sevincini yaşıyoruz.

Bir sonraki turda rakibimiz Aston Villa...

Turkcell Süper Lig 2.Hafta

3 gün aradan sonra kendi seyircimiz önünde Bursa'yı ağırladık.Bu maçla birlikte ilk kez 4 Eylül Stadında taraftarın önüne çıktım.Gerçekten çok iyi bir maç oldu,aldığımız galibiyet ile ligdeki iyi performansımızı sürdürdük.

Turkcell Süper Lig 3.Hafta

Ligin en zor deplasmanlarından birinde bu neticeyle ayrıldık maçtan.Oyuncularımı kutluyorum gerçekten iyi mücadele ettiler.Demidov'un kornerden bulduğu fırsatlarla 2 gol birden atması maçın süpriziydi.

Performansımız gayet güzel,yolumuza devam ediyoruz.Sonraki durağımız UEFA Kupası için İngiltere olacak.Villa Park'ta çok zorlu bir maça çıkacağız.

Bizi izlemeye devam edin

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzon Maçı Süper Olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Gerçekten iyi gidiyorsun.Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Mert lige süper bir giriş yapmış ve Uefa'da ilk rakibini elemişsin.Fakat Aston Villa'nın gelmesi kötü olmuş umarım turu geçersin ama işin hiçte kolay değil malesef

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mert çok iyi bir başlangıç bragayı geçmen çok iyi

sakary Ali Misafir

Başarılar dilerim.Ömer Üründül Ligtv muhabrimi ya ömer güvenç olacktı herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Müthiş gidiyorsun.Aston Villa dişli bir rakip.Turu geçmen ne kadar zor gözükse de imkansız değil.Maçları bekliyoruz.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri