1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Lincoln: Tatile Bile Gelmem

Default Lincoln: Tatile Bile Gelmem

Lincoln: Tatile bile gelmem

Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Lincoln gizlice İstanbul'a geldi..

Galatasaray’ın sözleşmesini feshettiği Cassio Lincoln’ün 15 gün önce İstanbul’a gizlice gelerek kalan eşyalarını toplandığı ve Mini Cooper marka aracını da 30 bin dolara sattığı ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre; Geçtiğimiz sezon sonundan beri kendisine ulaşılamayan ve hazırlık döneminde kampa katılmadığı için FIFA’lık olunan Brezilyalı futbolcunun İstanbul’da görüştüğü arkadaşlarına, “Bırakın Türkiye’de futbol oynamayı, tatile bile gelmeyi düşünmüyorum. Beşiktaş’ın teklifi gerçekten güzel ama asla kabul etmeyeceğim” dediği öğrenildi.

"Hatırladıkça üzülüyorum"

Türkiye’ye gelişinde büyük bir kalabalığın kendisini karşıladığını hatırlatan Lincoln’ün arkadaşlarına, “Türkiye’den ve G.Saray’dan böyle ayrılmak istemezdim. Havaalanına ayak bastığım ilk andaki hatıralarım aklıma geldikçe üzülüyorum. Her şey daha iyi olabilirdi fakat bir türlü uyuşamadık. G.Saray’la ileride bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Artık buraya tekrar geleceğimi de sanmıyorum” dediği ve 2 gün kaldığı İstanbul’dan yine sessizce ayrıldığı ifade edildi.

Lincoln, kullandığı Hummer marka aracını da elden çıkaracağını söyledi.

Alican bak hummer'ı satıyormuş sana alalım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aman geLme bizde çok meraklıydık sana
    Screw you guys, I'm goin' home

TuNdRaLoWeR Misafir

Havaalanına ayak bastığım ilk andaki hatıralarım aklıma geldikçe üzülüyorum.
    Sanki sevgilisinden ayrılmışta ilk anlar aklına geliyormuş.Peh peh görende Lincoln'ü hiç bir şey yapmadı durduk yere yollandı sanacak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adam kendini bir şey sanıyorya resmen komedi. Bir Fenerli olaraktan Galatasaray gibi Türk kulübünün bu işkenceden kurtulması benide sevindirdi ve ayrıyetten BJK yönetimi gerçekten bu oyuncuyu almak istiyorsa şaşıyorum onlara, vede Lincoln ün onların teklifini gerçi çevirmesi beni sevindirdi çünkü BJK'yide milyon euro zarara uğratamayacak

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hürriyet yine iskembeden sallamıs..Ögrenildi,belirtildi,ifade edildi bla bla
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Geçen sene sektir Lincoln sektir diyordunuz noLdU Vefasızlık seziyorum haha
    Siz sanki yere göğe çıkardığınız oyuncularınıza kötü bir şey söylemiyorsunuz.Her taraftar tuttuğu takımın bir oyuncusu böyle olaylı bir şekilde ayrılsa ondan soğur ve böyle davranır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Oraya 2 tane gülücük ikonu koyduk şaka olduğunu sezemiyormusunuz ? Aha bi tane de koyayım En doğrusu hiç alınmamasıydı zaten.

İyi oynasın kulübe saygısı olsun bunun üstüne haksız yere gönderilsin ozaman vefasızlık desen anlarımda burda bir vefasızlık yok.
    Vefasızlık kendi resmi sitende bjk'nin liverpoolu yendiği maç sonrası bile kutlamak buna rağmen zenitte uefa kupası gibi başarılara imza atan fatih tekkeyi bir kere olsun tebrik etmemektir.haha

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

hangi vefa? vefa duyulacak ne yaptı bu adam? sömürdüğü paralar için mi vefa gösterelim? kaçtığı için mi vefa gösterelim? vefa farklı birşeydir, karıştıyorsunuz.

ayrıca bir trabzonlu olarak hiç vefadan bahsetme istersen. en yakınından ersun yanal örneği varken

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    İyi oynasın kulübe saygısı olsun bunun üstüne haksız yere gönderilsin ozaman vefasızlık desen anlarımda burda bir vefasızlık yok.
    Vefasızlık kendi resmi sitende bjk'nin liverpoolu yendiği maç sonrası bile kutlamak buna rağmen zenitte uefa kupası gibi başarılara imza atan fatih tekkeyi bir kere olsun tebrik etmemektir.haha
    Süper Yazmışsın Usta

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Bu habere en çok Volkan üzülmüştür garibim kimi dövecek sahada .
    Keita halleder Volkan ı merak etme sen

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Az yavaş gel sen.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Çok mu sevindin buğra 1905
    hayır sevinmedim sadece destekledim çok doğru yazmış arkadaş

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

kurtulduk ya....herşey yetenek değildir lincoln efendi adam olmakta gerekir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Şimdi Bu Adamı Hangi Kulüp Alacak Merak Ediyorum Herhalde Brezilyaya Döner

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar böyle baş belsaı futbolcular için birbirinizi kırmayın. Giden gitti kalan sağlar hepimizin boşverin. Bu tür futbolcuya vefa yaramaz. Ortega gibi. Gerçi Ortega Ceyhun gibi futbolcular yüzündende soğudu ama..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Forcimbom saçmalama artık. Orda şaka yazdık onu ifade de ettik anlıyan uzatmıyor sana ne oluyor ? Heralde baya bir boş zamanınız var gençler çok meraklısınız tartışmaya,birileri birşey yazsa da tartışsak diye can mı atıyorsunuz nedir

Konusmaya degmeyecek bir adam yuzunden ortamin gerilmesine gerek yok sakin olalim arkadaslar

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Forcimbom saçmalama artık. Orda şaka yazdık onu ifade de ettik anlıyan uzatmıyor sana ne oluyor ? Heralde baya bir boş zamanınız var gençler çok meraklısınız tartışmaya,birileri birşey yazsa da tartışsak diye can mı atıyorsunuz nedir
    sen saçmalıyorsun. "haha" demek düpedüz alay ettiğini gösteriyor. o yazdığının hiçbir İRONİ tarafı yok. ( ) bu smiley de hiç şaka gibi durmuyor.

uzatma diyene bak.

"hakan şükür -bülent korkmaz" bunları ben mi yazdım? yoksa hayaletler mi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincolnün nesine vefa gösterilecek ki? Parasını takır takır aldı. Şimdi Allahı var gecen sene ilk devrede gösterdigi performans müthişti ama takım istikrarsız oldugundan pek yararlı olmadı. 2. devre de davranışlarıyla ilk devredeki katkılarını nötrledi. Bundan sonra bize uzak olsun, önündeki futbol hayatında başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Anlaşıldı sizin baya boş zamanınız var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bizi karıştırmayın bu işe...

Delgado'dan kurtulmaya çalışırken Lincoln...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bizi karıştırmayın bu işe...

Delgado'dan kurtulmaya çalışırken Lincoln...

iyiydi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Adam gitti tartısması sürüyor..

Bu habere inanmıyorum yani Lincoln'un arkadası hususi gidip Hürriyet'e böyle böyle mi dedi ? Tartısılacak birseyde yok Suraya A mı B mi diye bir topic acılsa C neden yok diye tartısma cıkacak..Giden gitmis bırakın tartısmayı deger mi Lincoln icin..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Mesaj Yetkileri