Bilmiyorum sizlerde de varmı ama son dönemlerde sürekli dikkatimi çekiyor ve sinirlerimi bozuyor bu durum.
Forum saati ile Windows saati arasında 14-15 dakikalık bir oynama var.
![]()
Bilmiyorum sizlerde de varmı ama son dönemlerde sürekli dikkatimi çekiyor ve sinirlerimi bozuyor bu durum.
Forum saati ile Windows saati arasında 14-15 dakikalık bir oynama var.
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
evet,bende de aynı..
evet bende de var o problem...
Evet herkeste var bu sorun..
O zaman bir çözümü de vardır![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
En basit çözümü bilgisayar saatinizi geri almak.
Haa yok ben ellemem onu derseniz Mustafa Abi bir cevap verecektir.![]()
Bizim saatimiz gerçek saat.Forumun saati gerçek olup bizimki 10-15 dk. oynasa tamam da gerçek olan saatimizi neden 10-15 dk. geri alıp bozalım ki (:
Benimde ne zamandır dikkatimi çekiyordu profil ayarımdaki saatlerden falan sandım kurcaladım olmadı.Düzelse güzel olur aslında ama olmazsada çok da bişey farketmez..
Profille düzeltilecek birşey değil , saat farkı değil dakika farkı var çünkü ..
Bende 1 saat fark var![]()
Bende 3 saat fark var![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Siz o zaman Ayarlardan saati (GMT) Batı Avrupa Zaman Dilimi,London,Lisbon,Casablanca olarak ayarlayın normalde 13 dklık bir fark var.
Bu 13-14 dakikalık fark konusunda bir gelişme yok galiba.Yönetim uyuma saatimize sahip çıkalım![]()
Sanırım bu bizimle de alakalı değil, serverdan kaynaklanan bir sorun, çözümü için bir şeyler denemişti sanırım Mustafa abi ve olmamıştı.
"YÜCE ATATÜRK"
Bende bir tek bende böyle sanıyordum.Çözümü olmaması kötü ama idare ediyoruz artık..
![]()
So what?
Saike
Forum Saati düzeltilmiştir.
Düzeltme esnasında bazı son yazılan mesajların saatinde problem oldu. Dikkate almayınız..
Farklı saat dilimlerinde olanlar kontrol panelleri ayarlarından saat dilimlerini ayarlayabilirler..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Forum saati 1 yıl ileri gitmişti. Gün içerisinde bazı problem yaşandı. İlgili hata nedeniyle problem yaşayan arkadaşlardan özür dileriz. Şu anda sistem düzgün olarak çalışmakta.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht