Stad: Valeri Lobanovskiy
Hakem: Darko Ceferin
Yayın: TRT 1
Stad: Valeri Lobanovskiy
Hakem: Darko Ceferin
Yayın: TRT 1
her ne kadar bazı takımlarımızın oyuncuları sakatlıklarını bahane edip kadrodan çıkarılsada eldeki oyuncularla güzel bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum.ama ben emrenin yusufun sakatlığı olduğuna inanmıyorum hafta sonu lig maçında oynamaları için bahane bence eğer bu oyuncular hafta sonuda oynamassa inanırım ama iki oyuncuda 90 dakika oynıyacaktır h.sonu bizim arda da bilirdi sakatım diyip gitmeyi ki şuan en çok oyuncu veren takım galatsaray milli takıma ama en erken maçta gs nin cumartesi günü :S
Hazırlık maçlarında çok kötü performansımız var. Bu nedenle Ukranya önünde galibiyet yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Ukrayna ciddi bir ekip.Bosna maçı öncesi böyle bir ekiple kendimizi sınamamız önemli...
Karşılaşmaya şöyle bir 11 ile çıkacağımızı düşünüyorum;
----------------Volkan-------------
Gökhan---Zan--Servet--Hakan
----------------Ceyhun----------
------------Hamit----Nuri-------
--Tuncay------------------Arda--
-----------------Nihat---------------
Terim kaybeder..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ukranya Çok İyi Bir Takım Hazırlık Maçlarında Kötü Oynadığımız Ortada Kazanamayız Bence
Ama Millilere Yürekten Başarılar
Maçı neden şifreliyor trt yahu?
Arkadaşlar şifrelemişler izleyemiyorum ya
Vergilerimizle ayakta duran TRT1 de milli maçımızı izleyemiyoruz!!
Devletin resmi yayın organı TRT, uydu kullanıcılarına yayınını şifrelemiş.
Pek birşey kaçırdığınız söylenemez. . .
Anlayamadığım hiç bir yerde yok bu şifreler ya!! İnsan bi yayınlar dimi şifre budur diye??
İlk yarıdaki pas trafiğini beğendiğimi söyleyebilirim umarım daha fazla değişiklik olur farklı oyuncuları izleyebiliriz..
Bu arada Ayhan'ın saçlar ne olmuş öyle gözle görülür bir dökülme var..Yaşlılık..
![]()
Tuncay yazdı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 yi yazdık. Servet. Asist Arda![]()
Last edited by PesimiSTyLa : 13.Ağustos.2009 at 02:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İzlemiyorum,TRT'ye protesto..
3 oldu hamit
Harika bir gol attık.. 3-0
coştuk yahusadece fm'de olmuyomuş bu 10dk'da 3 gol saçmalığı demekki
![]()
Sercan oyuna girdi Türkiye golleri sıralamaya başladı![]()
arda sakatlandı galiba en azından emre gibi yusuf gibi yalandan sakatlık uydurup milli takıma katılmamazlık yapmadı gs li oyuncular tebrikler
Ukranya nasıL kadro iLe çıktı.
Voronin, Sheva feLan oynadı mı ?
Bu arada yazdıkLar oLsun TRT. uydu kuLLanıcıLarını mahrum etmeye hakkın yok !
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
şu anda bana cvp vererek sen ortamı gerdin ortamı germeye hiç niyetim yok merak etme..bu oyuncular hafta sonu çıkıcak ve 90 dk oynıyacak ozaman anlarsınız ne demek istediğimi tartışmaya gerek yok
milli takım baya dağıttı ukraynayı doğru düzgün top bile yapamıyorlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
voronin yok sheva ikinci yarı girdi oyuna
Last edited by Suicider : 13.Ağustos.2009 at 02:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takım çok iyi oynuyor. 2. ve 3. gollerimiz cok güzeldi özellikle. Ukraynada da as oyuncular oynuyor. Kalecileri, Milevski, Tymoschuk, Sheva oynuyorlar.
Uydu yayınının şifrelenmesiyle trt'nin ilgisi yok, dış ülkelerin bağzılarında yayın naklen verilmediği için bu mecburi.. Şifreleri yayınlayabilirlerdi aslında ama yayınlamamışlar..
@ Malakaci: Böyle bi itham da bulunursan ortam gerilir zatenNeyse uzatmanın alemi yok, bu arada kusura bakma sert çıkmışım biraz.
önemli değil benimde sölemem yanlış oldu bunları ama garipsedim açıkçası aynı şey gs li oyuncularda olsa yine garipserdim sonuçta bugün ayhan nihat 45 dk oynadı çıktı emre ve yusufta eminim 45 dk oynayabilirlerdi sadece bana garip geldi.
maç bitti sayılır artık bence güzel bir prova yaptık gruptaki maç öncesi
Defans blogu harikaydı özelikle eleştirlen Servet ve Gökhan zaten arda'yı anlatmaya gerek yok
Tebrikler milliler , tebrikler Terim'in ögrencileri.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Takım olarak çok iyiydik,özellikle milli takımdada 10 numarayı Arda giymeli,attığı paslar açtığı ortalar çok iyiydi.Fatih Terim Kazımda ne buluyor hala anlayamadım.
Sheva vs. Servet , yıllar Sheva'dan çok şey alıp götürmüş.