1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Tolga'dan Müthiş Vefa

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Tolga'dan Müthiş Vefa

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon eli kırılan ve 2 ay sahalardan uzak kalan kaleci Tolga Zengin, oynamadığı süre içinde kendisine ödeme yapılmamasını istedi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon Tolga'nın elinin kırıldığı ve bunun sonucunda 2 ay sahalardan uzak kaldığı anımsatılarak, “Tolga, kulübümüze başvurarak oynamadığı süre içerisindeki bölümde kendisine ödeme yapılmamasını istedi” denildi.
    Açıklamada, konuyu değerlendiren yönetim kurulunun, oyuncunun bu talebini kabul ettiği belirtilerek, Tolga'nın örnek tavrından dolayı övgü aldığı kaydedildi.

Kaynak : AA
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu davranışından sonra her ne olursa olsun parasını vermeliler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük vefa göstermiş..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu konu bana garip geldi.Tolga'nın ki örnek bir davranış ama yönetimin kurulunun bu talebini kbul etmesini anlayamadım üzerine bir de övüp.

Neticede bir oyuncunun elinin kırılmasına takımı için oynaması neden oluyor.Bu oyuncunun elinde olan bir şey değil ki. Ama hemende kesin bir yargıda bulunmak istemiyorum çünkü belki de Tolga elini iş yaptığı alan dışında alakasız bir yerde kırmıştır. O zaman bir şey diyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

17 Yaşından beri klüpten para alıyor Tolga..Yönetim sezon başında maaşlarda ciddi şekilde indirim talep etti futbolculardan..Serkan 400 milyar indirimle oynuyor mesela..Tolga'da bunu göz önünde bulundurmuş olacakki böyle bir talepte bulundu teşekkürler Tolga..

Sheriff Misafir

Bencede bu güzel talebin kabul edilmemesi lazımdı..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bencede bu güzel talebin kabul edilmemesi lazımdı..
    Tolga'da muhtemelen böyle düşünmüştür yönetim kabul edince ufak çaplı bir kriz geçirmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanmam. Çünkü şimdiye kadar baya bir birikimi vardır. Eğer yoksada yandı gülüm bilmem ne helvası lafı gerçek olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bu haberi biraz abarttık. Sonuçta 2 yıllık değil sadece 2 aylık ücretini almayacak. Bu da Tolga'ya "cezalardan kurtulma, taraftar ve yönetim bazında ekstra tolerans" olarak geri dönecektir. Yani bir bakıma Tolga 2 aylık maaşı ile "takdir, tolerans ve sevgi" satın almıştır.

Oldukça akıllı bir hamle.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yanlış bilmiyorsam elini özel hayatında kırdı Tolga..
    yinede güzel ve akıllı bir davranış Selman abinin dediği gibi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

FİFA Yılın Fair Play ödülüne aday mı olmuş ne öyle bi şey duydum bugün.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Bu haberi biraz abarttık. Sonuçta 2 yıllık değil sadece 2 aylık ücretini almayacak. Bu da Tolga'ya "cezalardan kurtulma, taraftar ve yönetim bazında ekstra tolerans" olarak geri dönecektir. Yani bir bakıma Tolga 2 aylık maaşı ile "takdir, tolerans ve sevgi" satın almıştır.

Oldukça akıllı bir hamle.
    Bunları kazanmıştır ama; bu davranışı yaparken bunları düşündüğünü sanmıyorum. Çünkü; iki aylık maaşı onun bir yıllık evinin kirasına denk gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    FİFA Yılın Fair Play ödülüne aday mı olmuş ne öyle bi şey duydum bugün.
    evet Aygün..

Tolga Zengin'e büyük onur

Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin'i 2009 Fair Play ödülüne aday göstereceklerini açıkladı.

Tolga'nın geçen sezon kolunun maç ve antrenman dışında özel yaşamında kırıldığı, iyileştikten sonra kulübüne başvurarak oynayamadığı 2 aylık süre için kendisine ödeme yapılmamasını istediği, bu haberin doğrulanması üzerine genç kalecinin 2009 Fair Play Ödülü'ne aday gösterileceği bildirildi.
    Erdoğan Arıpınar, ''Özellikle milyarlarca liranın konuşulduğu bu transfer sezonunda yalnız soyadı Zengin olan Tolga'nın, herkese örnek olacak bu özverili davranışı bizleri mutlu etmiştir. Onun adını 2009 Fair Play Ödülleri adayları listesine yazmaya karar verdik'' diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tolga Trabzonspor formasıyla Trabzonspor'a fayda sağlamak için mücadele verdi ve bu yüzden sakatlandı Bu yüzden önerisini mantıklı bulmadım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tolganın ki bi jestti bence klüpte aynı şekilde davranıp ödemeyi yapmalıydı 2 ay para ödemek bi klübü zenginde etmez fakirde zaten çok bi ücret aldığını sanmıyorum tolganın
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri