1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Ekrem Dağ Avusturya Milli Takımı'na çağrıldı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default Ekrem Dağ Avusturya Milli Takımı'na çağrıldı

Beşiktaşlı futbolcu Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Ekrem'in Avusturya Milli Takımı'nın 5 Eylül'de Faroe Adaları, 9 Eylül'de de Romanya ile oynayacağı 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları için teknik direktör Dietmar Constantini tarafından aday kadroya çağrıldığı bildirildi.

Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ekrem joker bir futbolcu.Sağ bek sol bek,sağa açık sol açık hatta önlibero...

Ama F.Terim düşünmedi onu...

Sürekli çağırıyordu Avusturya o hep reddedip Türkiye'den gelecek çağrıyı bekledi ve sonunda kabul etmiş...

Hayırlı olsun....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Pek üzülmedim Avusturya'yı seçtiğine. Süratinden başka pek bir artısı olduğun düşünmüyorum. Beşiktaşlı arkadaşlar kızmasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yoruma bak. Katılmıyorum.

Ekrem Dağ şampiyon olmuş bir takımın en etkili oyuncularından birtanesiydi

Konuya gelincede hayırlısı olsun Ekrem gibi bir oyuncu Avusturya'da her daim oynayacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ekrem de bir yerde kariyerini düşünmek zorunda..Keşke A milli formayla izleyebilseydik onu ama Fatih Hoca pek düşünmedi onu..

hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ekrem bana kalırsa Türkiye milli takımında kendine pek şans bulamazdı en iyi oynadıgı dönemde bile cagrılmadı en sonunda kararını verdi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ekrem bana kalırsa Türkiye milli takımında kendine pek şans bulamazdı en iyi oynadıgı dönemde bile cagrılmadı en sonunda kararını verdi.
    Bunun pek Ekrem ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Terim ile arası iyi değil muhtemelen o yüzden çağırılmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fena oyuncu değil ama milli takımda zor yer bulurdu yinede avusturyada oynamasına sevinirim bile ben futbolcunun kariyeri acısından yani ekreme bi sempatim var nedense.türkiyede gökhan gönülün yedeği yapardı terim onu,ki bunun için birde sabriyi kesmesi lazım bence her türlü keser ama fatih terim değilim şu an
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamamen iyileşti o zaman ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yoruma bak. Katılmıyorum.

Ekrem Dağ şampiyon olmuş bir takımın en etkili oyuncularından birtanesiydi

Konuya gelincede hayırlısı olsun Ekrem gibi bir oyuncu Avusturya'da her daim oynayacaktır.
    Herkesin yorumu kendine. "Yoruma bak" diyerek aşağılamana gerek yok. Bence tekniği düşük bir oyuncu.Süratiyle etkili oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben aşşağılamıyorum. Sadece yoruma bak diyerek dikkat çekmek istedim. Ayrıca ortada bir aşşağılama varsa sen Ekrem Dağ'ı aşşağılıyorsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ben aşşağılamıyorum. Sadece yoruma bak diyerek dikkat çekmek istedim. Ayrıca ortada bir aşşağılama varsa sen Ekrem Dağ'ı aşşağılıyorsun
    Murat abi ben Ekrem'in kendisine yönelik birşey söylemedim.Oyun tarzını eleştirdim sadece .Aşağılamak haddime düşmez..

Kendisi acisindan en hayirli olani yapti. Türkiye Milli takiminda cesitli sebeplerden dolayi oynayamazdi zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ekrem için hayırlı olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fatih Terim zaten sevdiği adamı çağırıyor milli takıma.. Ondan Ekrem kendisi için en iyi olanı yaptı..

Mesaj Yetkileri