Unión Deportiva Almería, İspanya'nın Almería kentinde kurulmuş La Liga'da mücadele eden futbol kulübü. Daha önce AD Almeria ismiyle 1979-1981 arasında da La Liga'da oynamıştır.
UD Almería Tam isim Unión Deportiva Almería Takma isim(ler) Unicorn De Almeira Renkler pembe - mor Kuruluş 2000 Stad Estadio del Mediterráneo,
Almería, Spain Kapasite Belirtilemiyor Başkan Alfonso García Gabarrón Teknik direktör İsmail Duman
İnternet adresi udalmeriasad.com Lig La Liga 2006-07 2. Lig, 2. (La Liga'ya
yükseldi)
Basın Toplantısı
-Takımın İçindeki Havayı Nasıl Buldunuz?
-Klimalar Çalıştığı Sürece Sorun Yok(HeHe).Şaka bir yanı benden büyük olan herkezi yolladım takımdan.Ama genel olarak baktığımda çok kaliteli bir takım.
-Bu sezonki transfer döneminin en aktif takımıydınız.Ama klübe geldiğinizde para yoktu mali açıdan nasıl takımı kontrol ettiniz.Çok para verdiğim 2 oyuncu vardı.Bunlara paralarını hemen vermiyeceğim klüpleriyle anlaştım.Dedim eğer beyenirsem 40 maç sonra paralarınızı veririm.O zamana kadar ben zaten mali durumumu düzeltirim.
-Peki aldığınız bu 7 oyuncuyu takıma nasıl monta ediceksiniz?
-Tornavidayla tabikide7 oyuncunun hepsini oynatmayı düşünmüyorum.Zaten çoğu derinlik için aldığın oyuncular.
-Takımınızın hedefi 12. olmak.Sizin gibi tecrübesiz biri bunu başarabilir mi?
-Yapma allah aşkına ya babama versem o bile başarır
-Teknik ekibin hepsini yolladınız.Onlara hiç acımadınız neden?
-Abi adamlar kazık kadar adam olmuş hala hiçbirşey bilmiyorlar.Mascio adlı oyuncum bile onlardan daha iyi.
-Peki yeni aldığınız oyuncularınıza ve teknik ekibe güveniyormusunuz?
-Valla bir kaçıyla seneye yolları ayırabilirim.Ama şu anda hiçbiriyle sorunum yok.
-Takımınızın en güçlü ve zayıf noktalarını tespit ettiniz mi?
-Evet ettim.Top sürekli bizde maçlarda.Orta sahamız harika.Ama defansımız yol geçen hanı mübarek zaten 4 maç yaptık.Diego mudur nedir bir kaleci orta sahadan 4 gol yedi beni deli etti.Artık kaleyi Sinan'a emanet ettim.Hayırlısı.
-Sorularımızı yanıtladığınız için teşekkürler.
-Ne demek efendim yine bekleriz...
Transferler
Fikstür
Takımımız
Ligimiz
Antrenman Tablomuz
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.!!!