Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Artık Taraftar Avrupa'da Başarı İstiyor [Fenerbahçe 9.0.3]

Nesil
    2007

Default Artık Taraftar Avrupa'da Başarı İstiyor [Fenerbahçe 9.0.3]

Evet Arkadaşlar Öncelikle Kariyerime Hoşgeldiniz
    Başlıkta da belirttiğim gibi FENERBAHÇE taraftarı artık Avrupa'da başarı istiyor benim amacım ise Avrupa yapılabilcek en büyük başarıyı yani Şampiyonlar Ligi Kupasını harika takımımız olan FENERBAHÇE'mizin müzesine götürmek... ve Dünya'da yankı uyandıracak büyük transferler yapmak ve tabi ülke çapındaki kupalar.
    Lafı fazla uzatmadan artık kariyerime geçmek istiyorum
    sizlerinde yardımıyla harika yerlere gelmek istiyorum

FENERBAHÇE S.K

Açılan Ligler ; Türkiye,İspanya,İngiltere,Brezilya,İtalya
    Versiyon ; 9.0.3

Birazdan Herşeyiyle Fenerbahçe Burada...
    Transferler,Hazırlık Kampı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Başarılar Dilerim. Hedef nedir? Kaç senede Avrupa Şampiyonluğunu hedefliyorsun? 9.3 oynadığın için Elano'lu Galatasaray'a dikkat et. Adam asist kralı oluyor. Ligde rakibin Rijkaard

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basarılar dilerim. Fenerbahcemizi layık oldugu yerlere getirecegine canı gönülden inanıyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by financiers View Post
    Başarılar Dilerim. Hedef nedir? Kaç senede Avrupa Şampiyonluğunu hedefliyorsun? 9.3 oynadığın için Elano'lu Galatasaray'a dikkat et. Adam asist kralı oluyor. Ligde rakibin Rijkaard
    SaoL Kardeşim Hedef en kısa zamanda avrupa şampiyonluğu bu arada güncellemeyle oynamıyorum sadece 9.0.3

Quote Originally Posted by TuTh View Post
    SaoL Kardeşim Hedef en kısa zamanda avrupa şampiyonluğu bu arada güncellemeyle oynamıyorum sadece 9.0.3
    aa evet. Elano geldiğinden beri Fenerliler güncelleme yüklemiyormuş zaten şaka bir yana en kısa süre derken 3 yıl koyuyorum ben. inşallah olursun.

Nesil
    2007

Takımda çok sakat var.. İşte Sakatlar
    • Volkan Babacan ( 1 AY )
    • Diego Lugano ( 1 Ay )
    • Vederson ( 5 AY )
    • Roberto Carlos ( 3 Hafta )
    • Maldonado ( 1 AY )
    • Deivid ( 5 AY )
    • Alex de Souza ( 1.5 AY )
    Görüldüğü üzere takımda birçok sakat var ucuz Türk oyuncu tavsiyeleriniz nelerdir sakatlıklar yüzünden kamp kötü geçti.Harika transferlerle birazdan döneceğim tavsiyelerinizi bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mehmet Ekici,Murat Ceylan,Jem Karacan,Ugur Demirkol,Sercan Sararer,Deniz Naki,Sinan Bolat genc olarak bence bunları al. Egerki yedek düsünüyorsan Sivastan Sezer,Abdurrahman,Musa, Bursadan Mustafa Sarp, Antepten Bekir İrtegünü alabilirsin.
    TariboWest

Başarılar Evet Forumdaki Fener Kariyeri 2.ye Çıktı Ne Güzel. Bakalım Hanginiz Avrupada Daha Erken Ambargo Koyacaksınız Ama Türkler İle Gelecek Bir Başarının Tadından Yenmez

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007

Şimdilik Transferlerimiz...

Oguchi Onyewu

Edu Dracena Yerine Alınabilecek Ucuz ve Kaliteli Bir Yabancı Çok Fazla Katkı Sağlayacağını Düşünüyorum

Daniel Opare

Fenerbahçe'nin yedek sağ beki olacak.Çok Genç Bir Oyuncu Daha 17 Yaşında Teknik Olarak Biraz Kötü Ama Fiziksel Özellikleri ÇoK Çok İyi Sezonun 2.Yarısında Bize Katılacak

Nesil
    2007

İşte Transferler

Oguchi Onyewu

Defans'ta Lugano ile harika işler yapacak.Kalıbıyla tüm forvetlerin korkulu rüyası zaten defansif özellikleri de harika bize çok fazla şeyler katacak

Daniel Opare

Harika bir yetenek.Henüz 17 yaşında bize çok fazla şey katacak.Gökhan Gönül'ün yedeği olacak.Teknik olarak kötü ama fiziksel olarak gerçekten çok iyi

Bekir İrtegün

Çok fazla söylenecek söz yok.Yedek defansımız olacak.Görev verildiğinde elinden geleni yapacaktır.

İsmail Köybaşı

Çok genç bir oyuncu.Carlos'un yaşlı olması ve Vederson'un uzun süreli sakat olması yüzünden aldım.İnşallah yüzümüzü kara çıkartmaz

Veee. "Tuncay" Tekrar Yuvada

İşte tekrar hırçın savaşçımız yuvada.Onun savaşçı ruhu Fenerbahçe'mize çok şey katacaktır.Sol kanatın tek hakimi.Fazla söze gerek yok."O" Geri Döndü...

Vee Topluca Gelenler-Gidenler

Onyewu`yu gercekte getirdin takima tebrikler Edu`yu da iyi fiyata gondermissin bende en fazla 8`e gidiyordu..

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Onyewu`yu gercekte getirdin takima tebrikler Edu`yu da iyi fiyata gondermissin bende en fazla 8`e gidiyordu..
    Edu'yu iyi fiyata gönderdim ama hepside taksit peşin olarak bana az bi miktar geliyor

Bu arada AMC,MC oynayabilen 2 K'ya yabancı bir genç yetenek aldım tahminlerinizi alıyim sizce bu oyuncu kimdir ?

Celso Borges

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Celso Borges
    Hayır DeiL

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Per Ciljian Skejbred diycem ama 2K'ya gelmez ki..

Nesil
    2007

İşte Gelen Genç Yeteneğimiz

Daniel Parejo

Çok Yetenekli Bir İsim.Hem MC Hemde AMC Oynabilmesi Bizim Açımızdan çok iyi Bizi uzun süre sırtlayacağından eminim...

İşte Hazırlık Kampımımız

Kampın yıldızı Güiza'ydı.Toplamda 9 Gol atarak yıldızlaştı.Bu sene gol kralı olacağını bize kanıtladı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gercekten Güiza cosmus. İnsallah gol kralı olur.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Fizik ve Mental çalıştırırsan Parejo tutulmaz olur..

Nesil
    2009
    Yer
    Balıkesir

Transferler güzel olmuş başarılar

Nesil
    2007

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçındaki Rakibimiz Olan Sheriff'i kolay bir şekilde geçtik

Böylece amacımıza yavaş yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruz.Bir dahaki turdaki rakibimiz BATE'dir.Onu da eleyip gruplara kalmayı planlıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞL de gruplara kalırsın. BATE yi de eleyecegine inanıyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maçı

Fener Az Attı,Öz Attı

Maçın Adamı

Semih Şentürk [7.3]

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maçı

Fener Avrupa Kapılarını Ardına Kadar Açtı!!

Maçın Adamı

Alex [7.4]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞL de basarılar. grupların acıklanmasını bekliyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007

İşte Şampiyonlar Ligi Grubumuz

Şimdi de Rakiplerimiz Hakkındaki Yorumlarımız

Chelsea

Grubun favorisi.Harika oyunculara ve başkana sahip.Büyük ihtimalle (Fenerbahçe bir patlama yapmazsa ) grubun 1. olarak çıkar.Şuan ligte inanılmaz kötü bir sezon geçiriyor.Lig'de şuan 15.olması bizim için bir avantaj.

Önemli Futbolcuları : Cech,Drogba,Terry,Lampard vs..

PSV

Fenerbahçe'nin tam dişine göre bir rakip.Kesinlikle grupta Fenerbahçe PSV'nin önünde yer alacaktır.Şuan Lig'de 2. sırada

Önemli Futbolcuları : Afellay,Lazoviç,Koevermans,Simons

Dinamo Kiev

Fenerbahçe'nin büyük fobilerinden Fenerbahçe'nin bu takıma karşı şansı hiç tutmuyor.İnşallah bu sefer şeytanın bacağını kıracağız.Lig'de 1. sırada bulunuyor

Önemli Futbolcuları : Milevskyi,Guilherme,Bangoura,Diakhate

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Chelsea'yi yenmen çok zor.. PSV'yi bence her iki maçta da yenebilirsin. Dinamo Kiev'e gelecek olursaaak.. Milevskyi'yi durdurabilirsen,Diakhate'yi geçebilirsen senin için hiç problem olmaz..

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Chelsea'yi yenmen çok zor.. PSV'yi bence her iki maçta da yenebilirsin. Dinamo Kiev'e gelecek olursaaak.. Milevskyi'yi durdurabilirsen,Diakhate'yi geçebilirsen senin için hiç problem olmaz..
    CheLsea'den 1 puan alsak yeteR bnde senin gibi PSV iki maçta da yeneRim diye düşünüyorum Kiev'den 4 puan çıkaRıRım gibime geLio yoRum için saoL

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

basarılar takım taktigini koyabilir misin rica etsem

Afrikalı Oyuncunun Fiziksel Özellikleri İyiymiş Ama Doğal Bişey Onlarda Fizik Var Teknik Yok O da Olsaydı Dünyada Şimdi Fırtınalar Estirirdi Afrikalılar

Transferler Genelde Genç Almışsın Gerçi Yedek Kalacaklar Ama Yinede Seneye Daha İyi Olurlar

ŞL ye Gelince İkincilik ya da Üçüncülük Gibi Görünüyosun Kendi Sahanda PSV ve Kievi Rahat Geçersin Chelseaden 1 Puan Alabilirsin Bence Kiev Deplasmanında İlk Maçta Oynarsan Galip Gelme Şansın Yüksek Ama Sonraki Maçlarda Kiev Deplasmanı Biraz Zor Geçiyor Grubun 2lik ve 3lüğünü PSV Belirler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞL grubun tam sana göre. 2. olarak gruptan cıkacagını düsünüyorum.
    TariboWest

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri