Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Sion - Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Playoff 1. Maci

Default Sion - Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Playoff 1. Maci

Tarih: 20.08.2009
    Yer: Stade de Geneve
    Hakem: Daniel Stalhammar
    Saat: 21:30
    Yayin: D-Smart(Euro Futbol)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Zor bir maç olacaktır.Kaptan Alex'in yokluğunda Deivid oynar galiba o bölgede...
    d smart veriyormus macı kötü oldu bu

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sivas maçından daha rahat geçeceğini düşünüyorum..1 veya 2 farklı galibiyet bekliyorum..Semih'in oynamasını diliyorum..

Alex yerine M.Topuz, Önder yerine hazırsa Lugano oynarsa rahat bir şekilde kazanırız diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Alex ve Bilica nın yokluğunda zor maç olur defansta Bekir Önder oynar Alex'in yerine büyük ihtimal Deivid oynar ama umarım yanılırım ve Mehmet'i oynatır.

Bilica'nın cezalı olduğunu bir an unutmuşum. Önder-Lugano oynar diye tahmin ediyorum. Lugano ne kadar hazır, bilmiyoruz ama Bekir-Önder ikilisine de güvenim sonsuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano avrupa listesinde yer almıyordur muhtemelen, henüz hazır olduğunu da sanmıyorum, Diyarbakır maçında belki oynayabilir.

İçeride rahat kazanırız. Alex ve Bilica'nın olmaması sıkıntı doğurabilir ama oyunu zaten rakip sahaya yıkarsak, 2 eksiği de aramadan avantajlı skor elde ederiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sanmıyorum Fenerbahçe'nin zorlanıcağını.Kolay bir maç olur ve rahat bir galibiyet alırlar.Defansa falan pek iş düşmez.Alex olsa daha rahat daha farklı bir galibiyet olurdu ama böyle de rahat alırlar maçı.3-0 biter bence.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçenin Bu Maçta Şov Yapacağını Çok Çok Rahat Kazanacağını Düşünüyorum
    Başarılar Fenerbahçeye

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe'nin turu geçeceğini ama bu ilk maçın beklenildiği kadar rahat geçmeyeceğini düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bu maç öncesinde yeni liste verilecek , Lugano'da bu listede yer alıyor sanırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sion golcü takımdır, gol bulurlar ama o kadarda yerler.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Rahat kazanırız diye düşünüyorum.Süprize pek ihtimal vermiyorum.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Fb'nin hücumda değil ama savunmada sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum gol yerler ama yediklerinin 2 fazlasını da atarlar o yüzden FB bu maçı kazanır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avantajlı bir skorla döneceğimizi düşünüyorum . . .

Nesil
    2006

Fenerbahçe'nin oynadığı futbol ortada, Sion Fenerbahçe'ye rakip olacak bir takım değil. Bu nedenle rahat bir şekilde kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bana bol gollü olur gibi geliyor . Zaafları aynı iki takımında ama Fener bir gömlek üstün. O yüzden 3-2 4-2 ya da 4-1 lik Fener lehine bir skor cıkabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Umarım Semih bu maçta bir şans bulur..Onun bir an önce rotasyona girmesi lazım.. İyi bir sonuç almamız gerekiyor..Aksi durumda haftaya Diyarbakır maçı sakat olur,çünkü rövanşa odaklanırlar..Bu sebeple Sion'un ipini ilk maçta çekmek gerekiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa Ligi için Listeler maç'ın 48 saati öncesinde veriliyormuş. Lugano'da listede yer alacaktır. En son Uruguay Milli Takımı maçında da oynadığına göre hazır durumda olabilir. İlk 11'de izleyebiliriz.

Default Dıego Lugano Uefa Kadrosunda!..

Fenerbahçe’de Lugano’nun geri dönmesiyle birlikte yabancı kontenjanı aşılmış ve takımdan kimin gönderileceği merakla beklenir duruma gelmişti.

Fenerbahçe’ye veda edecek isim belli oldu: Brezilyalı Edu!

Fenerbahçe’nin Edu ile olan sözleşmesini feshettiği ve bu oyucunun UEFA’ya verilen kadro listesinde yer almadığı öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi kadrosundan çıkarılan bir başka isim ise genç oyuncu Abdülkadir Kayalı oldu.

Fenerbahçe ile 4 senelik anlaşma imzalayan Diego Lugano’nun dahil edildiği listeden Abdülkadir Kayalı çıkarıldı.

Maraton

Dogruysa yazik gercekten Abdulkadir´in listeden cikarilmasi.Onun yerine Ali Bilgin,Onur,Furkan gibi oyuncular cikarilabilirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dominguez mi ne dikkat edin ona hala ordaysa, Sion iyi takımdır ama Fener'in 2-3 gömlek altındadır, fener kazanır
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Fenerbahçe’de Lugano’nun geri dönmesiyle birlikte yabancı kontenjanı aşılmış ve takımdan kimin gönderileceği merakla beklenir duruma gelmişti.

Fenerbahçe’ye veda edecek isim belli oldu: Brezilyalı Edu!

Fenerbahçe’nin Edu ile olan sözleşmesini feshettiği ve bu oyucunun UEFA’ya verilen kadro listesinde yer almadığı öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi kadrosundan çıkarılan bir başka isim ise genç oyuncu Abdülkadir Kayalı oldu.

Fenerbahçe ile 4 senelik anlaşma imzalayan Diego Lugano’nun dahil edildiği listeden Abdülkadir Kayalı çıkarıldı.

Maraton

Dogruysa yazik gercekten Abdulkadir´in listeden cikarilmasi.Onun yerine Ali Bilgin,Onur,Furkan gibi oyuncular cikarilabilirdi..
    19 yaşın altındaki oyuncuların kayıt edilmesine gerek yoktu FM'de, gerçektede öyleyse sorun olmaz Abdulkadir'in listede olması.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa maçlarında Abdülkadir'e sıra hayatta gelmez, hatta listede olsa bile yedeklerde oturmasına bile sıra gelmez.

Rakip zayıf, Bilica cezalı, Lugano 11 başlarsa umarım bu takım içinde sıkıntı yaratmaz. Kendimi Bekir ve Önder yerine koyuyorum, bu duruma çok bozulurdum. Yine de takım için düşünüp, preblem çıkarmayacaklardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    19 yaşın altındaki oyuncuların kayıt edilmesine gerek yoktu FM'de, gerçektede öyleyse sorun olmaz Abdulkadir'in listede olması.
    Aynen öyle..

Bu maçı rahat kazanmamız lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maça Alex'siz çıkacağımızı düşündüğümüz zaman Deivid-Güiza,Mehmet Topuz-Güiza,Semih-Güiza ikililileriyle çıkabileceğimizi düşünüyorum....Daum galiba Deivid-Güiza yla baslayacaktır....

Bence Lugano 11de başlamaz...Bekir sezon basından beri takımla bu maçta forma onun hakkı kesinlikle...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bu maç kolay geçmeyecek. Alexsiz biraz zor geçer. Deivid ile başlayabilir yada Topuz da olabilir. Bence Çift Santrafor oynarsak yani Semih ile Güiza işi bitiririz. İkisi felç eder Sionu. Lugano ilk onbirde başlayabilir büyük ihtimal..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence bu maç kolay geçmeyecek. Alexsiz biraz zor geçer. Deivid ile başlayabilir yada Topuz da olabilir. Bence Çift Santrafor oynarsak yani Semih ile Güiza işi bitiririz. İkisi felç eder Sionu. Lugano ilk onbirde başlayabilir büyük ihtimal..
    Semihin maç kondisyonu yetmez daha dur bakalım..
    Hemen öyle al bu forma sana zimmetli giy oyna demezler..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir şekilde başlayacak nasıl olsa. Kondisyonu yetmezse zaten Sionla oynuyoruz. Çıkarır düşünce iyice bir taktik değişikliği tamamdır. Semih her türlü oynayabilecek kapasitede. Tabiki Daum çift forvet oynatmaz. Ben boşuna diyorum. Ben olsam direk çift forvet başlardım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok işte düşündüğün gibi olacağını sanmıyorum, maç performansını iyiden iyiye toparlaması için son 20 son 30 dakikalarda girmesi gerekirki daha rahat bir şekilde toplasın yoksa sakatlıkdan yeni kurtulmanın bir korkusu var onun üzerinde ya tekrar olursa diyerekden...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri