Zor bir maç olacaktır.Kaptan Alex'in yokluğunda Deivid oynar galiba o bölgede...
d smart veriyormus macı kötü oldu bu![]()
Sivas maçından daha rahat geçeceğini düşünüyorum..1 veya 2 farklı galibiyet bekliyorum..Semih'in oynamasını diliyorum..
Alex yerine M.Topuz, Önder yerine hazırsa Lugano oynarsa rahat bir şekilde kazanırız diye tahmin ediyorum.
Alex ve Bilica nın yokluğunda zor maç olur defansta Bekir Önder oynar Alex'in yerine büyük ihtimal Deivid oynar ama umarım yanılırım ve Mehmet'i oynatır.
Bilica'nın cezalı olduğunu bir an unutmuşum. Önder-Lugano oynar diye tahmin ediyorum. Lugano ne kadar hazır, bilmiyoruz ama Bekir-Önder ikilisine de güvenim sonsuz.
Lugano avrupa listesinde yer almıyordur muhtemelen, henüz hazır olduğunu da sanmıyorum, Diyarbakır maçında belki oynayabilir.
İçeride rahat kazanırız. Alex ve Bilica'nın olmaması sıkıntı doğurabilir ama oyunu zaten rakip sahaya yıkarsak, 2 eksiği de aramadan avantajlı skor elde ederiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Sanmıyorum Fenerbahçe'nin zorlanıcağını.Kolay bir maç olur ve rahat bir galibiyet alırlar.Defansa falan pek iş düşmez.Alex olsa daha rahat daha farklı bir galibiyet olurdu ama böyle de rahat alırlar maçı.3-0 biter bence.
Fenerbahçenin Bu Maçta Şov Yapacağını Çok Çok Rahat Kazanacağını Düşünüyorum
Başarılar Fenerbahçeye![]()
F.Bahçe'nin turu geçeceğini ama bu ilk maçın beklenildiği kadar rahat geçmeyeceğini düşünüyorum...
Bu maç öncesinde yeni liste verilecek , Lugano'da bu listede yer alıyor sanırım..
Sion golcü takımdır, gol bulurlar ama o kadarda yerler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Rahat kazanırız diye düşünüyorum.Süprize pek ihtimal vermiyorum.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Fb'nin hücumda değil ama savunmada sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum gol yerler ama yediklerinin 2 fazlasını da atarlar o yüzden FB bu maçı kazanır..
Avantajlı bir skorla döneceğimizi düşünüyorum . . .
Fenerbahçe'nin oynadığı futbol ortada, Sion Fenerbahçe'ye rakip olacak bir takım değil. Bu nedenle rahat bir şekilde kazanırız.
Bana bol gollü olur gibi geliyor . Zaafları aynı iki takımında ama Fener bir gömlek üstün. O yüzden 3-2 4-2 ya da 4-1 lik Fener lehine bir skor cıkabilir.
Umarım Semih bu maçta bir şans bulur..Onun bir an önce rotasyona girmesi lazım.. İyi bir sonuç almamız gerekiyor..Aksi durumda haftaya Diyarbakır maçı sakat olur,çünkü rövanşa odaklanırlar..Bu sebeple Sion'un ipini ilk maçta çekmek gerekiyor..
D-Smart'dan nefret ediyorum!
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Avrupa Ligi için Listeler maç'ın 48 saati öncesinde veriliyormuş. Lugano'da listede yer alacaktır. En son Uruguay Milli Takımı maçında da oynadığına göre hazır durumda olabilir. İlk 11'de izleyebiliriz.
Fenerbahçe’de Lugano’nun geri dönmesiyle birlikte yabancı kontenjanı aşılmış ve takımdan kimin gönderileceği merakla beklenir duruma gelmişti.
Fenerbahçe’ye veda edecek isim belli oldu: Brezilyalı Edu!
Fenerbahçe’nin Edu ile olan sözleşmesini feshettiği ve bu oyucunun UEFA’ya verilen kadro listesinde yer almadığı öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi kadrosundan çıkarılan bir başka isim ise genç oyuncu Abdülkadir Kayalı oldu.
Fenerbahçe ile 4 senelik anlaşma imzalayan Diego Lugano’nun dahil edildiği listeden Abdülkadir Kayalı çıkarıldı.
Maraton
Dogruysa yazik gercekten Abdulkadir´in listeden cikarilmasi.Onun yerine Ali Bilgin,Onur,Furkan gibi oyuncular cikarilabilirdi..
Dominguez mi ne dikkat edin onahala ordaysa, Sion iyi takımdır ama Fener'in 2-3 gömlek altındadır, fener kazanır
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Avrupa maçlarında Abdülkadir'e sıra hayatta gelmez, hatta listede olsa bile yedeklerde oturmasına bile sıra gelmez.
Rakip zayıf, Bilica cezalı, Lugano 11 başlarsa umarım bu takım içinde sıkıntı yaratmaz. Kendimi Bekir ve Önder yerine koyuyorum, bu duruma çok bozulurdum. Yine de takım için düşünüp, preblem çıkarmayacaklardır.
"YÜCE ATATÜRK"
Maça Alex'siz çıkacağımızı düşündüğümüz zaman Deivid-Güiza,Mehmet Topuz-Güiza,Semih-Güiza ikililileriyle çıkabileceğimizi düşünüyorum....Daum galiba Deivid-Güiza yla baslayacaktır....
Bence Lugano 11de başlamaz...Bekir sezon basından beri takımla bu maçta forma onun hakkı kesinlikle...
Bence bu maç kolay geçmeyecek. Alexsiz biraz zor geçer. Deivid ile başlayabilir yada Topuz da olabilir. Bence Çift Santrafor oynarsak yani Semih ile Güiza işi bitiririz. İkisi felç eder Sionu. Lugano ilk onbirde başlayabilir büyük ihtimal..
Bir şekilde başlayacak nasıl olsa. Kondisyonu yetmezse zaten Sionla oynuyoruz. Çıkarır düşünce iyice bir taktik değişikliği tamamdır. Semih her türlü oynayabilecek kapasitede. Tabiki Daum çift forvet oynatmaz. Ben boşuna diyorum. Ben olsam direk çift forvet başlardım.
Yok işte düşündüğün gibi olacağını sanmıyorum, maç performansını iyiden iyiye toparlaması için son 20 son 30 dakikalarda girmesi gerekirki daha rahat bir şekilde toplasın yoksa sakatlıkdan yeni kurtulmanın bir korkusu var onun üzerinde ya tekrar olursa diyerekden...