benim sorum commercial link istemek için klüp itibarının belli bir seviyede olması gerekiyor mu? mesele en azından bi kıtasal üne sahip olmak..
ilk sezonumda newcastle dan commercial link yapamıyorumda itibarı ülkesel acaba bu yüzden mi ?_
benim sorum commercial link istemek için klüp itibarının belli bir seviyede olması gerekiyor mu? mesele en azından bi kıtasal üne sahip olmak..
ilk sezonumda newcastle dan commercial link yapamıyorumda itibarı ülkesel acaba bu yüzden mi ?_
Bende genellikle yönetim seçiyordu pilot klüpleri.Oyun ileriedikçe seçenek sunmuştu ne tür bir bağlantı istiyorsun,commercial için mi kiralama için mi vs. diye.Daha ilerledikçe sende de çıkabilir böyle birşey.
En başlarda yönetim sana ne istediğin sormuyor, kafasına göre kulüpler sunuyor önüne.1,5-2 yıl sonra seçim yapabiliyorsun(commercial vb.).4-5 yıl sonrada istediğin kulübü seçebiliyorsun, mesela ben Samsunspor'u seçtim ama onlar benim pilot kulübüm olmayı istemedi...
teşekkürler dostlar![]()
Bende istediğim kulübü seçiyorum küçük bile olsa genelde kabul etmiyorlar nedense
Bu tür sorunlarınıza lütfen sabit başlıklardan çözüm arayalım.
I'm back...