1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Hayatımın En Son Noktası "Sensin Adapazarı"

sakary Ali Misafir

Default Hayatımın En Son Noktası "Sensin Adapazarı"

Bu başlığı daha önceden'de kullanmıştım ama bana çok güzel geldiği için bir daha kullanıyorum.

Kariyerime yine Sakaryasporum ile başlıyorum ve güzel bir kariyer yapmaya çalışacağım.

Bilmiyorum kaçıncı Sakaryasporum kariyerim ama Sakaryasızda olmuyor.

Data:9.0.3
    Açılan Ligler:İngiltere Premier Lig, İtalya Serie A, İspanya La Liga, Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1, Türkiye Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig

Kuralları okudum ve de kabul ettim.

Büyük taraftarımız ile çok büyük başarılar kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basarılar dilerim Ali.
    TariboWest

başarılar...

sakary Ali Misafir

Teşekkürler arkadaşlar.

Ve sonunda 1 yıllık sözleşmeyi imzaladım.Yönetim ile konuşup anlaştık ve 1 yıllık resmi sözleşmeye imzamı attım.

Tabi benim ilk imzam olduğu için heyecanlıydım.Yerel Basın beni göreve getiren yönetime çok büyük eleştirilerde bulundu başkanımız bana sen kafana takma diyerek bana moral vermeye çalışıyordu.

Ancak bana en büyük morali veren taraftarımız Tatangalar'dı.Taraftarlarımız benim takımın başına geçmemi çok doğru bulmuş ve bana tam destek vermişlerdi.Bunda en büyük etken ise benim Sakaryalı olmam yani taraftarlar takımın başında tam anlamıyla bir Sakaryalı istiyorlardı ve bu da gerçekleşmişti.

İmzadan sonra yönetimiz ile konuşma fırsatı buldum.Hedeflerimizden bahseddim.Süper Lige kalıcı olmak ve kupalar kazanacak bir şehre sahibiz diyerek gazı da verdim.Başkanımızda bana çok güveniyordu bu yolda.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu sefer uzun dur şu takımda Ali.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kariyerinde başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ali ilk sene çıktın çıktın,çıkamadın güme gider kariyer..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

basarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    London

Başarılar Dilerim Ali..

sakary Ali Misafir

Teşekkürler arkadaşlar.Bu sefer uzun kalmayı çook zorlayacağım.Ayrıca ilk sezon çıkamassak dünyanın sonu değil.Ve artık çalışma vakti gelmişti.Takımımızın nasıl bir oyun felsefesi ile oynayacağımızı kararlaştırdık.Takımımıza 4-3-1-2 dizilimiyle oynatmayı planlıyordum.Bu durumda kadroya baktığımızda bir tane ofansif orta saha oyuncusuna ihtiyaç duyuyorduk.Bu doğrultuda Giresunspor'dan Anton Alex transferini gerçekleştirdik.

Bu transfer ile hücüm hattımız çok zengin olmuş oldu.Özgürcan Özcan Ferdi Başoda ikilisine birde Anton Alex eklenince çok kaliteli bir hücüm hattına sahip olmuş olduk.

Takımda istemediğimiz Luis Martinez'i ise uygun bir fiyata Fransa'nın Amiens kulübüne yolladık.Bölyece parasal anlamda kazanç sağladık.

Bunların yanında da iki genç transferimiz oldu.Trialist maçlarında izlediğimiz ve memnun kaldığımız iki genç oyuncu.Nazmi Demir ve Tolgahan Kilit.Nazmi santrafor oynuyor Tolgahan ise defansif orta saha.Bu iki oyuncuda bu sezon pilot kulübümüz Marmaris Bld. takımında forma giyecek.

Artık yavaş yavaş sezon başlıyordu.Yönetimimiz ile konuşup sezon açlış maçını kardeş takımımız bildiğimiz Göztepe ile oynyacağız.Ligin ilk haftasında ise Karabük deplasmanında olacağız hemen ardından ise Kartalspor maçıyla seyircimizle buluşacağız.

sakary Ali Misafir

Hazırlık Karşılaşması : Sakaryaspor - Göztepe

Güzel dostça kardeşçe bir karşılaşma oynadık Göztepe karşısında.Maçı kazanan çıkmadı ama her iki takımda çok şeyler kazandı bence.

Maça gelirsek çok iyi oynadığımızı söyliyebilirim.Forvet hattında çok becerisizdik ama zamanla daha iyi olacağız.
    Orta sahamız çok iyi gözüktü hücüm hattımızda güzel defansif yönden pek zorlanacak pozisyonlar olmadı ama iyi yoldayız.

Türkiye Kupasında ilk turda rakibimiz belli oldu.Sakarya Atatür Stadında Denizli Bld. ile karşılacağız.

Başarılar Canım Kardeşim Sakaryamızı Layık Olduğu Yere Bu Sefer Taşıman Dileğiyle Bu Sefer Farklı Ol Bu Takımı Marka Yap Canım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

sakary Ali Misafir

Ve artık lig başlıyordu.Ligin açılış maçını biz oynayacaktık.Çok heyecanlıydım.Taraftarımızın deplasmanda bile takımımızı yalnız bırakmaması çok güzeldi ama malasef maçtan yenik ayrıldık.

Bank Asya 1.Lig Karabükspor - Sakaryaspor

Sezonun ilk maçından malasef yenik ayrıldık.Göztepe maçındaki gibi forvetlerimiz çok beceriksizdi.Tam 12 şuttan hiçbiri kaleye bulmadı.Bu şutlarda öyle uzaktan şutlar falan değil.Neyse sağlık olsun.İyi oynadık yediğimiz şanssız bir golle kaybettik.

Kötü başlangıçtan sonra önümüzde Fortis Türkiye Kupası maçı vardı.Taraftarımızla resmi maçta ilk defa buluşacaktık heyecanlıydık.

Fortis Türkiye Kupası 1.Tur Sakaryaspor - Denizli Bld.

Kolay rakibimizi rahat geçtik.Anton Alex ilk golünü attı.Şimdi önümüzde milli ara var.Bu arayı çok iyi değerlendirip Kartalspor maçına iyi hazırlanmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar Ali... Kariyer bölümünde 15-20 civarı kişinin aktif kariyer açtıgını hesap ederek ortak kariyer açıp insanların hepsinin aynı karede 20-25 gün keyif almasını hedeflemiştim. Kariyerinde başarıalr dilerim ama bence sen de organizasyonda asistan olarak yer alarak aktif menajerler arasına katılmalısın
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sakarya Benim Gönlümde Her Zaman Ayrı Bir Yeri Var Bu Yüzden Kardeşim Ali de Benim İçin Ayrı Bir Yerde Teklifim Hala Geçerli Canım Sen Olmazsan Zaten Yalnız Devam Edeceğim Bende Ama Seninle Olmakta Bir Başka Güzel Olacak
    Her Zaman Yerin Ayrı Bunu Sakın Unutma

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ne oluyor ule ? evlenme teklifi falan mı ettin adama?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ali bu kez uzun bir kariyer bekliyorum senden.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ne oluyor ule ? evlenme teklifi falan mı ettin adama?
    Evlenmemi Koptum Yav

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ali ilk senede TSL ye cıkmanı bekliyorum. Kötü sonuclar olsa da istifa etme seneye mutlaka cıkarsın. Yani Sakaryayı yalnız bırakma..
    TariboWest

Başarılar uzun soluklu olur inşallah

sakary Ali Misafir

Teşekkürler arkadaşlar bu sefer uzun gitmeyi düşünüyorum.

Bank Asya 1.Lig 2.Hafta Sakaryaspor - Kartalspor

Kendi sahamızda oynadığımız ilk lig maçında galibiyete uzanamadık.Kötü oynadık.1-0 geriye düştük ancak beraberliği bulduk.Gol için saldırdık bir türlü gol gelmedi.Kötü bir beraberlik oldu.

Bank Asya 1.Lig 3.Hafta G.Antep Bld. - Sakaryaspor

Antep deplasmanında kötü bir yenilgi daha aldık.İstediğimizi yansıtamadık sahaya üzgünüz.Bu maçtan sonra sistem değiştirmeye karar verdim bundan sonra 4-3-3 dizilimiyle mücadele edeceğiz.

Fortis Türkiye Kupası 2.Tur Sakaryaspor - Tokatspor

Tokatspor karşısında yeni sistemimizin ilk maçında başarılı bir sonuç almayı başardık.Kupada gruplara kalarak başarı elde ettik.Kupaya çok önem veriyorum gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağım.

sakary Ali Misafir

Bank Asya 1.Lig 4.HaftaSakaryaspor - Manisaspor

Kendi sahamızda karşılaşmaya güzel başladık.10.dakikada golü bulduk.Eski Sakaryaspor geri geliyor dedik ancak olmadı.Kötü oynadık bu sonucu hakettik.Defans olarak çok büyük hatalar yapıyoruz.

Bank Asya 1.Lig 5.Hafta Ç.Rizespor - Sakaryaspor

Deplasmanda harika bir maç oldu.Özgürcan'ın sakat olduğu bir dönemde galibiyete ulaştık.Harika bir sonuç oldu.77 ve 89.dakikalarda gelen gollerle 2-1 kazanmak gayet güzel.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

inişli cıkışlı gidiyorsun ama yine iyisin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Rizeyi yenmen cok iyi olmus Ali.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Ali.Umarım artık Sakaryaspor ile başarıyı yakalarsın
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri