Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: QPR İle İlk Hedef Championship(sezon:1)(2009-10 güncellemesi)

Default QPR İle İlk Hedef Championship(sezon:1)(2009-10 güncellemesi)

İngiltere'de satın alınan kulüplere Queens Park Rangers ta eklendi.QPR kulübü Renault formula patronu Flavio Briatore'nin eline geçti.Kulübe döktüğü paralardan sonra 3 sene sonra şampiyonlar liginde oynayacağız dedi.Hedefler doğrultusunda ise Alican Aslanyürek takımın menajeri oldu.
    Kulübümüzün logosu:

Başkan:

(doğum 12 Nisan, 1950) İtalyan işadamı. Renault Formula 1 takımının yöneticisi ve Queens Park Rangers'ın sahibidir. 14 Haziran 2008'de 28 yaşındaki manken Elisabetta Gregoraci ile evlenmiştir.Gelin arabasını 2 kez dünya şampiyonu olmuş ispanyol f-1 yarışçısı Fernando Alonso kullanmıştır.
    Stadımız:
    Loftus Road:Küçük kapasitesine rağmen dünyanın en iyi atmosfere sahip 50 satdından biri olarak gösteriliyor.

Yönetim şampiyon olabileceğimizi ilettikten sonra championship e göre iyi bir bütçe verdi.

Yeni yönetim ve menajerden sonra medya QPR'ye sezon sonunda 9. sırada yer verdi.Favori ise bu sene düşen Newcastle.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
    Okudum ve kabul ettim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basarılar dilerim. Cok paran var.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

basarılar dilerim

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Basarılar dilerim. Cok paran var.
    para var ama gelen yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by steal View Post
    basarılar dilerim
    tesekkürler.
    Last edited by mourinho517 : 16.Ağustos.2009 at 22:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Başarılar Dilerim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vay anasını sayın seyirciler Opr de de para bolmuş arabın çocuğu satın almış burayı acaba.Okul harçlıklarıyla opr yi geçindiriyor galiba

Başarılar dilerim. QPR zengin takım. İyi oyuncular da geliyor. Kadroyu görebilir miyiz?

hazırlık kampı,transferler,sezon başlangıcı,taktikler vs hepsi yarın sizlerle olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar giriş hoşuma gitti

Yorumlarınız için hepinize teşekkürler.
    Ve İşte Transferler...

Yunan milli yakım oyuncusunu serbest olarak kadromuza kattık.Bu sezon as kadroda kendine yer bulacak.

Vranjes satılık listesindeydi ve 975.000€ gibi komik bir bedele takıma katıldı.Bu sene en güvendiğim isimlerden biri.

Kuşkusuz en büyük transferimiz.İlgilendiğimiz nice oyuncular vardı ama ilgilenmediler.Wagner ise kulübün hedeflerini başarabileceğini düşündüğünden bizi seçti.

Kiralık olarak geldi.Kadro derinliği açısından iyi bir yedek.

Takımın kesinlikle bir forvete ihtiyacı vardı.Daha iyilerini istiyorduk ama ilgilenmediler.Belki de Benitez şimdi kazanacağı tecrübe ile ileride Premier ligin yıldızı olabilir.

Her kariyerde takımlara küçük bir bedel ile gidip astronomik fiyatlara satıldı.Batan kulüplerin ekmek teknesi "Ochirosii" artık QPR için ter dökecek.
    Hazırlık kampı:

Maçları asistan oynattı.İyi sonuçlar aldık.Keşke lige de asistan devam etseydi.
    Kadronun son durumu:

Lig başlıyor...

İlk lig maçımızda pek iyi oynamasakta bitirici vuruşlar galibi belirledi.

Kupa maçını iyi oyunumuzla kazandık.Bol ataklı bir maç izledik.

Sahada varlığımız hissedilmedi bile.Her kariyerimde olduğu gibi bu kariyerimde de deplasman fobisi başladı.

Rakibin tek şutu gol oldu.Biz de o kadar iyi oynamadık ama 3 puan alabilirdik.

kupanın 2.turunda 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı uzatmalara taşıdık ve kazandık.

Kesinlikle sonuna kadar hakettiler maçı.Eğer böyle salak bir kaleci varsa her rakip hak eder.
    Sezona kötü başladık.Uyum sorunu mudur,kötü taktik midir bilmem ama transfer döneminin son haftasında içinde kaleci de bulunan birkaç oyuncu bitirmeye çalışacağız.Deplasmanda kullanabileceğim taktik önerilerinizi bekliyorum.

Benitez yılın transferi olur.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Benitez yılın transferi olur.
    inş öle olur ama kötü başladı sezona

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bristol ve Barnsley fena carpmıs yaw Daha ligin bası. Toparlarsın en kısa zamanda..
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alican hocam iyi transferler ama kalecimiz nedeniyle mi bilmiyorum maçlarda sanki kontrolü ele alamıyorsun.

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Alican hocam iyi transferler ama kalecimiz nedeniyle mi bilmiyorum maçlarda sanki kontrolü ele alamıyorsun.
    valla sadece kaleciden değil heralde ama birkaç maç sonra düzelir

sakary Ali Misafir

Briatore F1'de hep yetenekli genç pilotlar bulmuştur şimdide sana genç yetenekler bulur.

Ha bu arada Briatore'ye söyle bu hafta sonu onlarıda pistte görmek istiyoruz

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Briatore F1'de hep yetenekli genç pilotlar bulmuştur şimdide sana genç yetenekler bulur.

Ha bu arada Briatore'ye söyle bu hafta sonu onlarıda pistte görmek istiyoruz
    ulen adam formulada buldugu genç yetenekleri futbolcu yapmış hız 20 diğer özellikler 1 istemiom böle başkan

Tecrübesinden yararlanacaz inş.Benitez le dönüşümlü oynayacaklar.

İstediğim sol bekler ilgilenmediği için Insua yı almak zorunda kaldık.İlk 11 de oynayacak.

Bu maça forvette kaviedes le başladık.Performansı kötüydü.İkinci yarı giren Benitez -beni nasıl yedek bırakırsın dercesine- 3 gol attı ve galibiyeti getirdi.

sakary Ali Misafir

son galibiyet güzel olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

benitez ısınmaya baslamıs

Yaw arkadaşlar deplasman için önerebileceğiniz taktikler var mı???Sadece QPR ye has değil,benim her oyunumda deplasman fobim var taktiklerim tutmuyor.Lütfen en azından bir öneri deneme amaçlı sıfır çekecez deplasmanda

sakary Ali Misafir

benimde hep taktiklerimde deplasman sorun olmuştur.Ben genellikle 4-3-1-2 taktiğini kullanırım ama deplasmanlarda hep sorun yaşarım.

Deplasman için 4-2-3-1 ve 4-3-3 dene başarılı olabilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel başlamışsın, yenilgilerin ağır ama az.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    benimde hep taktiklerimde deplasman sorun olmuştur.Ben genellikle 4-3-1-2 taktiğini kullanırım ama deplasmanlarda hep sorun yaşarım.

Deplasman için 4-2-3-1 ve 4-3-3 dene başarılı olabilirsin
    4-2-3-1 in dizilişi tam olarak nasıl gösterebilir misin

Rakipler kasap havasıyla oynamaya başladı.

Liderden puan almak iyi ama şu kötü gidişe bir dur demeliyiz.

Başkan morallerin yerine gelmesi için bu hafta formula yarışlarına alacak,inş işe yarar

yine deplasman yine mağlubiyet.küme düşme potasındaki swansea güle oynaya geçti bizi.

Bu da deplasman performansımız.Şu ana kadar her deplasman maçına farklı taktikle çıktık.Birinde biraz iyi oynasalar alışırlar falan derim aynı taktiğe devam ederim.Ama her deplasmanda her taktikte berbat oynuyorlar.Rakipler dalga geçiyor bizimle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4-2-3-1 şöyle:

----------------Gk-----------
    dr-------dc--------dc------dl
    -------------------------------
    ---------mc--------mc-------
    amr----------amc--------aml
    ----------------st--------------

Nesil