KristaL - Stuttgart
FreeStyLR - Schalke FC
crane1994 - Bayer Leverkusen
tugycan - Hamburg SV
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Basarılar. Favorim Asilkan![]()
TariboWest
TeşekkürlerÜmit Basarılar.![]()
Herkeze basarılar favorm freestyler hmso basarılar
insan haber verir dimi :$
başarılar krystal ve freestyle![]()
bi wolsburg beklerdim açıkcasıbaşarılar
Kutluhan alır.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Favorim Schalke herkese başarılar
başarılar dilerim
ama neden kimse wolfsburg'u almamıs
basarılar favorim crane1994
Başarılar.Favorim Tabiki Schalke![]()
Last edited by FreeStyLR : 22.Ağustos.2009 at 19:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar..
Hazırlık Kampı
İyi bir hazırlık devresi geçirdiğimizi düşünüyorum. Ligin üst sıralarını zorlayacağımızdan şüphemiz yok
Transfer düşünmedikKadromuz Bundesliga için zaten üst seviyede
Tabikide neden bu değil
Bütçe alamadık
İyi bir hazırlık dönemi geçirdik diye düşünüyorum.
Transferlerin özeti de bu
İlk transferimiz takas ile oldu.Keina'ya karşılık Kiessling ve 2.9 mn yi Schalkeye verdik.
Mosquera 2.isim oldu.Ona güveniyoruz.
3.isim İnternacional'den süper golcü Nilmar oldu çok şey katacak bize
4.ve son transferimiz Cardozo oldu.Süper bir isim daha hücum yollarımız süper oldu.
![]()
freestyler ve crane1994 cok iyi transferler yapmıslar kristal nokta transferler herkese basarılar
Şamp Ligi Ön Eleme
İki Maçtada İyi Oynadık Rahat Yendik
Bundesliga 1.Hafta
İlk Haftada Asilkan'ın Takımı Stuttgartla Karşılaştık ve Deplasmanda Rahat GeçtikAsilkan Kardeşimide Tebrik Ediyorum..
Bundesliga 2.Hafta
Köln'ü Evimizde Yıldızlarımızla Geçtik
Bundesliga 3.Hafta
Çok Şanssız Bir Puan Kaybı Yaptık...İki Kaleciminde Sakat Olduğu Maçta 19 luk Bir Kaleciye Görev Verdik Tam Maç Bitti Derken Topu Obasiye Kaptırdı ve Kaleyi Bulan Tek Şutlarını Attılar..Nese Yapacak Bişey Yok..
Samp Ligi Grubum
Puan Durumu
Bundesliga
Atamayana attılar
Bundesliga
Bu kötü oyunumuza bir son vermeliyiz..
Bundesliga
Futbolumuz ilerisi için umut verdi. Puan kaybını pek önemsemiyoruz.
LigTv Muhabiri: İlk önce isterseniz buraya geliş hikayenizle başlayalım..
T.G: Telefonum çaldı arayan menejerimdiKendisi Hamburg'un benle ilgilendiğini belirtti. Biz de oturup ailecek bu durumu düşündük. Almanya bizim için iyi bir seçim olabilir mi diye. Düşündük ve gitmeye karar verdik. Hamburg başkanı özel jetiyle bizi aldı
Bu jesti karşısında çok mutlu olduk
Hikayemiz bu
LigTv Muhabiri: İyi bir hazırlık dönemi geçirdiniz ancak ligde ilk 3 hafta boyunca galibiyetiniz yok. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
T.G: Beklemediğimiz anlarda kalecimiz Rost, orta sahamızın dinamosu Jarolim ve gol silahımız Olic sakatlık geçirdi. Bu bahanenin arkasına sığınmak istemiyoruz. Ancak onlar bizim için çok önemli. Kaleci hatasından çok gol yedik. O bölge için bir transfer düşünüyoruz. Kadro derinliğini arttırabilmek için belki bir de orta saha transfer edeceğiz.
LigTv Muhabiri: Hmm... Bize tüyo verebilir misiniz?
T.G: Tüyo vermek yerine direk isimleri paylaşayım sizlerleKaleye genç file bekçisi Sergio Asenjo'yu getiriyoruz. Orta sahayada beleş Appiah'ı düşünüyoruz
Yararlı transferler olacağını düşünüyoruz.
LigTv Muhabiri: Bizi kırmayıp röportaj verdiğiniz için teşekkür ederim.
T.G: Ben teşekkür ederim
Habertürk mikrofonlarına konuşan Leverkusen teknik direktörü Ümit Ergül mikrofonlara çok şok sözler sarf etti.İşte o konuşmanın bir bölümü
Muahbir:Evet Ümit Bey öncelikle hoşgeldiniz.
Ben:Sağolun
Muhabir:İlk 3 hafta için neler söylemek istersiniz.
Ben:İlk 3 hafta futbolumuz ilerisi için umut verdi.Gol yemememiz Nilmar'ın başarılı performansı vb.şeyler ilk 3 haftayı galibiyetle kapamamızı sağladı.
Muhabir:Ümit Bey transferlerinizden memnun musunuz?
Ben:Eğer şu ana kadarki performanslarsa Nilmar ama Cardozo da çok kaliteli.Kenia ve Mosqueradan da gayet memnunum.
Muhabir:Almanya Bundesliga'da en sevmediğiniz takım kim?
Ben:Bayern Münih tabiiki de Bayern'in önünde ligi bitirmek çok güzel birşey olur
Muhabir:Sohbet için sağolun Ümit Bey
Ben:Asıl siz sağolun
crane1994 ve freestyler ıyı baslamıssınız asilkan ve turgut iyi baslamassınız ama en kısa surede toprlanacagınızı umuyorum![]()
Toparlanacağız inşallah yoksa bize yol gözükeceksteal crane1994 ve freestyler ıyı baslamıssınız asilkan ve turgut iyi baslamassınız ama en kısa surede toprlanacagınızı umuyorum![]()
![]()