Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 92.59%
  • Beraberlik

2 7.41%
  • Kayserispor

0 0%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Galatasaray - Kayserispor [TSL 3. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Galatasaray - Kayserispor [TSL 3. Hafta]

TURKCELL SÜPER LİG
    3. HAFTA

VS

GALATASARAY - KAYSERİSPOR

Hakem : Haliss Özkahya
    Tarih : 23.08.2009 Saat : 21:00
    Yer : ALİ SAMİ YEN

Konular açılmamış, açılacagı yok heralde dedim, kendi maç konumuzu açmış bulunmaktayım.

Yüksek formumuz devam eder ve kazanırız umarım. İçimden 2-0lık bir galibiyet geçiyor. Başarılar Galatasaray'ım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre galiba tsl maclarını sadece yöneticiler acıyordu öyle bişey vardı.

Maça gelirsek ; Umarım 3'te 3 yaparız takımıma cok güveniyorum , İnşAllah kazanacagız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biliyorum yöneticilerin açtığını. Yalnız maca 1 gün kalmış ve hala açılmamış oldugundan dolayı açtım başlığıı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sadece yöneticiler açabiliyormuş evet ama nezaman açıcaklar acaba maçlar oynandıktan sonramı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre kızma yahu , bilmiyorsun diye degil sadaece söyledim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kızmadım yahu. Her mesajdan sonra "" mı koyalım

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

tolunay kafkas zorda...gs ise formda...

Bizim konu da acilmamis ama mac Pazartesi acilir heralde Maca gelirsek Kayseri yine yenemez Samiyen'de.Iyi oynayamiyorlar ligde su ana kadar.Ilerde Makukula ile gol ariyacaklardir mutlaka.Umarim zevkli mac olur..

Nesil
    2006

Kayserispor sıkıntılı bir ortamda oynayacak. Takım oldukça formsuz, Galatasaray yenecektir. Tahmini skor: 2-0 veya 2-1.

Savunma hattı çok güçlü olan Kayserispor, Avrupa yorgunu Galatasaray ile karşılaşıyor. Zor da olsa Galatasaray kazanır.

Kayserispor yenilirse Tolunay Hoca'nın istifa edeceği söyleniyor. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayseri en iyi dönemlerinde bile Ali Sami Yen'de Galatasaray'a direnemedi. Bu dönemde hiç direnemez diye düşünüyrum. Hücuma düşünmeden, herkesin savunmada olduğu bir anlayışla sahaya çıkarlarsa, yarı sahayı geçmelerine izin vermeden Galatasaray farka gider.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok fark beklemiyorum. Levadia maçından sonra birkaç oyuncuyu dinlendirebilir Rijkaard. Ama yine de kazanırız gibime geliyor. Tahminim en fazla 3-0 olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maç yenilgi bekliyorum hatta şöyle bir 3 falan yersek tolunayın son maçı olacak gibi tolunaydan kurtulmamıza çok az kaldı gibi en geç denizli maçından sonra gider heralde inşallah yani

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ali Sami Yen'de kazanırız diye düşünüyorum.Kayseri zor bir süreçten geçiyor ve Galatasaray son derece formda.2-0 olarak geçiyor içimden.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Pazar günü bu karsılasma için mor formayı giyiyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu sezonki Galatasaray'ı durdurmak çok zor bence.Özelliklede Galatasaray kendi sahasında olduğu zaman.Kayseride Gökhan Ünal gittikten sonra bi bocaLama devri başladı ardından Mehmet Topuz'un gidişi yerlerine gelen oyuncuların hep genç olması Neredeyse galibiyet yüzü görememeLerine neden oldu.Her maç Kayseri taraftarı 1 puana alışmış durumda ama bence bu maçta böyle olmayacaktır.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Pek zorlanacağımızı sanmıyorum.Rahat bir maç olur bizim için.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bu maç yenilgi bekliyorum hatta şöyle bir 3 falan yersek tolunayın son maçı olacak gibi tolunaydan kurtulmamıza çok az kaldı gibi en geç denizli maçından sonra gider heralde inşallah yani
    Tolunay Hoca giderse yerine daha iyi biri geleceğini düşünmüyorum.Anadoluyu gezen hocalardan biri gelir.Tarftar olarak bunu düşünüyor musunuz?Beni yanlış anlama ama şu saatte kim gelicek ki?
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Tolunay Hoca giderse yerine daha iyi biri geleceğini düşünmüyorum.Anadoluyu gezen hocalardan biri gelir.Tarftar olarak bunu düşünüyor musunuz?Beni yanlış anlama ama şu saatte kim gelicek ki?
    Kusura bakma ama Tolunay Kafkas benim bu ligde gördüğüm en sıkıcı futbol oynatan adam.Defans defans defans sürekli defans.Tolunay Kafkas bu takımın başına geldiğinden beri Kayseri'nin 3 gollü biten maçı bir elin parmaklarını geçmez.Şu saatten sonra iyi bir teknik direktör bulunamayacağı kesin ama Kafkas'ın yerine Güvenç Kurtar hatta Yılmaz Vural'ı bile tercih ederim

Maça gelirsek en iyi döneminde bile Ali Samiyenden değil puan tek farklı yenilgi ile bile dönemeyen Kayserispor'un bu maçta çok fazla direnebileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Tolunay yüzünden maçlara gitmez oldum adamın içi sıkılıyor oynattığı futbolu görünce tolunaydan önce kayserispor 3 gol yerse 4 gol atan bir takımdı sürekli galibiyet isteyen bir takımda takımda iyi bir uyum vardı ama tolunaydna sonra herşey bozuldu taraftarda bütünlük kalmadı yeni stad yapıldı takıma bir heyecan katar dendi ama hiçbir ateşlenme olmadı takımda sanırım şuanda en doğru tercih hoca değişikliği olacak inşallah oda iki hafta içinde olacak tolunayı yollayınca bizimkiler güvençle yılmazla falanda çalışmazşlar istikrardna yana bir yönetim kurulu var daha değişik bir isim gelir kanımca

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu maçta galatasaray oldukça şanslı Kayseri tam istenilen takım bile denilebilir. Defans yapan atağa çıkmaya korkan hem de makukula gibi yavaş bir forvet . Makukula iyi forvettir fakat bizim ikiz kuleler arasında kalırsa birde arkadan yardım gelmezse yazık olur .

2-0 gibi bir galibiyet bekliyorum. Başarılar her iki takımada
    Football is simple,but Football Manager is not

Çoğunluk gibi bende kazanacağımızı düşünüyorum ama işler yolunda gitmese bile en kötü beraberlik alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bize karşı kapanan takımları açmakta zorlanmıyoruz..son olarak 11 kişiyle kapanan Levedia nın hali ortada..
    o yüzden Kayserispor mutlak suretle oyunu önde tutmaya çalışmalı..şayet kapanayım gibi bir düşünceyle maça çıkarsa Tolunay Hoca nın son maçı olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tolunay hocanın bu maç kapanacağını pek sanmıyorum yerel gazete ve tvlerde istifaya davet haberleri çıkmaya başladı kapanırsa kaybederiz sonuçta defasımız ne kadar iyi oslada arda keita elano baros gibi isimler bir açık yakalar toluany kaybedincedeçok sıkıntıya girer atak oynatı sanıyorum bu hafta

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Atak oynasın fakat çokta açılmasın Çok açılanlarda iyi sonuçlarla karşılaşamıyor. Tolunay hoca aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık Ne yapacak bilemiyorum...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Elano'ya ikinci yarıda şans verilecekmiş bazı oyuncularda rotasyona girecekmiş galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

_______Leo Franco_______
    Uğur___G.Zan__Servet___Balta
    _________Sarp-Ayhan_______
    Keita______A.TurAn_____Aydın
    ___________Baros__________

benim tercihim bu yönde olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aydın'ın yerine 100 kere 1000 kere Kewell'ı tercih ederim

Nesil
    2007
    Yer
    34

Forvette Nonda oynayacak bu akşam.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kewell ın sakatlığı vardı..Rijkaard riske etmez onu..

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri