İşte Man City İle kariyer yapmaya karar verdim sizlerle paylaşacağım 4 Kulvarda Mücadele Edeceğiz
Stadyumumuz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 Okudum Kabul Ediyorum
İşte Man City İle kariyer yapmaya karar verdim sizlerle paylaşacağım 4 Kulvarda Mücadele Edeceğiz
Stadyumumuz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 Okudum Kabul Ediyorum
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
tebrikler ama man city ile oyunda başarı her zaman erken geliyor umarım çabuk sıkılmazsın.
Başarılar...
Başarılar Kardeşim![]()
Teşekkürler
basarılar dilerim
başarılar sıkılırsan bas istifayı![]()
Last edited by Frenzyer : 23.Ağustos.2009 at 04:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferler Yerinde Kardeşim![]()
kaleye ochoa veya sergio asenjoyu al sol acıgada zhirkov veye andres guardadoyu al
Obası olabılır hocam ıyı verım alabılırsın
rica ederım![]()
İşte 2 Yeni Transfer
![]()
Transferler bombaUmarım iyi bir sezon geçirirsin
![]()
Muhtesem transferler. Bu sene sampiyon olursan hic sasırma![]()
TariboWest
başarılar ...takipteyim...
Teşekkürler Hepinize 9.0.1 e gecerli bi taktğiniz varmı oturmus bu taktk tam oturmadı istediğim taktik
Kardeşim yanlış anlama ama neredeyse bütün kariyerlerde keirrison ve srna var keşke daha orjinal transferler yapsaydın
tabi su götürmez gerçek bütün transferlerin çok iyi![]()
Başığı Görünce Bende Tr den Açtın Sandım Kardeş Sendemi Paralardan Nasiplenmeye Geldin
Başarılar Demiyecem Çünkü İmkanların Zaten Başarı İçin SüperHerhalde Başarırsın
Para Bozmaz İnşallah Kardeşimi
Bu Arada Tr den de Bir Oyuncu Getir Yav
Onlarda Nasiplensin
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Middlesbrough Maçı Kötü Olmuş Ama Başarılı Olacağına İnanıyorum Kardeşim![]()
Hemso sormaya ligde arsenalle basa bas gidiodm arsenali 1-0 liverpollu 5-1 man unt ilede 1-1 kalmstm ama save acılmıo smdi aynı baslk altndan devam edecem eger izin olrsa
Hocam transferler guzel ama onyewu yerine genc bır oyuncu alsaydın daha iyi olurdu