1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Ümit Karan

ii yetenek begendıgım turk forvetlerınden bırı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fenerbahçe'ye "beni alın" mesajı yollamış, ancak gidememiştir. Hiçbir zaman ağzından "Galatasaraylıyım" lafını duymadım, kalacağım açıklaması yaptığında bile "G.Saray'ın sözleşmeli futbolcusuyum." demiştir.

Çok iyi santrafor, evli ve bir çocuk babası.
    biyografi başlığına böyle birşeyi yazmadaki amacın ne acaba ?

bu senenin hayal kırıklığı. top oynamayı unutmuş malesef. umarım toparlanır. çok büyük bir santrafor

Default ronberk

ümit karan iyi futbolcu ama çok bencil bence

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu sene iyi bir performans sergiledi trdeki en iyi forvetlerden birisi

Türkiye liginin en güzel gollerini atan,takimimizin son yillardaki gol yükünü ceken süper insan.(:
    Harbi Galatasaraylidir,futbolu burada birakir insAllah.

Ümit bu sezon attığı birbirinden şık ve çekici gollerle kendini ve yürekten Galatasaraylı olduğunu kanıtladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Birbirinden şık golleri var.Yürekten Galatasaray'lı bir insan.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Ümit Karan

Ümit Karan (doğum 1 Ekim 1976 Berlin, Almanya) Türk forvet oyuncusudur. Şu anda Galatasaray'da futbol oynamaktadır.

Kariyerine gençliğinde Berlin Kreuzberg'de Hertha Yehlendorf ve Rather SV gibi amatör takımlarda oynayarak başladı. Sonraları Türkiyemspor Berlin'e transfer oldu. Bunu takiben Türkiye Süper Ligi'ne geçiş yaparak Gençlerbirliği'nde kaptan olarak oynamaya başladı ve 2000 yılında takımının Türkiye Kupası'nı kazanmasına büyük katkı sağladı. 2001 yılında ise Galatasaray'a transfer oldu ve yine takımının şampiyonluğa erişmesinde büyük rol oynadı. Ümit Karan teknik olarak çok ileri bir futbolcu olmasının yanı sıra Türkiye'de en çok gol atan isimler arasında yer almakta.

2004/2005 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'ın antrenörü Georghe Hagi ile anlaşmazlıklar sonucu Borussia Mönchengladbach, Hannover 96 ve Arminia Bielefeld ile sözleşme için masaya oturdu. Ancak Karan Alman Bundesliga takımlarının tekliflerini geri çevirerek son anda Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile antlaştı. 2005'in yazına kadar Ankaraspor için oynayan Karan, henüz ilk maçında 2:1 galip gelen takımının iki gölünü de kendisi attı.

2005/2006 sezonunda ise tekrar Galatasaray için oynamaya başlayan Ümit Karan, sezon içinde attığı 17 gol ile gol krallığına aday oldu. Ne var ki geçirdiği sakatlanma nedeniyle sezonu kapatarak gol krallığına da veda etmek zorunda kaldı. Bacağından başarılı bir operasyon geçiren Karan, şimdi önümüzdeki sezon için hazırlıklara başladı.

Basın danışmanlığını bir çok ünlü futbolcunun da basın danışmanlığını yürüten Prosentez firmasının sahibi Cüneyt Yalınkılıç yapmaktadır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Galatasaray'da kalmasiyla gozumde degeri artti.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Golcü bir forvetimiz.İnş.yeni sezonda daha iyi oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu anda türkiyenin en iyi forveti... milli takımda biraz daha şans bulmalı bence

Fenerbahçe'ye "beni alın" mesajı yollamış, ancak gidememiştir. Hiçbir zaman ağzından "Galatasaraylıyım" lafını duymadım, kalacağım açıklaması yaptığında bile "G.Saray'ın sözleşmeli futbolcusuyum." demiştir.

Çok iyi santrafor, evli ve bir çocuk babası.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nerden biliyorsun? Bugün gazeteler Beşiktaş'a da aynı haberi yolladığını yazdılar. Sanki Ümit gerizekalı, gidecek Fener'e beni alın diyecek. Ümit gidip de bir kulübün kapısını beni alın diye çalacak bir oyuncu değildir. Eğer gitmek isterse kulübü ile temas kurar, ki zaten kendisine teklif yapan kulüpler de mevcut...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Öyle bir durum varki ortada, aynı gazetelerin işinize geldiği haberlerine direk inanıyorsunuz, işinize gelmediği zaman acaba diyorsunuz.. Şimdi Ümit Karan Fener'e beni alın dedi diye, takımınız daha büyük oldu herhalde..

Ayrıca Ümit Galatasaraylıyım lafını, stadlarda tezahüratlarımıza karşılık vererek defalarca sölemiştir..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Öyle bir durum varki ortada, aynı gazetelerin işinize geldiği haberlerine direk inanıyorsunuz, işinize gelmediği zaman acaba diyorsunuz.. Şimdi Ümit Karan Fener'e beni alın dedi diye, takımınız daha büyük oldu herhalde..

Ayrıca Ümit Galatasaraylıyım lafını, stadlarda tezahüratlarımıza karşılık vererek defalarca sölemiştir..
    Fenerbahçe Spor Kulübü açıkladı, Ümit Karan kendisi demiş "Beni alın, gelmek istiyorum" diye, Fenerbahçe de kulübüyle sorunu çözerse alırız demiş, kulüp yetkilisi söylüyor bunu, menajeri söylüyor, basın söylüyor, yalan olacak değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Spor Kulübü açıkladı, Ümit Karan kendisi demiş "Beni alın, gelmek istiyorum" diye, Fenerbahçe de kulübüyle sorunu çözerse alırız demiş, kulüp yetkilisi söylüyor bunu, menajeri söylüyor, basın söylüyor, yalan olacak değil...
    Aynı Fenerbahçe kulübü aynı siteden, Roberto Carlos haberini de yalanlamadı mı ?

Yalanladı, onla bunu aynı kefeye koyamazsın, alakası yok, biri R.Carlos diğeri Ümit Karan olayı, ilişkiyi çözemedim. İşine gelmeyince konuyu saptırıyorsun.

Ü.Karan'ın idmana alınmaması, menajerinin kulüple görüşmesi ve Fenerbahçe kulübünün yaptığı açıklama gösteriyor ki; Ümit Fener'i istedi, Fener Ümit'i istedi ama Galatasaray engeli olduğu için transfer bitirilemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konuyu saptırmak gibi bir amacım yok, o siteye güven olmaz artık bunu anlatmaya çalışıyorum.. İlgilenmiyoruz dediği adamı aldı Fenerbahçe.. Yani site yalan söledi.. Pekala şimdi de söylebilir, bu olayda da.. Kendini masum göstermek için.. Kısacası ben Fenerbahçe Kulübünün resmi sitesinden yayınladığı hiçbir haberi ciddiye almam, üzerinde konuşmam artık..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yalanladı, onla bunu aynı kefeye koyamazsın, alakası yok, biri R.Carlos diğeri Ümit Karan olayı, ilişkiyi çözemedim. İşine gelmeyince konuyu saptırıyorsun.

Ü.Karan'ın idmana alınmaması, menajerinin kulüple görüşmesi ve Fenerbahçe kulübünün yaptığı açıklama gösteriyor ki; Ümit Fener'i istedi, Fener Ümit'i istedi ama Galatasaray engeli olduğu için transfer bitirilemedi.
    Eğer idmana alınmadıysa Fenerbahçe ile görüşmesi doğaldır.Kuru kuruya "Gelin beni alın." diyecek hali yoktu tabi.İşinize geldiği gibi konuşmayın.

Ümit Galatasaray'lıdır ve bunuda Burak'ın dediği gibi defalarca göstermiştir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Egemen, kulübün resmi sitesinde bize geldi, beni alın dedi diye bir açıklama yok. Gazetelerin bir taraflarından uydurduğu bir açıklama. Ümit Karan asla kimseye gel beni al demez, bunu unutma...

Hadi diyelim karakteri bozuk, gitti dedi, Fenerbahçe asla açıklamaz bu tarz bir saçmalığı...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Umarim en kisa zamanda formunu toparlar,onu golleriyle görürüz.Güzel insan Ümit Karan. (=

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kendisinin artık G.Sarayda Forvet oynamayacagını düşündügüm bir santrafor inşAllah güzel bir para karsılıgında başka takımlarda görürüz kendisini. leverkusen maçında kacırdıgı gol aklımda cıkmıyor
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kendisinin artık G.Sarayda Forvet oynamayacagını düşündügüm bir santrafor inşAllah güzel bir para karsılıgında başka takımlarda görürüz kendisini. leverkusen maçında kacırdıgı gol aklımda cıkmıyor
    Düşünüyordum ama cok iyi bir golcüde oldugunu unutmamak lazım cok kazandırdıgı maclar oldu onu zor gollerin adamı olarak tanıyacagız 99 aklımıza kazındı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

İlginç gol vuruşları yapan olmayacak goller atan ilginç bi golcüydü..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3-4 sene öncesinin usta golcüsü 1 yıldır gol atamayan Eskişehirli futbolcu..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi santraforlarından biriydi. Keşke futbolu bizde bıraksaydı...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir rövaşata golünü hatırlıyorumda ağzım açık kalmıştı

Klas bir golcü. Liverpool maçında fırtına gibiydi ardayla (3-2)..

Fifa 2003 te Ali Samiyen ve Ümit KAran'ın gerçektekine bu kadar benzemesi beni bu oyuncuya karşı dahada bir sempati duymama neden oldu

Yaşı ilerlediği için bir Anadolu kulübünde, ilk onbirde iyi olacağına inanıyorum..

Mesaj Yetkileri