Trabzon en iyi ihtimalle berabere kalır ama bence her türlü Avrupa'ya veda eder.
Trabzon en iyi ihtimalle berabere kalır ama bence her türlü Avrupa'ya veda eder.
Benim hiç ummadığım bir ilk maç oldu ve 3-1 gibi çok kötü bir skor aldık.Maç 2-1 bitmiş olsa bir ihtimal derdim ama çk zor bu iş.
Trabzonspor'un turu geçmesi çok büyük bir mucize olur.Kendi sahasında bazen şanssızlık bazen bireysel hatalarla kaybedilen 3-1lik maçtan sonra.Trabzonspor'un turu geçemeyeceğini düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gignac yokmuş..Keşke daha önceden sakatlansaydın be oglum![]()
Toulouse ise daha çok yedek ağırlıklı bir takımla sahada olacak: Blondel, Cetto, Congre, Ebondo, Nounkeu, Capoue, Devaux, Sirieix, Sissoko, Mansare, Pentecote.
Temsilcimiz Trabzonspor'un 11'i belli oldu: Sylva, Cale, Ceyhun, Song, Tayfun, Alanziho, Barış Memiş, Colman, Selçuk ve Gökhan şeklinde sahaya çıkacak.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu arada Trabzonda çok iyi oynuyor daha rakibe nefes aLdırmadı ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
iyi oyun değilde tam 3 fark lazımBence tur ilk maçta bitmişti zaten
![]()
Trabzonspor 1-0 onde dk. 57..
hadi be trabzon ha gayret yaparsın sen bu işi![]()
Ceyhun attı golünü yine.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
en azından ülke puanına katkısı olur böyle biterse helal devam edin. 2-0 yaparsanız galibiyet garanti demektir.
İnanılmaz bir gol kaçtı.. Soldan ceza sahasına yapılan ortada arka direkte boşta kalan topu Gökhan ağlara gönderemedi..
İdman maçı gibiydi..En azından ufak katkı yaparak veda etmek güzeldi..
En Azından Sivasta Trabzonda Bu Sene Ülke Puanına Katkı Yaptı
Tebrikler Trabzon
Gökhan o boş kaleye atmış olsa belkide 3.yüde bulurduk ama işte takımda golcü olmadığı ortada.Fatihi isterken boşuna istemiyorduk adam orda son 3 maçta 3 gol attı 2si uefada olmak üzere hemde.