Bu arada rahat kazanırız diye düşünüyorum.İkinci yarıdada süpriz bekLiyorum Daum'dan birkaç genç isim meseLa[/quote]
katılıyorum gençleri görmek lazım bu tip maçlarda
Bu arada bu maçta Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı'yı izLemek istiyorum artık.
Aynı zamanda maçı verecek kanaL varmı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Topuz henüz antremanlara başlamamış, maçta da oynayacağını sanmıyorum. Çok fazla değişiklik olmaz takımda, as kadroya yakın bir 11 ile mücadele eder, farklı kazanırız.
"YÜCE ATATÜRK"
D-Smart'a iyi ki 2007 yılında üye olmuşum. 2008'den önce üye olanlara bu maçları bedava izleyebiliyorlar.![]()
7-0'lık bir galibiyet bekliyorum. Ligde Young Boys deplasmanında 60. dakikadan sonra 3 gol yediler, son dakikada da bir gol attılar. Daum as oyuncuları çıkaracağı bir maç olur.
Daum rotasyon sevmeyen bir hoca...Belki ikinci yarı Bekir-Önder i deneyebilir...
Zorlanmadan, fark atmadan maçı alır ve turu geçer Fenerbahçe
2-0,3-1 gibi bir skor bekliyorum.Fazla kasmadan kazanacağımız bir maç olur.Dos Santos'tan veya Kazım'dan gol bekliyorum.![]()
emre bu takımın en kilit ismi şu an ve sakatlanma riskide yüksek olan oyuncularımızdan umarım turu hemen hemen geçtiğimiz kesinleşmiş iken emreyi dinlendirir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Daum basın toplantısında en iyi 11'imizle sahaya çıkacağımızı söyledi.Bu da demek oluyorki yedek oyunculara pek şans tanımayacak.
D Smart'a tepkinizi arayıp söyleyin arkadaşlar. Ben aradım ve bugün Fenerbahçe maçına şifre koyarlarsa yine arayacağım çünkü 42. kanal şifreli. 42. kanalda maç olduğunda 101. kanalda da aynı maçı verip açık izleyebiliyorduk ama bugün 101. kanalda Trabzonspor maçı var. Yine papağan gibi aynı şeyi tekrarlayan biri çıkmaz umarım telefona.
Grup maçları içinse fazladan 200 lira verecek kadar enayi olmadığımı söyleyip kapattım.
Bu arada tepkinizi aşırıya kaçmadan belirtirseniz burada kurallar açısından iyi olur, telefonda istediğinizi söyleyebilirsiniz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu maçı rolantide,rahat geçeriz..Aksini düşünmek bile çok korkunç..Tabii biz taraftarın rahatlığı futbolcularda olMAMAlı..Futbol şakaya gelmez..Birde Manisa maçı öncesi yeni bir sakatlık yaşamayalım..
Fenerbahçe
---------------Volkan
Gökhan---Önder---Lugano---Vederson
------ ----Selçuk------Cristian
Kazım---------Santos-------------Uğur
-----------------Semih
Emre ve Carlos'un dinlendirilmesi güzel oldu. Hatta daha geniş bir rotasyon olsa daha iyi olurdu ama Daum'un tercihi bu yönde.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
1 Volkan Demirel
2 Lugano
19 Önder Turacı
77 Gökhan Gönül
6 Gökçek Vederson
21 Selçuk Şahin
16 Cristian
25 Uğur Boral
8 Kazım Kazım
27 André Santos
23 Semih Şentürk
Andre Santos 2. dakikada deplasmanda attığı golün bir benzerini attı. 1-0
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Savunmada topu ayağında fazla tutan Sion savunmacısının hatasını değerlendirip topu kapan Dos Santos kaleciyle karşı karşıya kaldı. Şık bir plaseyle topu kalecinin sağından filelere gönderdi.
1-1 oldu skor.Fenerbahçe farklı kazanıcaktır maçı.
Yedik goLübunun bize tek dez avantajı futboLcuLaın yarınki idmanda yiyeceği 30 şınav cezası oLacaktır
![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada az daha 2.yi yiyorduk ..
Last edited by CeNTeR_TR : 28.Ağustos.2009 at 01:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ve 2-1 gerideyiz !
Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum. Yuh size.
EşitLiğ sağLayabiLiriz kazım yerde ve penaLtı
oh be 2-2![]()
santos attı 2-2 oldu
Andre Santos penaltıdan 2. golünü attı. 2-2
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Dos Santos attı ve eşitLik ..