Fenerbahçe
Beraberlik
Manisaspor
Bir Dost
Hellbells
Bende rahat kazanacağımızı düşünüyorum.Takıma Alex ve Topuz bu maçta katılacaklar büyük ihtimalle.Santos'tan yine bır gol bekliyorum bu maçta![]()
Yorgun oLacağız ama en azından dinLenmiş birkaç oyuncumuz oLacak.
Eğer 2.yarıya rahat bir skorLa girersek Özer'i sahada görmek isterim.Mehmet Topuz'unda iLk 11 zamanı geLdi bence![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Daum bu tür maçları almasını bilir...Ona güveniyorum en çok
Manisa direnmeye çalışacaktır fakat istediğimiz pozisyonları bularak maçı alırız...
Artık iki sezondur aptalca puan kayıplarından bıktım..Dört dörtlük bir başlangıç olsun ve dörtte dört yapalım..
Fenerbahçe Manisaspor'u yenecektir..Özellikle taraftarın bu maçı kazanmayı çok arzulayacağını düşünüyorum..
2yıl önceki Manisa'daki olaydan ötürü..
kazanacağımızı düşünüyorum ama daum bi garip hiç sevmiyo rotasyonu yapsada belli oyuncularla yapıyo selcukla ugurla falan özeri sion macında 90da aldı oyuna o dakikada alacaksan hiç alma.yada şu var mesela lugano döner dönmez formayı kaptı önder iyi oynarken kulübeye çekildi gs elanoyu alıyo kaç maç oynatmıyo ondan önce oynayanları da küstürmüyo bu sayede daumun tüm kadroyu mutlu edecek şekilde hareket etmesi lazım.Maça gelince erken gol bulursak fark olur diye düşünüyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sion maçındaki uyarıdan sonra bu maçı güzel futbol ve farklı skorla kazanacağımızı düşünüyorum . Isaac'a dikkat etmek gerek malum defansımız çok ağır ikinci bir Aghahowa vakası yaşamayalım ...
Fenerbahçe kazanır ama Manisa'dan golde yerler
üst yazın kuponlara üst!![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Maalesef Gokhan Gonul macta oynayamayacakmis adelesinde odem tespit edilmis.Estonya macinda da oynamasi zormus.Neyse ki onemli bir seyi yokmus 5. Haftaya yetisecek..
sağ bek tercihini merak ettim şimdi daumun sakat olmasaydı denizi oynatırdı bence bakalım şimdi kimi oynatacak topuzu dahi oynatabilir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
önderi oynatsın stoperdede bekirle lugano oynasın ...
Daum ligi düşündüğü için bu maçta farklı bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Ligde hiç bir rakibi küçümseme gibi bir olay söz konusu olmayacak çünkü puan kayıplarının telafisi zor olur. Sion maçı farklıydı. Helede 60 şınavdan sonra belki gol bile yemeyizSağ Bek tahminen Ali Bilgin olabilir yada Bekir de olabilir. Skor tahminim 4-1 güiza 3 dos santos 1 gol isaac tek gol
![]()
Bence defans hattinin boyle olmasi lazim:
Onder Lugano Bilica Carlos
Tarık'ın verdiği defans dörtlüsü en iyisi olur bence de
Bu maçta farkLı kazanırsak çok çok iyi oLacak .. Lig için ayrı bir düşüncesi vardır Daum'un .. Rakip 1 adam üstüne kuruLu bir oyunLa karşımızda oLacak .. Erken buLacağımız bir goL farkı getirebiLir![]()
---------------------------Volkan
--------Önder . Bilica . Lugano . Carlos
------------------Baroni . Emre
---------------Kazım . Semih . Santos
--------------------------Güiza
Bu kadro ile çıkarız büyük ihtimal.Carlos'un yerine Vederson olabilir belki..
önder çok hücuma cıkabilen bi bek değil iç saha maçı tek forvetle oynuyo rakip falan ben olsam mehmet topuzu oynatırım bu maçlık sağ bek oynayabiliyo o mevkide zaten
gökhan gönül fenerin herşeyi fener farkta atsa kolay bir maç olmayacaktır fener için
fenerbahçenin normal şartlarda bu maçı kazanması gerek. bunu başaracak güce sahipler. defansda daha dikkatli olmaları gerekiyor.
Manisaspor Nizamettin uzun pasları ile hızlı Reinaldo'yu kaçırmaya dayalı oynuyor.Ts maçında kale ağzında savunma yaptılar, maçın hakimiydi Ts ama gol atmayı başaramadılar.
Çok rahat maç olur, fark bile olur. 3-0 diyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Manisa Simpson,Y.Gökoğlan,İsaac gibi süratli adamlarla kontra oynayacak.Gol yemeden gol bulurlarsa belki puan alabilirler...
F.Bahçe öne geçerse rahat kazanır...
Gökhan Gönül önemli bir oyuncu, eksikliği illa ki hissedilecektir. Fakat, Gökhan'ın sakatlığının evimizde oynayacağımız bir maça denk gelmesi kötü haber içinde sevindirici bir durum. Alex büyük ihtimalle ilk 18'de olacak. Hatta bazı kanallar muhtemel 11'de Alex'i gösteriyor. Tabi ki sağlık ekibi ve teknik ekip her türlü detayları konuşmuşlardır ama yine de %1'lik bir risk dahi varsa Alex bu maçta oynatılmamalıdır. Taraftarın da desteğiyle rahat alırız diye düşünüyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçemizin Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmanın ilk 11'i şöyle:
Volkan Demirel, Lugano, Carlos, Emre, Kazım, Güiza, Alex, Bekir, Baroni, Önder, Santos.
Fenerbahce.org
--------------Volkan
Bekir----Önder----Lugano---Carlos
Kazım---Baroni---Emre----A.Santos
------------------Alex
-----------------Güiza
Last edited by TR.CaPTaiN : 30.Ağustos.2009 at 23:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bakalım Bekir nasıl oynayacak sağ bekte..Isaac oynamayacak diye duydum maçta.
Benim dediğim gibi Bekir'i oynatıyor ... sevindim buna bekiri izleme şansımız olucak
Bende sevindim çünkü Bekir şans bulamamıştı. Eksik ve sakat oyuncular olmayıncada oynatılmayacaksa hiç alınmasaydı. İyi oldu bugün kadroda olduğu![]()
Alex'in bir serbest vuruşu goL oLarak sayıLmadı çift vuruş oLduğu için =)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada çok çok iyi oynuyoruz goLün geLmesi içten biLe değiL![]()
Last edited by CeNTeR_TR : 31.Ağustos.2009 at 01:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)